Септемврийски бебета 2016

• 40 653
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Ние още не ядем пюрета, но аз пък следобедното ще замествам, т.е. добавям , понеже тя следобяд отказва да яде, поне с нещо друго ще пробвам. И на мен ми се струва, че нашите кучешки са подути, другите не и все назад чеши зъбите, не предните, дали е възможно първо те да порастнат, все още нямаме нито един

# 556
Моята госпожица другата седмица ще стане на 5 месеца но въобще не иска да опита зеленчуковите пюрета.Яде си плодови,кисел и каша но зеленчуковото е ад.Ние сме заместили яденето и през деня с тези неща като първото и последното хранене са с мляко но пак си расте.Е не е пухкава но е много дълга.Няма как на баща си се е метнала Simple Smile Растат ни 4-те кучешки на веднъж и долен ляв вече проби.Поне според мен заместването на млякото с пюретата не им пречи на развитието.(По мое наблюдение както се развива дъщеря ми) smile3506

Веднъж когато правих зеленчуково пюре сложих повече морков и то стана малко по-сладникаво. Понеже ядете плодови пюрета, може така леко да я/го прилъжеш да хапва и зеленчуково, да свикне с вкус и после постепенно да намалиш количеството морков.
За това обикновено казват/ книжки не интернет/ че трябва да се почва със зелен. пюре понеже не е е като млякото надетето и няма да привикне само на сладникав вкус.
Пробвай с моркова.  Rolling Eyes

# 557
  • Пловдив
Да ама моркова запича,тъй че внимавайте.Мойто диване 4-5 дни хапва пюренце с малко морков и днес се наложи клизма да му правя.Беше си весел,с меко коремче,но от сутринта 3-4 пъти се напъваше уж да ака пък накрая нищо.Моркова може да се замести с тиква.И без това е ни плод, ни зеленчук, та може в началото с нея да се направи прехода.

# 558
И аз от това се притеснявам,  да не се запече от моркова малката.. за сега се изхожда, дано да няма проблеми..

# 559
Аз с картоф ще почна, после ще добавя морков към него, с тиквата не знам дали ще се разберем, че моята Тони все разстройство има, аз не смея да ям тиква, че камоли тя  Grinning

# 560
При нас не е голяма работа от тиквата по 1път на ден и от тиква и морков пак ака по веднъж няма разтройство. Grinning

# 561
  • София
И при моята Буби не се получава разстройство от тиквата.
Аз да ви се оплача.Втора вечер не иска да се приспива и е някакъв кански рев.Такова чудо до сега не е правила.Нито гърда,нито люшкане нищо не помага.Дране яко.Вчера и онзи ден.Тази вечер не знам дали ще бъде същото.По никакъв начин не сме й променили нито режим,нито начин на заспиване.И през нощта беше същото.Друг път се буди,кърми се и заспива,но тази нощ на второто събуждане пак рев.Гледам венците й нищо.Храната й е само кърма,на обяд малко пюре.
Денем е ангелче.Играе си,смее се.Някое друго бебе има ли с такава промяна в поведението като моята Буби Rolling Eyes

# 562
  • София
И моята от два дена е много нервна,мрънка,дори като я носим.И ние нямаме още зъбчета, не знам на какво се дължи тази промяна newsm78 Нощем много се върти.
Мажете ли с нещо венците?

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 12:12 от stelaartois

# 563
  • Пловдив
Това, че не се виждат зъбки не значи,че не ги мъчат.Виктор почна да се киселее и да мрънка от зъби около месец преди да пробият,а те пробиха на 4 месеца и половина. Тъкмо беше спрял да реве от колики и почна от зъби.Веселко е в нас.Аз мажа с Бочко,Дентинокс пробвах,а сега и Калгел,докато не пробият всичко успокоява временно.

# 564
  • София
А как прекарват деня вашите бебоци,с какво ги занимавате?

# 565
  • Пловдив
Гушкаме се,пея му,играем си,той си играе сам, гледа детско и деня минал. Като е хубаво времето сме по улиците по 3-4 часа

# 566
И аз пускам децки да гледа ама на английски,слагам я на гимнастиката,шезлонга по коремче да се обръща.

# 567
и ние така - ако сме на разходка той поспива и след като се прибера и не усещам кога е минал денят, иначе в игри предимно, по корем, търкаляме се, с играчките, на шезлонга докато му е по мярка още, малко на ръце насам натам, пускам и музика, чета и пея или му говоря каквото ми дойде , а оставям го и често сам да се занимава да пипа крачета и да се върти. Не всичко наведнъж всеки ден хаха но от този род неща

# 568
Аз й пускам детски песнички и много се кефи. Давам играчки, боричка се редовно с един плюшен динозавър, излизаме по разходки и то наистина деня минал.

# 569
  • София
Мамчета коя от вас е захранила като мен от 4-тия месец? Какви са ви плановете за въвеждане на нова храна освен зеленчуците? Аз мисля май с кашичка да пробвам, щото целия месец ядохме зеленчуци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт