Септемврийски бебета 2016

• 40 640
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз може само да мечтая за такова кротко бебе Rolling EyesМоята откакто се е родила ме буди поне 3-4 пъти през нощта Tired
Да попитам случвало ли се е да дадете някакво болкоуспокояващо?Снощи плакахме със сълзи-вероятно от зъби и се наложи да дам Нурофен....

# 586
  • София
Никога не съм давала никакви медикаменти. Когато плаче намирам начин да го успокоя, ако не мога то си се наплаква и спира само. Но това си е моето бебе, другите не знам. Simple Smile

# 587
  • София
И моята ме буди,но яде.И то с кеф.
Ние не пътуваме често,но на път бебката спи.Нямам притеснения.И на море ще си я водим и на ски другата седмица.
Баткото също сме си го водили навсякъде.

# 588
От вчера не сме акъли притеснявам се че вече 2 бурканчета пюре е папкала и се е подуло коремчето какво мога да дам на бебка ?

# 589
  • София
Аз чакам поне три дни.

# 590
Ние пътувахме за първи път този уикенд. На отиване и връщане спа в колата( около 2 часа) и беше много кротка през цялотото време. В къщата, в която бяхме отседнали казаха, че все едно не е имало бебе Simple Smile Ние на море ще ходим задължително, защото много обичаме и вероятно на къмпинг- вече търся каравана под наем...

# 591
Аз в Бургас живея , ама сигурно няма да я водя на плажа, на разходка само по хладното, сякаш е малка за плаж още

# 592
Игривата слива ще изчакам тогава до утре.

# 593
Мелани, пюре от какво яде? Моркова и картофа запичат. Може да пробваш с тиква, казват че разхлабвала.

# 594
Мелани, пюре от какво яде? Моркова и картофа запичат. Може да пробваш с тиква, казват че разхлабвала.
Яде тези дни пюре тиква с морков днес дойди ред на моркова с картоф.

# 595
  • София
Картофа не запича. Моркова само.

# 596
Е де спокойно, някои дечица не акат всеки ден, а най-много на трети. Също така нали от кърма/ АМ преминават към "нашата" храна и коремчето трябва да се пренастрои, мисля че е съвсем нормално. Детето ако се чувства добре, ще се изходи.

# 597
Не се чуства добре нервна е сутринта изака полу меко кафяво и  черно беше малко сравнение с количеството пюре което е изяла онзи ден и вчера.Дадох и снощи 1 лъжичка пюре от круша а днес дадох малко сокче от круша но за сега ефект няма чакам все още Sad

# 598
Ние пътуваме честичко, свекърите и братовчедите са съответно на 2ч. и 1ч. път от нас, в едната посока. Обикновено спят, рядко плач и то само, ако биберона е паднал или шапката се е свлякла.   Mr. Green

От няколко дни забелязвам, че вече не спят постоянно в количката, когато сме навън. Събуждат се и започват да се оглеждат - май е време да слагаме летните кошове. Въпреки, че тук е още студено и ми се ще да изчакаме още някоя друга седмица.

Картофа и моркова нас също не ни запекоха, до организъм си е.  Peace

# 599
И ние нямаме запек за сега. Днес включих успешно и тиква в менюто. Чудя се какво да е новото след няколко дена ..
Мелани, пробвай само с тиква или пащърнак захранването, и двете уж не са затягащи.

Общи условия

Активация на акаунт