Септемврийски бебета 2016

• 40 629
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Нова е да. Точно това мисля да направя, но защо ли имам усещането, че ще ми кажат, че не е гаранционен този проблем. Чантата е ясна, че не е, ама за рамата ще се разправям. Най ме е яд, че сега ще я вземат и ще стоим без количка в хубавото време  #2gunfire

# 646
Офф и ние сме много зле с това ядене, всичко изплюва, днес "изяде" 40 мл, ама не знам дали въобще тещо е глътнала, не се чу нито веднъж, а изплюва, в носа попадна , кихна, всичко стана в тиква  Grinning . Чай няма да ся замества хранене, а ще се запознаваме със всички зеленчуци.
Моята прави големи изтерики след 15:30 докато не заспи вечер към 19-19:30 , не яде и не спи следобяда, просто е кошмар, тя и през другото време не спи почти, но сле добед е мн изнервета вече, вчера беше по-спокойна само

# 647
  • София
Свикват да са навън и тея дни като валеше бяхме вътре и беше ужас. Откакто излизаме тея два дни всичко е спокойно.

# 648
ermak. Спокойно и нашата е тръгнала на чупене същите симптоми има плюс развалено предно колело което се върти накъдето иска и скърца като каруца  Grinning

# 649
  • София
Абе какви колички купувате бре  newsm78 baby_neutral
Какви модели са?

# 650
Моята е Adbor Zarra 3in1. Струва 840лв  #Cussing out

# 651
Моята е Chipolino Etro 400лв. Sad

# 652
Да се оплача и моята количка скърца :Д мислех, че може да се сложи малко машинно масло като при скърцащите врати, баща ми каза, че неможело...Като каруца сме Simple Smile))))))))))) ужаст иначе ми допада ужасно много моделът с класически големи колела, ама звучнаа Simple Smile модел bexa royal с класически големи колела.

the_valkyrie

Трудното заспиване ни е след като в 9 сутрин яде каша + с плодово пюре и понеже най-редовно неможе да заспи към 10 пие и 30-40мл АМ + люлка и заспива.  Не вярвам количеството да е малко, защото съм измервала и същото количество давам от зел. пюре в 3 след обед, а тогава няма проблем със заспиването.
Почти след всяко хранене обикновено се обръща по коремче, освен след 9 вечерта, когато почти веднага заспива.

Цяла зима е заспивал след обед навън, когато е било студено и неможе да свикне с топлото време и се събужда по-рано от обикновено, като го изведа в двора да спи. Да не говорим, че обикновено го оставям в двора без да го разхождам наляво надясно и тези дни като излизах извън двора и се друсаше по пътя изобщо неможеше да заспи.  Simple Smile))) Горкото хич не му е лесно.

# 653
Моята щерка спи перфектно в скърцащата си количка, друсайки я по скапаните ни тротоари  Simple Smile В момента в който спра да поседна в парка и надува гайдата.. Ако не друго поне ще отслабна покрай тия разходки  Laughing

# 654
Kaто знам колко бавно се точат майките с количките си, не знам как ще отслабнеш. Друго си е детето като проходи, ей на това му викам спорт аз.

# 655
Аз я раз ождам с много бърза крачка и ако сме два часа навън , два часа много бързо вървене за предпочитане не много равен терен  Grinning , ако спра за секунда и се бори, а толкова пейки има хубави и вс майки седят и се припичат на слънчице, а аз обиколям като преяла

# 656
И аз вървя с бърза крачка. Прибирам се вир вода. И да уточня, че живея в най-високата част на града с големи баири.. взема ми се тока. Дори парка в квартала ни е под наклон, не е равен  Laughing За килограмите не се притеснявам вече, веднъж излязла от вкъщи, ще ги стопя за нула време със сигурност. На мен ходенето ми помага много по принцип, а и с тия кила за бутане още повече  Simple Smile

# 657
  • София
Да се оплача и моята количка скърца :Д мислех, че може да се сложи малко машинно масло като при скърцащите врати, баща ми каза, че неможело...Като каруца сме Simple Smile))))))))))) ужаст иначе ми допада ужасно много моделът с класически големи колела, ама звучнаа Simple Smile модел bexa royal с класически големи колела.

the_valkyrie

Трудното заспиване ни е след като в 9 сутрин яде каша + с плодово пюре и понеже най-редовно неможе да заспи към 10 пие и 30-40мл АМ + люлка и заспива.  Не вярвам количеството да е малко, защото съм измервала и същото количество давам от зел. пюре в 3 след обед, а тогава няма проблем със заспиването.
Почти след всяко хранене обикновено се обръща по коремче, освен след 9 вечерта, когато почти веднага заспива.

Цяла зима е заспивал след обед навън, когато е било студено и неможе да свикне с топлото време и се събужда по-рано от обикновено, като го изведа в двора да спи. Да не говорим, че обикновено го оставям в двора без да го разхождам наляво надясно и тези дни като излизах извън двора и се друсаше по пътя изобщо неможеше да заспи.  Simple Smile))) Горкото хич не му е лесно.
Може да е от храната. Ако искаш пробвай един два дни да му даваш АМ по това време. Може да изпитва дискомфорт.

# 658
  • София
Моята е Adbor Zarra 3in1. Струва 840лв  #Cussing out
Егати. Нашата е на Чико,Urban. Също толкова скъпа, но нямам никакви оплаквания ...

# 659
Ами от много избиране това ми се падна  Crossing Arms Ама в града ни нямаше много избор и тази ми се видя най-добра, ама на ...

Общи условия

Активация на акаунт