Светлината на моя живот - Тема 17

• 52 812
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Аз ви нося няколко гифчета от епизодите по btv lady, които наистина са супер интересни. smile3521 Много си ми харесва този сезон.  Two Hearts Сурадж прави всичко възможно да сбъдне мечтата на Сандия. newsm76 Уникален съпруг е.  smile3501 Супер сладки са докато се опитват да се измъкват незабелязано всяка вечер. Two Hearts А момента, в който Сурадж беше взел ключа от магазина вместо този от къщата ми беше супер забавен. hahaha Първо Сандия даже не му повярва, заради всичките му шегички преди това, а после за малко да бъдат арестувани (от Салман Хан Sunglasses) докато се пробваха да влязат през прозореца. newsm62 Големи образи са. newsm76

Сураджи как се зарадва когато Сандия най-накрая се хвана за него, докато се возеха на мотора. kiss И аз очаквах с нетърпение този момент и всеки път като го гледам му се наслаждавам максимално... Two Hearts А преди това се беше погрижил да не й бъде студено... hug Two Hearts hug

Ето и няколко гифчета от романтичната сцена на терасата... txtloves

Тара, Роси, няма проблем момичета ще ви кача моментите, за които помолихте. Peace Днес или утре ще гледам да ги запиша и ще ви пусна линковете за сваляне . smile3503

Уаууу, Радост  Hug Благодаря ти от сърце за всички уникални гифчета, които си ни донесла!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Не мога да им се нарадвам - Сурадж и Сандия са уникално готини и сладки - най-невероятната и влюбена двойка на света!!!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Всички тези моменти са ми супер любими - този трак е страхотен и с радост си гледам нашият любим сериал отново и отново по БТВ Лейди!!!  newsm44 newsm44 newsm44 И аз като теб обожавам момента на мотора, когато Сандия се хвана за Сурадж - опря се на него с желание, а той така се зарадва!!!  newsm01 Flushed 1swing Незабравима сцена ...  Crazy Crazy Crazy Обожавам всички моменти, в които Сурадж и Сандия бягат от вкъщи през нощта, за да може Сурадж да закара Сандия в нощния колеж!!!  car003 Flushed newsm41 Толкова са сладички и той всяка вечер я чака - докарва я, после заедно се прибират!!!  newsm51 Kissing Heart Two Hearts Когато я загръща - когато се прегръщат, когато се гледат - всяка една сцена с тях е изключителна и незабравима!!!  txtloves txtloves txtloves Романтичната им сцена на терасата направо ме оставя без думи!!!  smile3534 Two Hearts luvbed Сурадж и Сандия са номер 1 - нямат равни на себе си!!!  newsm81 People Cop Hands Clap Първо когато Сандия изтръска дрехите и напръска Сурадж  smile3521 Kissing Heart Two Hearts После и когато се гледаха и Сандия накара Сурадж да простре, такава любов - такава романтика!!! txtloves txtloves txtloves Обожавам ги и после, когато Сурадж направи на Сандия бадемов пудинг, за да подсили помета й и да е по-силна в училище!!!  smile3501 newsm76 Two Hearts Много бяха сладки, когато даваха един на друг от пудинга!!! Двамата заедно просто са магнит за зрителите!!!  txtloves Kissing Heart Two Hearts luvbed Heart Eyes Flushed family Благодаря ти и за гифчето на Сурадж и Сандия със стълбата - това предстои в понеделник по БТВ Лейди!!!  newsm76 newsm76 newsm76 Друг мой супер любим момент с нашите СУРИЯ - това е любов - как само Сурадж държи стълбата, а Сандия се катери по нея във въздуха - също и когато тя ще се накапе и той ще я забърше по шията!!!  txtloves txtloves txtloves luvbed Heart Eyes Flushed newsm18  Обожавам ги и искам да продължа да ги гледам заедно в продължението на сериала или в друг сериал като двойка!!!  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm41

Ени, Радост - благодаря ви за хубавите коментари! Напълно споделям мнението ви ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts

Ени - благодаря ти за интервюто с Анас! Страхотно е ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз също го видях вчера - има и ново интервю с Дипика!!!  newsm76 newsm76 newsm76 Интервютата и на двамата са много хубави - те са номер 1! Тези дни, когато имам време може да преведа по-важните неща ...  newsm10 Heart Eyes Flushed Благодаря ти и за хубавите снимки, които си пуснала с нашите сладури ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Радост - благодаря ти, че ще ни качиш клипчетата! Не се притеснявай - когато можеш!!!  lovekiss lovekiss lovekiss

Софи, Изи, Надя - благодаря и на вас за всичко ...
Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 22:17 от Roxis

# 121
Софи, Роси, супер много ви благодаря за уникално милите коментари! newsm51 Радвам се, че гифчетата ви харесват, правя ги с много любов. lovekiss Софи, подозирах, че гифчето с мотора ще ти хареса най-много, може да се каже, че е произведено специално за теб. motor Знам, че си фенка на сцените, в които се возят заедно. Two Hearts В реала веднъж Анас вози Дипика, имат много сладка снимка оттам. newsm76 Но поне аз не съм попадала на видео от този момент, за жалост...

Ето ги клипчетата, които обещах:

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=DAUf6EwHgfFkdrJv2783914 - Първа част от романтичната сцена в каруцата

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=q6J8OWjcpHkOI5a52783917 - Втора част

Тук можех да го кача и цялото, но трябваше да включа и диалога на хинди, понеже в момента нямам voyo, и не знаех дали го искате. 33uu Та за всеки случай го разделих на две части.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=LKiERSZuW8DsjFIx2783920 - Момента, в който се оглеждаха с модерните дрехи smile3521

Ще кача и танца от коледното парти, но сцените са много разпокъсани. А без проблем мога да ги обединя в едно, само че програмата ми за тaзи цел е на компютъра при нашите и ще мога да го свърша чак следващия уикенд. Peace А за гифчета, определено ще пусна, но днес не ми остана време, ще видя кога ще ме посети творческата муза... babydust7

За лека нощ:  smile3524

И за да ни потръгне сладко, сладко новата седмица нещо специално с Анас newsm76

"Анас Рашид,
Мъжът, чиято усмивка е
по-сладка и от шоколад..."

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 00:43 от Radost.M

# 122
Добър вечер  wavey wavey wavey
Радост Hug напълни ми очите скрасота  Hugблагодаря ти за прекрасните гифчета  smile3525
Роси HugСофи HugИзи Hug
Ето го и интервюто с Дипика  smile3521
Питат я дали е била изненадана ,че са приключили 1 сезон и ,че не са я поканили да участва във втори на което Дипика отговаря ,че е била шокирана като е разбрала,че ще приклзчват със сериала и ,че да рейтинга е бил нисък ,но не пък чак толкова нисък ,че да се направи такова бързо приключване .А за втори сезон казва ,че не е изненадана ,че не са я поканили защото концепцията явно ще бъде друга .
Питат я естествено за неразбирателствата с Анас и за шамара който тя му удря,Дипика отговаря че хората много са клюкарствали за този инцидент и са го преекспонирали и че този инцидент им е помогнал с Анас да станат още по големи професионалисти и да забравят различията си.
Другия въпрос към Дипика е за Рохит и затова какво е да бъдеш омъжена за някой който работи в същата индустрия.Дипика отговаря ,че двамата с Рохит са взели решение след брака той да не бъде повече режисъор на Светлината защото хората ще клюкарстват и ще се съмняват в професионализма на Рохит., казва и че сега тя е с главна роля в уеб сериал на който съпругът и е режисъор..
Последният въпрос е каква иска да е следващата и роля и Дипика отговаря че е съвсем нова в този бизнес и че е отворена за всякакви предизвикателства.

http://timesofindia.indiatimes.com/tv/news/hindi/Deepika-Singh-I … show/55455608.cms

Нова снимка от Дипика ,под нея е написала ,че си е взела изпита и че май е завършила обучението си  newsm78Може би заради Светлината не е имала време да завърши образованието си и сега го е направила или пък е учила и нещо друго  newsm78

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 00:56 от Eny87

# 123
Радост супееееер си  Hug Hug Hug Hug love001мерси много и за линковете и за чудно красивите колажи  newsm51

# 124
Добър вечер  wavey wavey wavey
Радост Hug напълни ми очите скрасота  Hugблагодаря ти за прекрасните гифчета  smile3525
Роси HugСофи HugИзи Hug
Питат я дали е била изненадана ,че са приключили 1 сезон и ,че не са я поканили да участва във втори на което Дипика отговаря ,че е била шокирана като е разбрала,че ще приклзчват със сериала и ,че да рейтинга е бил нисък ,но не пък чак толкова нисък ,че да се направи такова бързо приключване .А за втори сезон казва ,че не е изненадана ,че не са япоканили защото концепцията явно ще бъде друга .
Питат я естествено за неразбирателствата с Анас и за шамара който тя му удря,Дипика отговаря че хората много са клюкарствали за този инцидент и са го преекспонирали и че този инцидент им е помогнал с Анас да станат още по големи професионалисти и да забравят различията си.
Другия въпрос към Дипика е за Рохит и затова какво е да бтдеш омъжена за някой който работи в същата индустрия.Дипика отговаря ,че двамата с Рохит са взели решение след брака той да не бъде повече режисъор на Свет;ината защото хората ще клюкарстват и ще се съмняват в професионализма на Рохит., казва и че сега тя е с главна роля в уеб сериал на който съпругът ие режисъор..
Последният въпрос е каква иска да е следващата и роля и Дипика отговаря че е съвсем нова в този бизнес и че е отворена за всякакви предизвикателства.

http://timesofindia.indiatimes.com/tv/news/hindi/Deepika-Singh-I … show/55455608.cms

Нова снимка от Дипика ,под нея е написала ,че си е взела изпита и че май е завършила обучението си  newsm78Може би заради Свет;ината нее имала време да завършиу образованието си и сега го е направила или пък е учила и нещо друго  newsm78

Ени, много ти благодаря за превода на интервюто. smile3525 Евала на Дипика, най-накрая си каза, че за нея решението на продуцентите е било шокиращо. smile3501 Браво, тези неща е време вече да се кажат. Те не проявиха никаква толерантност нито към нея, нито към Анас, и сега никой не е длъжен да ги жали. Crossing Arms Анас в последното му интервю го бяха питали дали смята, че втория сезон може да достигне славата на първия. rotfImao А той беше доста тактичен, разбира се, и каза,че им го пожелава, но сега времената са се променили, тъй че не може да даде отговор. Peace За мен това си е чисто "не", но естествено казано по възможно най-галантния начин. bowuu И него го питаха дали отношенията му с Дипика са добри, на което той отговаря много готино. smile3521 Казва: "Да, разбира се. На екрана ясно се вижда. Очевидно е, че след като си работил с някого в продължение на повече от пет години, двамата развивате здрава връзка. Даже не е нужно да го казвам. Това се вижда ясно и в последния епизод." txtloves

Скрит текст:
Has your relationship with your co-star Deepika Singh improved post the show?

Yes, of course! It was seen on-screen as well. It’s quite obvious that when you get to work for more than five years continuously then you bond well with your co-star. I don't need to say this; everybody saw it in the last episode too.

Така че е ясно, че между тях всичко е наред. newsm76 Време е медиите да престаната да човъркат този въпрос...  Naughty
А за изпита на Дипика. Става дума за танците, които тренира. Днес имаше изпит за завършване на третaта си година или нещо подобно. Надявам се да го е взела успешно, най-вероятно утре ще се похвали... Party Тя е страхотна танцьорка така че не се съмнявам в успеха й.  smile3521
Ени, радвам се, че гифчетата и колажите ти харесват, мила!  lovekiss Hug lovekiss

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 01:18 от Radost.M

# 125
РОКСИ bouquet РАДОСТ bouquet ЕНИ bouquet

благодаря за новото инфо Peace интервютата smile3521 колажите и клипчетата Kissing Heart
разкошни са Heart Eyes

# 126
  • Сливен
здравейте светлинки Hug

сега видях в кой епизод Сантош дава идола на Кришна мисля че така се казваше newsm78  на Сандия това става в края на епизод 361 и началото на 362 епизод, но тъй като е без превод не знам какво казва Сантош на Сандия когато го дава Hug

# 127
Питат я дали е била изненадана ,че са приключили 1 сезон и ,че не са я поканили да участва във втори на което Дипика отговаря ,че е била шокирана като е разбрала,че ще приклзчват със сериала и ,че да рейтинга е бил нисък ,но не пък чак толкова нисък ,че да се направи такова бързо приключване .А за втори сезон казва ,че не е изненадана ,че не са япоканили защото концепцията явно ще бъде друга .
Питат я естествено за неразбирателствата с Анас и за шамара който тя му удря, Дипика отговаря че хората много са клюкарствали за този инцидент и са го преекспонирали и че този инцидент им е помогнал с Анас да станат още по големи професионалисти и да забравят различията си.
Другия въпрос към Дипика е за Рохит и затова какво е да бтдеш омъжена за някой който работи в същата индустрия.Дипика отговаря ,че двамата с Рохит са взели решение след брака той да не бъде повече режисъор на Свет;ината защото хората ще клюкарстват и ще се съмняват в професионализма на Рохит., казва и че сега тя е с главна роля в уеб сериал на който съпругът ие режисъор..

Ени, много ти благодаря за превода на интервюто. smile3525 Евала на Дипика, най-накрая си каза, че за нея решението на продуцентите е било шокиращо. smile3501 Браво, тези неща е време вече да се кажат. Те не проявиха никаква толерантност нито към нея, нито към Анас, и сега никой не е длъжен да ги жали. Crossing Arms Анас в последното му интервю го бяха питали дали смята, че втория сезон може да достигне славата на първия. rotfImao А той беше доста тактичен, разбира се, и каза,че им го пожелава, но сега времената са се променили, тъй че не може да даде отговор. Peace За мен това си е чисто "не", но естествено казано по възможно най-галантния начин. bowuu И него го питаха дали отношенията му с Дипика са добри, на което той отговаря много готино. smile3521 Казва: "Да, разбира се. На екрана ясно се вижда. Очевидно е, че след като си работил с някого в продължение на повече от пет години, двамата развивате здрава връзка. Даже не е нужно да го казвам. Това се вижда ясно и в последния епизод." txtloves

Скрит текст:
Has your relationship with your co-star Deepika Singh improved post the show?

Yes, of course! It was seen on-screen as well. It’s quite obvious that when you get to work for more than five years continuously then you bond well with your co-star. I don't need to say this; everybody saw it in the last episode too.

Така че е ясно, че между тях всичко е наред. newsm76 Време е медиите да престаната да човъркат този въпрос...  Naughty
А за изпита на Дипика. Става дума за танците, които тренира. Днес имаше изпит за завършване на третaта си година или нещо подобно. Надявам се да го е взела успешно, най-вероятно утре ще се похвали... Party Тя е страхотна танцьорка така че не се съмнявам в успеха й.  smile3521

Ето ги клипчетата, които обещах:

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=DAUf6EwHgfFkdrJv2783914 - Първа част от романтичната сцена в каруцата

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=q6J8OWjcpHkOI5a52783917 - Втора част

Тук можех да го кача и цялото, но трябваше да включа и диалога на хинди, понеже в момента нямам voyo, и не знаех дали го искате. 33uu Та за всеки случай го разделих на две части.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=LKiERSZuW8DsjFIx2783920 - Момента, в който се оглеждаха с модерните дрехи smile3521

Ще кача и танца от коледното парти, но сцените са много разпокъсани. А без проблем мога да ги обединя в едно, само че програмата ми за тaзи цел е на компютъра при нашите и ще мога да го свърша чак следващия уикенд. Peace А за гифчета, определено ще пусна, но днес не ми остана време, ще видя кога ще ме посети творческата муза... babydust7 И за да ни потръгне сладко, сладко новата седмица нещо специално с Анас newsm76

"Анас Рашид,
Мъжът, чиято усмивка е
по-сладка и от шоколад..."

Ени, Радост - благодаря ви за всичко момичета!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Ени специални благодарности, че пусна и интервюто с Дипика! Тези дни аз нямам никакво време, а ти си превела най-важните неща! Страхотна си ...  newsm51 newsm76 Two Hearts И интервюто с Анас и това с Дипика са страхотни - двамата са невероятни!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Медиите не спират и все опитват тях да изкарат виновни напомняйки им за случая с шамара - но не са познали!!!  bash И Анас и Дипика са го казали много точно - това даже е подсилило тяхната връзка и професионализма им!  smile3525 Двамата са добри приятели и отлично си се забавляват заедно!!!  txtloves txtloves txtloves luvbed Kissing Heart Two Hearts Oha! Вероятно това не се харесва на много хора - но недоброжелателите могат да си гледат работата ...  Whistling Анас и Дипика са номер 1!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Гордея се, че съм тяхна фенка  newsm44 newsm76 Two Hearts И Анас ясно е казал, че двамата с Дипика са развили здрава връзка!!! И това се е видяло и в последния епизод ...  txtloves txtloves txtloves Ако питате мен то се вижда във всички епизоди с тях  Crazy Crazy Crazy Вижда се в клиповете им зад кадър, в които се забавляват заедно, в интервютата им, в общите им снимки  txtloves txtloves txtloves Вижда се в паузите между снимките - също и като снимат някоя любовна сцена! Двамата не спират да се забавляват и наслаждават на моментите си заедно ...  newsm81 People Cop Hands Clap Анас и Дипика са най-сладката и прекрасна двойка в света ...  txtloves txtloves txtloves luvbed Kissing Heart Two Hearts loveuuu txtloves Flushed newsm41 АНИКА/ СУРИЯ са номер 1 - уникални и недостижими!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Радост - благодаря и на теб за превода на думите на Анас!!! Казал е всичко толкова хубаво ... smile3525 Kissing Heart Two Hearts Много ми харесаха и думите на Дипика относно края на сериала и сезон 2!  smile3501 Тук тя ясно казва, че и те са били изненадани от внезапния край на сериала!  no no no Много точно е казала, че 5 години сериала беше на върха и сега е имало малък спад в рейтинга, но не чак такъв, че да го спрат  newsm10 Пък и това за втори сезон без тях е безобразие!!!   #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дипика каза, че нито тя нито Анас са поканени за сезон 2 - според нея явно новия сценарии го изисква, но си личи, че и на нея й е болно от това и от начина, по който постъпиха с нея и с Анас накрая!  smile3518 На Анас също му е болно - въпреки, че и той като Дипика гледа да е дипломатичен!!!  smile3503 Но в предното си видео интервю ясно заяви, че очаква честност и почтеност, за каквато и Дипика пледира винаги!  newsm76 newsm76 newsm76 Просто без Анас и Дипика не искаме никакъв сезон 2 и е време канала и продуцентите да го разберат ...  Praynig Praynig Praynig

Радост, благодаря ти че ни качи клипчетата!!! Уникални са ...  newsm51 Kissing Heart Two Hearts На мен лично не ми пречи говора на хинди - напротив там се чуват оригиналните гласове на Анас и Дипика, които са невероятни ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Всички моменти със Сурадж и Сандия от тези епизоди са уникални - първо като се гледаха в модерните дрехи и си казаха, че се обичат!!!  Crazy Crazy Crazy После, когато танцуваха на коледното парти на бала с маски ...  newsm81 People Cop Hands Clap И накрая като вървяха в дъжда и после се скриха в каруцата  txtloves txtloves txtloves Само как Сурадж махаше сламените пръчки от косата на Сандия, а после я загърна със сакото си и се гушкаха - гледаха се с такова желание, любов и страст!!!  txtloves txtloves txtloves luvbed Kissing Heart Two Hearts newsm41 Обожавам ги ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Радост - искам специално да ти благодаря и за прекрасните колажи, които си ни донесла!!!  lovekiss lovekiss lovekiss Този с Анас е много точен - неговата усмивка е по-сладка и от шоколад!!!  Crazy Crazy Crazy А колажите със Сурадж и Сандия са от един от най-най-най любимите ми сцени в сериала Two Hearts Two Hearts Two Hearts  - а именно сцената между Сурадж и Сандия в 879 епизод, когато двамата правиха любов преди той да се качи на самолета за Дубай!!!  txtloves txtloves txtloves luvbed  Kissing Heart Two Hearts kiss newsm41 Обожавам тази сцена - има толкова много целувки, страст, прегръдки, романтика, че мога да я гледам пак и пак без да ми омръзне!!!  txtloves txtloves txtloves Сурадж и Сандия са уникални - Анас и Дипика изпълняват всяка сцена с толкова страст и желание, че направо се потапям в атмосферата и забравям, че това е сериал - за мен тази любов е реална!!!  newsm20 Heart Eyes Flushed Flushed txtloves loveuuu luvbed Тук е момента да те помоля, когато имаш време да ни свалиш и запишеш от ХотСтар и тази уникална и пламенна любовна сцена между тях - от момента, в който Сурадж си гушна Сандия отзад - понесе я на ръце, сложи я на леглото и започна със сладките целувки и милувки!!!  smile3521 smile3521 smile3521 Kissing Heart Two Hearts love001 txtloves Този момент е незабравим ...  Crazy Crazy Crazy Също и момента между Сурадж и Сандия от 867 епизод, когато танцуваха, а после се отдадоха на любовта си на пода в стаята си!!!  love001 love001 love001 Там отново можем да видим толкова много любов, страст, чувства, романтика, целувки и прегръдки между тях, че просто ме разтапят ...  txtloves txtloves txtloves smile3534 Kissing Heart Two Hearts Oha! Обожавам тази сцена - тя също ми е сред най-най-най любимите!!!  newsm18 Heart Eyes Flushed Flushed grinning039 ppp Hands ClapАко можеш, когато имаш време качи ни и тази уникална сцена между тях!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Знам, че когато можеш ще ни зарадваш и с гифчета от тези сцени - но не е спешно!!!  lovekiss lovekiss lovekiss Сега се наслаждавам на всяко едно гифче и всеки един твой колаж със Сурадж и Сандия  от епизодите по БТВ Лейди!!!  txtloves txtloves txtloves Прекрасно е, че всички си гледаме сериала отново и така с твоите колажи, гифчета и коментари - отново заедно си го коментираме!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Хиляди благодарности за всичко - страхотна си ...  smile3525 Kissing Heart Two Hearts

Софи - снимката, която си пуснала на Сурадж и Сандия е прекрасна!!!  Crazy Crazy Crazy Този момент беше много хубав - хареса ми как двамата се бяха гушнали докато вървяха по улицата, без въобще да се притесняват от околните!!!  newsm44 Kissing Heart Two Hearts txtloves luvbed Много ги обичам ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Надя - благодаря за снимките!  bouquet Относно момента, за който питаш - до колкото помня тогава Сантош даде идола на Кришна на Сандия, за да й напомни отново, че иска двамата със Сурадж да я дарят с внук!!!  Mr. Green loveuuu preggo Но какво точно си казаха можеш да видиш скоро - този момент предстои още тази седмица по БТВ Лейди!!!  newsm51

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 03:38 от Roxis

# 128
Здравейте! bouquet

Днес след повече от 2 мес след края на сериала Sad и разглеждане на всичко което сте писали и пускали за нашите любимци Heart Eyes настроена романтично носталгично Laughing реших отново да гледам някой епизод и..със затворени очи попаднах* на 878* Heart Eyes..Сурадж си приготвя сам багажа и си представя че Сандия е с него..с дънки и разгащена риза Crazy ее-е много е секси Heart Eyes smile3521
..момичета вие сте наред с гифчетата Praynig Laughing
знаем какво стана  Rage но тази красота и уникална романтика не може никой сценарист да им я отнеме  loveuuu newsm10

Two Hearts

НАДЯ  Hug по-късно ще гледам сериите за които питаш
 и ще напиша точно какво казва Сантош на Сандия Peace

# 129

НАДЯ Hug 362*

..Майко защо си тук работа ли има?

- Снахо дай ми ръката си../слага и статуетката на малкия Кришна в ръката/ Wink а Сандия я гледа неразбиращо  Laughing
- Снахо това е малкия Кришна давам го на теб и Сурадж..тези които му се молят
нямат никакви тревоги животът им е пълен с щастие Heart Eyes
моли му се всеки ден с отворено сърце и така с неговата благословия няма да имате никакви тревоги Wink

.. hahahaвсъщност тревогите са на Сантош че скоро Сурадж и Сандия ще имат годишнина а още не са я дарили с внук защото синът и е срамежлив Wink а снахата не е като другите да търси любовта на мъжа си Wink Laughing
така поне обясняваше на Арун притесненията си че двамата много се обичали но не са интимни - любовта от която семейството се увеличава  Joy и Арун заспа  без да чуе докрай тревогите и*Laughing Laughing

# 130
Ето едни нови невероятни снимки на Анас от днес! бил е на гости при художника, който му беше направил портрет преди време!!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts Там се е снимал с него и с неговите близки!!!  newsm76 newsm76 newsm76 Анас е изключително готин, сладък и чаровен!!!  txtloves txtloves txtloves ppp Hands Clap Heart Eyes Flushed

Излезе и втората част на видеото с Анас, където отваря подаръците по случай рождения си ден!!! Както винаги е уникален чаровник ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! love001 ura Получи прекрасни подаръци и им се радва от сърце!!!!  newsm44 Two Hearts txtloves Много го обичам ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=ij2xKm2f_7M

И още едно видео от онзи ден, когато Анас се е редил на опашка, заедно с обикновенните хора, за някакъв документ!  newsm81 People Cop Hands Clap Това само показва колко е земен и истински.  newsm51 Kissing Heart Two Hearts loveuuu txtloves Как да не го обича човек ...  lovekiss lovekiss lovekiss

https://www.facebook.com/Khabarpunjab123/videos/568248710027638/

# 131
  • Сливен
благодаря на всички за прекрасните коментари, гифчета, клипчета, колажи и снимки прекрасни са Hug smile3525 newsm51

Роси Hug и Софи Hug

Роси благодаря ти, снимките ти са много хубави Hug

Софи и на теб ти благодаря, снимките ти са много хубави Hug

# 132
Добър вечер wavey wavey wavey
Роска Hug мерси за новичките снимки на Анас и за видеата
Анас е много сладък ,дружелюбен и усмихнат както обикновено  txtlovesточно обратното на това което жълтите клюки разпространяват за него  smile3533Жълтите журналисти май имат само два въпроса към него кога ще се жени и скарани ли са с Дипика  smile3511Но те двамата в последните си интервюта много хубаво са  им отговорили на всичките  глупавите въпроси  smile3511 smile3513И от интервютата и от финала на Светлината и от видеата  и снимките зад кадър и от самите серии се вижда ясно ,че между Анас и Дипика  всичко е наред  txtloves smile3521Тъй че колкото и да ги е яд зложелателите това е истината Светлината на моя живот  и Анас и Дипика са най-добите и завинаги ще останат в сърцата на феновете си smile3521
Надя Hugмерси за уникалните красоти които си ни донесла  smile3525
Софи Hugмерси ,че ми припомни тези епизоди  smile3525Магията на Анас и Дипика/Сурадж и Сандия е такава  smile3521само един миг му е нужен на човек да си припомни колко са харизматични  и отново да се влюби в тях  smile3521

https://www.instagram.com/p/BMJxCv1jH6E/?tagged=anasrashid
https://www.instagram.com/p/BNEyIPVA4NY/?tagged=anasrashid
https://www.instagram.com/p/BBdKRIEhQUb/?taken-by=deepikasingh_fan

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 01:47 от Eny87

# 133
Здравейте!  lovekiss Flowers Bouquet lovekiss

Роси, много, много се радвам, че нещата, които качвам ти харесват. hug Хиляди благодарности за всички мили думи. Hug Още утре ще пусна сцената от 879-ти епизод, нея я записах още като правех стоп кадрите от епизода. А ако ми остане време, естествено ще доставя и няколко гифчета оттам, няма как да я пропусна, тя си е чисто съвършенство.... txtloves С удоволствие ще запиша и другите моменти, за които спомена, те също са уникални.  newsm76 Изобщо преди трака с похищението на самолета има наистина великолепни сцени между нашите влюбени. Страхотен подарък от сценаристите преди драматичните, но пък супер интересни, епизоди, които следват.  smile3521
Благодаря ти и за клипчето с Анас, то е просто прекрасно! newsm51 Анас ми е толкова миличък, особено накрая като се обърна към феновете си... Heart Eyes Толкова красиви и изключително емоционални думи каза. Направо ми стопли сърцето. Two Hearts Уникален човек е, личи си колко много оценява подкрепата и обичта на хората.  newsm76
Софи, прекрасни стоп кадри си ни донесла, и аз обожавам тази сцена. Two Hearts А Надето ни е зарадвала с прелестни гифчета, за което много й благодаря! Красота! smile3525
Ени, благодарности за всички страхотни снимки и колажи! Наслада за очите! newsm51

Ето няколко гифчета за сладки сънища от момента в каруцата.  txtloves

Заигравката с косата си е класика за СурИя. loveuuu Винаги е удоволствие да се види... Two Hearts

Момента, в който Сурадж наметна жена си със сакото си е супер сладурски. newsm76 А Сандийка как само гледаше грижовния си съпруг... Heart Eyes Просто не мога да им се нагледам. Създават уникална магия заедно... Two Hearts

И знам, че доста закъснях с тези гифчета, които бях обещала още когато Роси сподели клипчето от SPA2013 с нас, но по-добре късно, отколкото никога... Peace

Скрит текст:

# 134

Приятели, тези дни излязоха различни новини около сезон 2  Naughty Без Анас и Дипика той не ме интересува, но реших да ви споделя какво в общи линии се говори ...  smile3503 Като цяло слуховете около сюжетната линия продължават - преди говореха, че може да има 2-ма военни дето да се борят за Канак - сега излезе пък новина, че били избрали някакъв непознат до този момент актьор да играе полицай!  bash Този ще е друг - няма да е главен, но това е безобразие!  Naughty Ако опитват да копират старата история ще се сгромолясат още по-бързо ...  bash Първо пишеше, че Сантош ще е сърдита на Канак - после, че Канак ще е разглезена и ще е противоположност на родителите си - въобще версии всякакви!  #Crazy Излезе също и версия, че в сезон 2 семейство Рати ще са богати и Сантош ще е с модерни сарита ....  box box box Тези съвсем са изкукали - като скочат с 20-тина години Сантош и Арун на колко ще са, че ще се движат модерни, особено след като любимият им син и снаха ги няма - без коментар ...  smile3505 На тези продуценти кога ще им дойде акъла, че не ни вълнуват глупавите им истории за сезон 2 ако не е с Анас и Дипика в главните роли!   smile3516

Но сред всички тези гадни новини има и една по-добра ...  Wink

В един репортаж казаха, че канала е одобрил историята и новите герои  no no no Но въпреки това Стар Плюс са решили да задържат старта на сезон 2 с няколко месеца!  smile3501 До колкото разбрах в момента имало спор и неразбирателство между канала и продуцентите на "Светлината"  newsm12 Изглежда продуцентите искат канала да им даде някой от най-гледаните часови пояси за сезон 2, но Стар Плюс не искат - явно защото усещат, че има вълна на недоволство около този сезон 2 без Анас и Дипика и затова са предложили някой от по-неподходящите часови появи!  smile3533 И в крайна сметка Стар Плюс са решили да задържат старта на сезон 2 за няколко месеца - продуцентите обаче не са доволни от това и са започнали да се пазарят, че искат старта на сезон 2 да е по-скоро!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Продуцентите са заявили на канала, че те са им дали шоу номер 1 в продължение на 5 години - т.е. "Светлината на моя живот" с Анас и Дипика  txtloves txtloves txtloves  И дори казали, че сега също ще им дадат шоу номер 1 и щели да изстрелят канала пак на върха - явно със сезон 2! Тези луди ли са ...  newsm78 Съгласна съм, че "Светлината" с Анас и Дипика е сериал номер 1 в света и е тотален хит навсякъде!!!  newsm44 Kissing Heart Two Hearts txtloves Oha! Flushed family Но според мен без Анас и Дипика сезон 2 ще е провал номер 1 ...  Praynig Praynig Praynig Така, че тези продуценти да спрат с глупостите си ...  bash Защо не се осъзнаят и не спрат с набирането на нови актьори и сюжетни линии - а да си върнат Анас, Дипика и другите - само тогава може сериала да стане отново номер 1!!!  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts family

Сега 2 дни в различни статии пише точно това за спора между канала и продуцентите и за задържането на сезон 2!

http://www.abplive.in/television/star-plus-to-put-diya-aur-baati … -2-on-hold-449447

http://www.ibtimes.co.in/diya-aur-baati-hum-2-not-go-air-anytime-soon-705074

Ашок/ Арун онзи ден е ходил на някакво събитие и са го питали за сезон 2 и той такива глупости е наприказвал, че няма на къде ...  bash Казал е, че очаква с нетърпение сезон 2 и той щял да дойде скоро. Освен това сезон 2 щял да бъде много по-вълнуващ и интересен от сезон 1!  smile3516 Как може да говори подобни глупости - по този начин все едно заличава 5-годишния труд на Анас и Дипика, своя и на всички останали актьори в сезон 1!!!  #Sniper Просто нямам думи - особено спрямо Анас и Дипика за мен това си е чиста доза неуважение! Та те са негови приятели и колеги - работиха заедно 5 години и повече и накрая да заявиш това! Нямам думи  Naughty Знам, че той  е шегаджия, ама тук ми се стори, че говори сериозно - по-скоро явно в опита си да привлече зрители за сезон 2, понеже знае че никой няма да го гледа говори глупости, но тази изцепка е върха ...  smile3506

Ето ви клиповете с него - вие преценете!  Wink

https://www.youtube.com/watch?v=xj_lWFYFJfw

https://www.youtube.com/watch?v=lPeOssY1luw

Мен обаче ме зарадва това, че засега канала отказва да пусне сезон 2 и иска да го задържи!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Ако реши канала може да замръзи всеки сериал преди старта му - независимо дали има заснети епизоди или не!  smile3503 Two Hearts Praynig Praynig Praynig Или да върнат Анас и Дипика в главните роли или канала да замръзи сезон 2 и въобще да не го пускат!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Само те могат да го направят - затова трябва да продължим борбата!!!  newsm10 Ако искат нови герой, актьори и сюжетни линии - да си направят отделен сериал с друго име, а не да използват името на нашия сериал и популярността на Анас и Дипика! Това е безобразие ...  fight

Смятам, че щом канала има съмнения - сега е момента да се активираме и да пишем отново и на канала и на продуцентите - в техните страници, на лични съобщения и на емайла им ...  Praynig Praynig Praynig Трябва ясно да им заявим, че не искаме никакъв сезон 2 без Анас и Дипика - или да ги върнат в главните роли или въобще да не го пускат и да го замразят!!!  Praynig Praynig Praynig Аз продължавам да пиша всеки ден - ако искате може да видите последните ми съобщения на страниците и ако нещо ви хареса да го копирате и да го пуснете и от ваше име - важното е да пишем, който иска разбира се!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts

https://www.facebook.com/Starplus/?fref=ts

https://www.facebook.com/ShashiSumeetProd/?fref=ts

https://www.facebook.com/SumeetHMittal/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

И на e-mail:  Hug

hello@startv.com   / @starplus

info@shashisumeet.com   / @shashisumeetproductions

Общи условия

Активация на акаунт