Много си ми харесва този сезон.
Сурадж прави всичко възможно да сбъдне мечтата на Сандия.
Уникален съпруг е.
Супер сладки са докато се опитват да се измъкват незабелязано всяка вечер.
А момента, в който Сурадж беше взел ключа от магазина вместо този от къщата ми беше супер забавен.
Първо Сандия даже не му повярва, заради всичките му шегички преди това, а после за малко да бъдат арестувани (от Салман Хан
) докато се пробваха да влязат през прозореца.
Големи образи са. 
Сураджи как се зарадва когато Сандия най-накрая се хвана за него, докато се возеха на мотора.
И аз очаквах с нетърпение този момент и всеки път като го гледам му се наслаждавам максимално...
А преди това се беше погрижил да не й бъде студено...
Ето и няколко гифчета от романтичната сцена на терасата...

Тара, Роси, няма проблем момичета ще ви кача моментите, за които помолихте.
Днес или утре ще гледам да ги запиша и ще ви пусна линковете за сваляне .
Уаууу, Радост
Благодаря ти от сърце за всички уникални гифчета, които си ни донесла!!!
Не мога да им се нарадвам - Сурадж и Сандия са уникално готини и сладки - най-невероятната и влюбена двойка на света!!!
Всички тези моменти са ми супер любими - този трак е страхотен и с радост си гледам нашият любим сериал отново и отново по БТВ Лейди!!!
И аз като теб обожавам момента на мотора, когато Сандия се хвана за Сурадж - опря се на него с желание, а той така се зарадва!!!
Незабравима сцена ...
Обожавам всички моменти, в които Сурадж и Сандия бягат от вкъщи през нощта, за да може Сурадж да закара Сандия в нощния колеж!!!
Толкова са сладички и той всяка вечер я чака - докарва я, после заедно се прибират!!!
Когато я загръща - когато се прегръщат, когато се гледат - всяка една сцена с тях е изключителна и незабравима!!!
Романтичната им сцена на терасата направо ме оставя без думи!!!
Сурадж и Сандия са номер 1 - нямат равни на себе си!!!
Първо когато Сандия изтръска дрехите и напръска Сурадж
После и когато се гледаха и Сандия накара Сурадж да простре, такава любов - такава романтика!!!
Обожавам ги и после, когато Сурадж направи на Сандия бадемов пудинг, за да подсили помета й и да е по-силна в училище!!!
Много бяха сладки, когато даваха един на друг от пудинга!!! Двамата заедно просто са магнит за зрителите!!!
Благодаря ти и за гифчето на Сурадж и Сандия със стълбата - това предстои в понеделник по БТВ Лейди!!!
Друг мой супер любим момент с нашите СУРИЯ - това е любов - как само Сурадж държи стълбата, а Сандия се катери по нея във въздуха - също и когато тя ще се накапе и той ще я забърше по шията!!!
Обожавам ги и искам да продължа да ги гледам заедно в продължението на сериала или в друг сериал като двойка!!!

Ени, Радост - благодаря ви за хубавите коментари! Напълно споделям мнението ви ...

Ени - благодаря ти за интервюто с Анас! Страхотно е ...
Аз също го видях вчера - има и ново интервю с Дипика!!!
Интервютата и на двамата са много хубави - те са номер 1! Тези дни, когато имам време може да преведа по-важните неща ...
Благодаря ти и за хубавите снимки, които си пуснала с нашите сладури ...

Радост - благодаря ти, че ще ни качиш клипчетата! Не се притеснявай - когато можеш!!!

Софи, Изи, Надя - благодаря и на вас за всичко ...
Знам, че си фенка на сцените, в които се возят заедно.
Та за всеки случай го разделих на две части. 

Може би заради Светлината не е имала време да завърши образованието си и сега го е направила или пък е учила и нещо друго 

Анас в последното му интервю го бяха питали дали смята, че втория сезон може да достигне славата на първия.
А той беше доста тактичен, разбира се, и каза,че им го пожелава, но сега времената са се променили, тъй че не може да даде отговор.
И него го питаха дали отношенията му с Дипика са добри, на което той отговаря много готино. 
Тя е страхотна танцьорка така че не се съмнявам в успеха й.
РАДОСТ

И Анас и Дипика са го казали много точно - това даже е подсилило тяхната връзка и професионализма им!
Анас и Дипика са номер 1!!!
На Анас също му е болно - въпреки, че и той като Дипика гледа да е дипломатичен!!!
Но какво точно си казаха можеш да видиш скоро - този момент предстои още тази седмица по БТВ Лейди!!!
и разглеждане на всичко което сте писали и пускали за нашите любимци
но тази красота и уникална романтика не може никой сценарист да им я отнеме
а Сандия я гледа неразбиращо
и Арун заспа без да чуе докрай тревогите и*

Жълтите журналисти май имат само два въпроса към него кога ще се жени и скарани ли са с Дипика
Но те двамата в последните си интервюта много хубаво са им отговорили на всичките глупавите въпроси
И от интервютата и от финала на Светлината и от видеата и снимките зад кадър и от самите серии се вижда ясно ,че между Анас и Дипика всичко е наред 

Излезе също и версия, че в сезон 2 семейство Рати ще са богати и Сантош ще е с модерни сарита ....
На тези продуценти кога ще им дойде акъла, че не ни вълнуват глупавите им истории за сезон 2 ако не е с Анас и Дипика в главните роли!
Изглежда продуцентите искат канала да им даде някой от най-гледаните часови пояси за сезон 2, но Стар Плюс не искат - явно защото усещат, че има вълна на недоволство около този сезон 2 без Анас и Дипика и затова са предложили някой от по-неподходящите часови появи!
Просто нямам думи - особено спрямо Анас и Дипика за мен това си е чиста доза неуважение! Та те са негови приятели и колеги - работиха заедно 5 години и повече и накрая да заявиш това! Нямам думи