Ролите им в сериала ще са второстепенни ...
В главните роли ще бъдат Sidhart Shukla - Шив от Булката и Rashami Desai - Тапася от "Моята Карма" заедно с още една актриса
Името на сериала е "Dil Se Dil Tak" и вероятно скоро ще е на екран!
Снимките са започнали - Гаурав/ Раджкумар ще играе брат на главния актьор, а Пуджа/ Емили ще играе екранна съпруга на Гаурав! Ето няколко невероятни техни снимки ...
Пускам ги защото и Пуджа и Гаурав са част от нашият любим сериал "Светлината на моя живот" - освен това са много готини и сладки ...
Едновременно с този сериал Гаурав продължава да снима още един - този път комедиен, така че ще играе на 2 места!!! 

Надя
Софи
благодаря ви за всички красоти които сте ни донесли

Много добре направи че сложи инфото
Те и двамата са част от нашите светлинки и напълно естествено е да се слага инфо за новите им проекти
Аз даже щях да питам преди време има ли нещо ново около предстоящия им сериал ,но забравих
и преди да се сетя отново за тази въпрос Росито вече сложила инфотоооо 

браво да и живо и здраво сладурчето 

Много добре направи че сложи инфото
Те и двамата са част от нашите светлинки и напълно естествено е да се слага инфо за новите им проекти
Аз даже щях да питам преди време има ли нещо ново около предстоящия им сериал ,но забравих
и преди да се сетя отново за тази въпрос Росито вече сложила инфотоооо 

браво да и живо и здраво сладурчето 
По отношение на този сериал - доколкото разбрах ще е римейк на друг сериал и ще засяга една доста нетипична тема - сурогатното майчинство!
Двамата главни няма да могат да имат дете и ще бъдат принудени да намерят сурогатна майка, която да износи бебето им ...
Това ще е другата главна
Аз честно казано едва ли ще гледам този сериал ...
Много харесвам Пуджа и Гаурав/ Емили и Раджкумар и само заради тях може да му хвърля поглед, но няма да го заглеждам сериозно.
Особено като знам, че продуцентите ще са същите
За мен наистина те са най-добрите, защото направиха най-уникалния сериал в света "Светлината на моя живот"
Но пък и накрая свиха ужасен номер на зрителите си и на главните си актьори - а това не мога да го приема ...
Затова продължавам борбата ...
Когато този сериал излезе - ако намеря сайт, където ще го има - ще дам линк и тук и който иска може да го гледа там!
Видях, че има папка за Индийски сериали неизлъчвани в България
Може някои хора да пускат инфо за него и там и да има и други заинтересовани ...
Иначе ако има снимки на Пуджа и Гаурав ще си ги пускаме и тук - те са си част от нашия сериал ...

Ролите им в сериала ще са второстепенни ...
В главните роли ще бъдат Sidhart Shukla - Шив от Булката и Rashami Desai - Тапася от "Моята Карма" заедно с още една актриса
Името на сериала е "Dil Se Dil Tak" и вероятно скоро ще е на екран!
Снимките са започнали - Гаурав/ Раджкумар ще играе брат на главния актьор, а Пуджа/ Емили ще играе екранна съпруга на Гаурав! Ето няколко невероятни техни снимки ...
Пускам ги защото и Пуджа и Гаурав са част от нашият любим сериал "Светлината на моя живот" - освен това са много готини и сладки ...
Едновременно с този сериал Гаурав продължава да снима още един - този път комедиен, така че ще играе на 2 места!!! 

Хубави са но няма никаква химия между тях
и не заслужаваха така да се подиграят с всеотдайния им 5 годишен труд

мерси за инфото 
Само заради Анас и Дипика мога да седна и да гледам непреведен индийски сериал 
като Анас и Дипика втори няма ,те са извън всяка класация .Двамата заедно са просто перфектни и несравними с никой друг и съм абсолютно съгласна с теб ,че не заслужаваха героите им да получат такъв завършек ,-нито те ,нито сериала с всичките хубави послания които носеше нито пък феновете заслужаваха този гаден край но какво да се прави такъв е живота .

като Анас и Дипика втори няма ,те са извън всяка класация .Двамата заедно са просто перфектни и несравними с никой друг..

.Питат го с какво се занимава сега на което отговаря ,че се вижда със семейството си и приятелите си и на края го питат дали би искал да изиграе роля в голямото кино ,на което отговаря ,че да ако има добро предложение 

Днес или утре ще гледам да ги запиша и ще ви пусна линковете за сваляне . 
Прочетох го още вчера и супер много ми хареса. Изключително точен в отговорите...
Благодаря ти и за всички страхотни снимки и колажи, които си ни донесла. 
Желая им всичко най-хубаво. Сериала със сигурност ще има успех, основно заради двамата главни, които са много харесвани, а доколкото знам Ситхард отдавна го чакат да се завърне на екран, така че се обзалагам, че ще им потръгне.
Обаче като се има предвид кои са продуцентите вече много ясно виждам как ще се развият нещата: в началото историята ще се харесва, в един момент ще им скимне, че образите им са "достигнали точка на насищане", ще се отърват от тях (вероятно по възможно най-малоумния начин) и после втория сезон ще бъде за детето, което предполагам ще им се роди.
Според мен от тези хора друго развитие не може да се очаква...
Така че заради Пуджа и Гаурав, които наистина са страхотни и страшно талантливи, (пък и Ситхард си го харесвам
) може да му хвърлям по едно око от време на време, но чак да го следя - няма шанс. 

Много си ми харесва този сезон. 
Уникален съпруг е. 
А момента, в който Сурадж беше взел ключа от магазина вместо този от къщата ми беше супер забавен.
Първо Сандия даже не му повярва, заради всичките му шегички преди това, а после за малко да бъдат арестувани (от Салман Хан
) докато се пробваха да влязат през прозореца.
Големи образи са. 
И аз очаквах с нетърпение този момент и всеки път като го гледам му се наслаждавам максимално... 

Днес или утре ще гледам да ги запиша и ще ви пусна линковете за сваляне . 
Прочетох го още вчера и супер много ми хареса. Изключително точен в отговорите...
Благодаря ти и за всички страхотни снимки и колажи, които си ни донесла. 
Желая им всичко най-хубаво. Сериала със сигурност ще има успех, основно заради двамата главни, които са много харесвани, а доколкото знам Ситхард отдавна го чакат да се завърне на екран, така че се обзалагам, че ще им потръгне.
Обаче като се има предвид кои са продуцентите вече много ясно виждам как ще се развият нещата: в началото историята ще се харесва, в един момент ще им скимне, че образите им са "достигнали точка на насищане", ще се отърват от тях (вероятно по възможно най-малоумния начин) и после втория сезон ще бъде за детето, което предполагам ще им се роди.
Според мен от тези хора друго развитие не може да се очаква...
Така че заради Пуджа и Гаурав, които наистина са страхотни и страшно талантливи, (пък и Ситхард си го харесвам
) може да му хвърлям по едно око от време на време, но чак да го следя - няма шанс. 

Много си ми харесва този сезон. 

Уникален съпруг е. 

А момента, в който Сурадж беше взел ключа от магазина вместо този от къщата ми беше супер забавен.
Първо Сандия даже не му повярва, заради всичките му шегички преди това, а после за малко да бъдат арестувани (от Салман Хан
) докато се пробваха да влязат през прозореца.
Големи образи са. 

И аз очаквах с нетърпение този момент и всеки път като го гледам му се наслаждавам максимално... 

страхотно красиви гифчета
благодаря ти 
винаги съм искала така да се повозят и на Харлито* в реала
но не се получи..
но гледката и флуидите няма да се повторят никога
Препоръчани теми