Светлината на моя живот - Тема 17

• 52 812
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Сливен
Роси Hug и Софи Hug

Роси Hug сега намерих в кой епизод слагат за първи път табелата с името на Сандия, това е в епизод 720, тогава Сантош лично слага табелата на входа Hug newsm10 smile3525

Софи Hug, ще има още много гифчета и колажи, двете ти гифчета са много хубави Hug smile3525 newsm51

# 106
Ето и едни нови невероятни снимки на Каника заедно със съпруга й Анкур!!!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts В момента двамата се намират в Делхи при родителите на Анкур ...  newsm76 newsm76 newsm76 Прекрасна двойка са ...  txtloves txtloves txtloves На втората снимка са със сина си - чудесно семейство ... newsm18 Heart Eyes Flushed Flushed family

# 107
Както Радост беше споменала преди време Пуджа Сингх/ Емили и Гаурав Шарма/ Раджкумар ще играят заедно в нов сериал на продуцентите за канал Colors TV ...  smile3525  newsm76 Two Hearts Ролите им в сериала ще са второстепенни ...  newsm10 В главните роли ще бъдат Sidhart Shukla - Шив от Булката и Rashami Desai - Тапася от "Моята Карма" заедно с още една актриса  smile3503 Името на сериала е "Dil Se Dil Tak" и вероятно скоро ще е на екран!  Peace Снимките са започнали - Гаурав/ Раджкумар ще играе брат на главния актьор, а Пуджа/ Емили ще играе екранна съпруга на Гаурав! Ето няколко невероятни техни снимки ...  newsm10 newsm76 Two Hearts Пускам ги защото и Пуджа и Гаурав са част от нашият любим сериал "Светлината на моя живот" - освен това са много готини и сладки ...  Two Hearts ppp Hands Clap Едновременно с този сериал Гаурав продължава да снима още един - този път комедиен, така че ще играе на 2 места!!! thumbsup

# 108
Добър вечер светлинки  wavey wavey wavey
Роска HugНадя HugСофи Hug благодаря ви за всички красоти които сте ни донесли  smile3525 smile3525 smile3525
Роси мерси за инфото и снимките  за новия сериал на Пуджа и Раджкумар smile3525Много добре направи че сложи инфото  Hug Те  и двамата са част от нашите светлинки и напълно естествено е да се слага инфо за новите им проекти  newsm10Аз даже щях да питам преди време има ли нещо ново около предстоящия им сериал ,но забравих  smile3518 и преди да се сетя отново за тази въпрос Росито вече сложила инфотоооо  smile3521
Мисля като почне сериалчето да загледам 1 епизод да видя за какво става дума защото този Шив си е симпатяга от класа ,а нашия Раджкумар си го харесвам особено като гледа с онзи добрия си поглед ,а не като е гаден ,а и Пуджа си е наше момиче тъй че ако някой види инфпо да свирка и аз ще направя същото ако и на  друг му е интересно да погледне  smile3521
Лелеее малкото бебче на Каника вече станало  момченце  бе  smile3521браво да и живо и здраво сладурчето smile3521

# 109
Роси мерси за инфото и снимките  за новия сериал на Пуджа и Раджкумар smile3525Много добре направи че сложи инфото  Hug Те  и двамата са част от нашите светлинки и напълно естествено е да се слага инфо за новите им проекти  newsm10Аз даже щях да питам преди време има ли нещо ново около предстоящия им сериал ,но забравих  smile3518 и преди да се сетя отново за тази въпрос Росито вече сложила инфотоооо  smile3521
Мисля като почне сериалчето да загледам 1 епизод да видя за какво става дума защото този Шив си е симпатяга от класа ,а нашия Раджкумар си го харесвам особено като гледа с онзи добрия си поглед ,а не като е гаден ,а и Пуджа си е наше момиче тъй че ако някой види инфпо да свирка и аз ще направя същото ако и на  друг му е интересно да погледне  smile3521
Лелеее малкото бебче на Каника вече станало  момченце  бе  smile3521браво да и живо и здраво сладурчето smile3521

Радвам се, че снимките и инфото, които пуснах са ти харесали Ени!  smile3525 Kissing Heart Two Hearts По отношение на този сериал - доколкото разбрах ще е римейк на друг сериал и ще засяга една доста нетипична тема - сурогатното майчинство!  smile3503 Двамата главни няма да могат да имат дете и ще бъдат принудени да намерят сурогатна майка, която да износи бебето им ...  Peace Това ще е другата главна  Wink Аз честно казано едва ли ще гледам този сериал ...  newsm78 Много харесвам Пуджа и Гаурав/ Емили и Раджкумар и само заради тях може да му хвърля поглед, но няма да го заглеждам сериозно.  smile3503 Особено като знам, че продуцентите ще са същите  Whistling За мен наистина те са най-добрите, защото направиха най-уникалния сериал в света "Светлината на моя живот"  txtloves txtloves txtloves Но пък и накрая свиха ужасен номер на зрителите си и на главните си актьори - а това не мога да го приема ...  fight Затова продължавам борбата ...  newsm10 Когато този сериал излезе - ако намеря сайт, където ще го има - ще дам линк и тук и който иска може да го гледа там!  Wink Видях, че има папка за Индийски сериали неизлъчвани в България  Hug Може някои хора да пускат инфо за него и там и да има и други заинтересовани ...  newsm12 Иначе ако има снимки на Пуджа и Гаурав ще си ги пускаме и тук - те са си част от нашия сериал ...  newsm76 newsm76 newsm76

Ето още 3 нови невероятни снимки на Пуджа/ Емили зад кадър от този сериал! Много е красива, сладка и чаровна ...  newsm51 Kissing Heart Two Hearts

# 110
  • Сливен
Роси Hug и Ени Hug
Роси благодаря ти за инфото снимките ти са страхотни Hug smile3525

Ени снимките ти са страхотни Hug smile3525

# 111
Скрит текст:
Както Радост беше споменала преди време Пуджа Сингх/ Емили и Гаурав Шарма/ Раджкумар ще играят заедно в нов сериал на продуцентите за канал Colors TV ...  smile3525  newsm76 Two Hearts Ролите им в сериала ще са второстепенни ...  newsm10 В главните роли ще бъдат Sidhart Shukla - Шив от Булката и Rashami Desai - Тапася от "Моята Карма" заедно с още една актриса  smile3503 Името на сериала е "Dil Se Dil Tak" и вероятно скоро ще е на екран!  Peace Снимките са започнали - Гаурав/ Раджкумар ще играе брат на главния актьор, а Пуджа/ Емили ще играе екранна съпруга на Гаурав! Ето няколко невероятни техни снимки ...  newsm10 newsm76 Two Hearts Пускам ги защото и Пуджа и Гаурав са част от нашият любим сериал "Светлината на моя живот" - освен това са много готини и сладки ...  Two Hearts ppp Hands Clap Едновременно с този сериал Гаурав продължава да снима още един - този път комедиен, така че ще играе на 2 места!!! thumbsup

ooooh! Хубави са но няма никаква химия между тях  Rolling Eyes дори усмивките им са неестествени* newsm78
не ми липсват и не бих гледала никой от участвалите в DUBH* където и да се снимат
само уникалната химия между Анас и Депика направиха от сериала хит loveuuu и не заслужаваха така да се подиграят с всеотдайния им 5 годишен труд txtloves kiss

Скрит текст:

# 112
Добър вечер  wavey wavey wavey
Роси Hug мерси за инфото  smile3525
Историята така на първо четене ще е интересна ,но и аз не мисля да я заглеждам сериозно просто ми се иска да видя Пуджа в ново амплоа иначе си имам предостатъчно друго какво да гледам то и за него няма  време де ама се опитвам да си наваксвам  smile3521Само заради Анас и Дипика мога да  седна и да гледам непреведен индийски сериал  smile3521
Софи Hug като Анас и Дипика втори няма ,те са извън всяка класация .Двамата заедно са просто перфектни и несравними с никой друг  и съм абсолютно съгласна с теб ,че не заслужаваха героите им да получат такъв завършек ,-нито те  ,нито сериала с всичките  хубави послания които носеше нито пък феновете заслужаваха този гаден край но какво  да се прави такъв е живота .
Надя Hug

# 113
# 114
Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Софи Hug като Анас и Дипика втори няма ,те са извън всяка класация .Двамата заедно са просто перфектни и несравними с никой друг..   loveuuu newsm10 smile3521

ЕНИ bouquet love001

# 115
Добър вечер  wavey wavey wavey
Софи Hug
Нося ви две новички снимки от инстаграма на Дипика  smile3521
Сестра и Парул има рожден ден и тя я поздравява с ето тази красота  smile3521

https://www.instagram.com/p/BM9hXW7jCWA/?taken-by=deepikasingh150

и една снимка с Рохит от обяда им  smile3521

https://www.instagram.com/p/BM6wX2jDc-C/?taken-by=deepikasingh150

нося и три красиви колажа  smile3521

# 116
wavey wavey wavey
Нося едно интервю с Анас в което  го питат пак дежурните въпроси за лошото си държание на снимачната площадка ,дали е темерут ,защо не поддържа добри отношения с медиите ,но които той отговаря ,че е  нямало проблеми на сета и че повечето от нещата които му се случват се документират от медиите .
Питат го дали  сега като е на 35 няма да има подходящи,добри  роли за него на което отговаря ,че не мисли така че ще има добри роли които да играе.Питат го за брака и какво момиче би искал за съпруга ,на което стандартно отговаря ,че мама ще му избере партнъорката и ,че иска момичето да е уважително към него и семейството му .
Има и въпрос каква роля би му се искало да изиграе ,на което Анас отговаря ,че би искал да изиграе многопластова роля в която има екшън ,динамика и романтика  smile3521.Питат го с какво се занимава сега на което отговаря ,че се вижда със семейството си и приятелите си и на края го питат дали би искал да изиграе роля в голямото кино ,на което отговаря ,че да ако има добро предложение  smile3521

http://www.tellychakkar.com/tv/interviews/i-am-back-being-strugg … nas-rashid-161118

# 117
Здравейте! Hug lovekiss Hug

Благодаря на всички за уникалните неща, които сте споделили с нас! Изчетох и разгледах всичко с огромно удоволствие! newsm51

Тара, Роси, няма проблем момичета ще ви кача моментите, за които помолихте. Peace Днес или утре ще гледам да ги запиша и ще ви пусна линковете за сваляне . smile3503
Ени, благодаря за линка към новото интервю на Анас! bouquet Прочетох го още вчера и супер много ми хареса. Изключително точен в отговорите... smile3521 Благодаря ти и за всички страхотни снимки и колажи, които си ни донесла. Kissing Heart
Роси, благодарности за информацията около новия сериал на Пуджа и Гаурав. bouquet Желая им всичко най-хубаво. Сериала със сигурност ще има успех, основно заради двамата главни, които са много харесвани, а доколкото знам Ситхард отдавна го чакат да се завърне на екран, така че се обзалагам, че ще им потръгне. Peace Обаче като се има предвид кои са продуцентите вече много ясно виждам как ще се развият нещата: в началото историята ще се харесва, в един момент ще им скимне, че образите им са "достигнали точка на насищане", ще се отърват от тях (вероятно по възможно най-малоумния начин) и после втория сезон ще бъде за детето, което предполагам ще им се роди. byeuu Според мен от тези хора друго развитие не може да се очаква... Whistling Така че заради Пуджа и Гаурав, които наистина са страхотни и страшно талантливи, (пък и Ситхард си го харесвам Rolling Eyes) може да му хвърлям по едно око от време на време, но чак да го следя - няма шанс.  
Благодаря ти и за инфото около Каника, както и за снимките, които си споделила с нас! smile3525
Наде, хиляди благодарности за уникалните гифчета, с които си ни зардвала. До едно са прекрасни... newsm51

Аз ви нося няколко гифчета от епизодите по btv lady, които наистина са супер интересни. smile3521 Много си ми харесва този сезон.  Two Hearts

Сурадж прави всичко възможно да сбъдне мечтата на Сандия. newsm76 Уникален съпруг е.  smile3501

Супер сладки са докато се опитват да се измъкват незабелязано всяка вечер. Two Hearts А момента, в който Сурадж беше взел ключа от магазина вместо този от къщата ми беше супер забавен. hahaha Първо Сандия даже не му повярва, заради всичките му шегички преди това, а после за малко да бъдат арестувани (от Салман Хан Sunglasses) докато се пробваха да влязат през прозореца. newsm62 Големи образи са. newsm76

Скрит текст:
Сураджи как се зарадва когато Сандия най-накрая се хвана за него, докато се возеха на мотора. kiss И аз очаквах с нетърпение този момент и всеки път като го гледам му се наслаждавам максимално... Two Hearts

А преди това се беше погрижил да не й бъде студено... hug Two Hearts hug

Ето и няколко гифчета от романтичната сцена на терасата... txtloves

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 18:07 от Radost.M

# 118
Здравейте! Hug lovekiss Hug

Благодаря на всички за уникалните неща, които сте споделили с нас! Изчетох и разгледах всичко с огромно удоволствие! newsm51

Софи, Роси, няма проблем момичета ще ви кача моментите, за които помолихте. Peace Днес или утре ще гледам да ги запиша и ще ви пусна линковете за сваляне . smile3503
Ени, благодаря за линка към новото интервю на Анас! bouquet Прочетох го още вчера и супер много ми хареса. Изключително точен в отговорите... smile3521 Благодаря ти и за всички страхотни снимки и колажи, които си ни донесла. Kissing Heart
Роси, благодарности за информацията около новия сериал на Пуджа и Гаурав. bouquet Желая им всичко най-хубаво. Сериала със сигурност ще има успех, основно заради двамата главни, които са много харесвани, а доколкото знам Ситхард отдавна го чакат да се завърне на екран, така че се обзалагам, че ще им потръгне. Peace Обаче като се има предвид кои са продуцентите вече много ясно виждам как ще се развият нещата: в началото историята ще се харесва, в един момент ще им скимне, че образите им са "достигнали точка на насищане", ще се отърват от тях (вероятно по възможно най-малоумния начин) и после втория сезон ще бъде за детето, което предполагам ще им се роди. byeuu Според мен от тези хора друго развитие не може да се очаква... Whistling Така че заради Пуджа и Гаурав, които наистина са страхотни и страшно талантливи, (пък и Ситхард си го харесвам Rolling Eyes) може да му хвърлям по едно око от време на време, но чак да го следя - няма шанс.  
Благодаря ти и за инфото около Каника, както и за снимките, които си споделила с нас! smile3525
Наде, хиляди благодарности за уникалните гифчета, с които си ни зардвала. До едно са прекрасни... newsm51

Аз ви нося няколко гифчета от епизодите по btv lady, които наистина са супер интересни. smile3521 Много си ми харесва този сезон.  Two Hearts

Heart Eyes Heart Eyes

txtloves

Сурадж прави всичко възможно да сбъдне мечтата на Сандия. newsm76 Уникален съпруг е.  smile3501
 Two Hearts Kissing Heart Two Hearts Two Hearts
Супер сладки са докато се опитват да се измъкват незабелязано всяка вечер. Two Hearts А момента, в който Сурадж беше взел ключа от магазина вместо този от къщата ми беше супер забавен. hahaha Първо Сандия даже не му повярва, заради всичките му шегички преди това, а после за малко да бъдат арестувани (от Салман Хан Sunglasses) докато се пробваха да влязат през прозореца. newsm62 Големи образи са. newsm76

Heart Eyes

Сураджи как се зарадва когато Сандия най-накрая се хвана за него, докато се возеха на мотора. kiss И аз очаквах с нетърпение този момент и всеки път като го гледам му се наслаждавам максимално... Two Hearts

Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes

А преди това се беше погрижил да не й бъде студено... hug Two Hearts hug

txtloves

Ето и няколко гифчета от романтичната сцена на терасата... txtloves

Heart Eyes Heart Eyes
 Two Hearts Two Hearts loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts

РАДОСТ bouquet страхотно красиви гифчета Crazy Heart Eyes благодаря ти Kissing Heart
особено това на мотора smile3521 винаги съм искала така да се повозят и на Харлито* в реала Praynig но не се получи..
 друга ще е късметлийката Sad но гледката и флуидите няма да се повторят никога Rolling Eyes

ЕНИ Hug bouquet

# 119
Здравейте светлинки :333 Не съм влизала отдавна в темата ,надявам се да не сте ме забравили  Sad  Нещо интересно да съм изпуснала ? Нося ви и една снимка на Депика/Сандия

Общи условия

Активация на акаунт