Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 713
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
п.п.Снощи си взех душ-гел Фелче азура,въпреки,че нямах избор...за 2,99.
И аз мисля да го пробвам

# 16
Благодаря за новата тема!
Похвалвам лосион за тяло Dove Hydro Nutrition. Абсолютен разкош, особено за дехидратирана кожа - става копринено мека, еластична и влажна като на малко бебе. Кожата го изпива за секунди. Ползвам го вече седмица и за ръце и крака и кожата изглежда все по-добре. Голяма опаковка 400ml взех намалена за 4.80, незнам редовната цена.

# 17
Revlon свършили промоцията с кода през сайта?
Да, беше само за два дни  Peace

# 18
Спрей за коса на Евтерпа за блясък. Мирише ми на кокос. За 2.40 го взех.

Зимен балсам за устни. Слагам си постоянно от него. Мирише супер добре.

# 19
Мерси за темата!
Много съм доволна и аз от балсама за устни Зима. Вече се чудех с какво да се мажа, мислех да скоча на скъпите балсами, че нищо не ми помагаше, но тези дни го видях в аптеката, и вече съм влюбена в него.
Недостатъка му е, че дава блясък на устните, не може отгоре да сложиш червило.

# 20
.........
2. Измивна пяна за лице за смесена/мазна кожа, различна от Himalaya и Elea Simple Smile
......

Откакто открих пяната на Balea друга не съм купувала.
Скрит текст:

При мен камъка-дезодорант на Balea има ефект. Спира ми потенето, миризма - всичко. И в други теми е писано, че премахва само миризмата, но при мен е и потенето. Където съм минала с него, дори в най-големите жеги, кожата е суха.

# 21
Пролетно цвете,този спрей на Евтерпа как ти действа на косата,утежнява ли?

# 22
Много ми харесва и супер ми се отразява на кожата на ръцете този крем:

http://bsicosmetic.com/Atrix-krem-za-ryce-100-ml-tuba

# 23
И аз го харесвам крема на Атрикс.След него ръцете ми са като в сатенени ръкавички. Heart Eyes

# 24
Много ми харесва и супер ми се отразява на кожата на ръцете този крем:

http://bsicosmetic.com/Atrix-krem-za-ryce-100-ml-tuba

newsm10 newsm10 newsm10 от мен за кремовете от тази серия.Успях да намеря маска,която да ми укроти сухата и хвърчаща коса,пробвала съм с макадамия,но тази определено ми се отрази по-добре.

# 25
Здравейте,преди време си бях закупила на Sessio Keratin (така пише на шишенцето ) един спрей за коса ,беше много евтин,но буквално за седмица косата ми стана като нова.Бях го поръчала от сайт или нещо такова,но сега като търся го няма.Някой да го е ползвал и да знае от къде мога да поръчам? Благодаря предварително!  Heart Eyes

# 26
Здравейте,преди време си бях закупила на Sessio Keratin (така пише на шишенцето ) един спрей за коса ,беше много евтин,но буквално за седмица косата ми стана като нова.Бях го поръчала от сайт или нещо такова,но сега като търся го няма.Някой да го е ползвал и да знае от къде мога да поръчам? Благодаря предварително!  Heart Eyes

виж за това ли говориш :
http://draka-bg.com/index.php?route=product/product&product_id=577    bouquet

# 27
  • София
Търся си мек автоматичен молив за устни.Препоръчайте ми нещо от което сте доволни.
В момента имам моливи на Блуклин и Голдън роуз с подостряне, но са ми сухи, бързо се износват и т.н.
Скоро една потребителка ме подсети за моливи на Ейвън, но при тях няма възможност за тестване на цвета.

# 28
  • Варна
Искам да ви попитам продуктите на Евтерпа откъде ги купувате?Аз съм от Варна, но нещо никъде не ги намирам.

# 29
  • Deutschland
Взех си шампоана с хайвер. Нищо особено не е. Нито хидратира, нито омекотява....нищо.

Общи условия

Активация на акаунт