Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 737
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Да, но вероятно само светлите нюанси. Аз лично имах глупостта да си купя на Ессенс матовото червило 07. Е , няма такава гадост. Нито цветът ми отива, нито червилото стои добре. Изтрива се за секунди от вътрешната страна на устните и ефектът е кошмарен. Намазах се един път и сега ще стои. Ако някой го иска - подарявам го. Просто не е за мен .

А аз имам 08 на Есенс. Стои покъртително зле. Laughing Но светлите са хубави.

# 211
  • София
Момичета, има промоция на мицеларни води "Нивея" и "Гарние" в Лили. Взех Нивея за 4.99лв - 400 гр.

# 212
А аз се снабдих с трета поредна мицеларна вода Garnier Sensitive  Peace

# 213
Здравейте! От известно време чета темичката, та най-накрая реших и аз да се включа и то с молба! Препоръчайте ми шампоан и маска за суха и боядисана коса. Какви ли не професионални серии ползвах и без резултат и вече се отказах. И не знам защо, но си мисля, че нещо съвсем обикновенно и за по- малко пари ще ми свърши доста по- добра работа!

# 214
  • Варна
Здравейте! От известно време чета темичката, та най-накрая реших и аз да се включа и то с молба! Препоръчайте ми шампоан и маска за суха и боядисана коса. Какви ли не професионални серии ползвах и без резултат и вече се отказах. И не знам защо, но си мисля, че нещо съвсем обикновенно и за по- малко пари ще ми свърши доста по- добра работа!
От известно време ползвам шампоана и маска за коса на Лили - зелените. Доволна съм  Peace

# 215
Какво ли да не пробвам, пак се връщам към Orzen.

# 216
Защо не пробваш да си правиш маска от масла? Кокосовото особено е уникалноо, но трябва да е 100 % студено пресовано. Четох тук, че и най-скъпия шампоан да ползваш няма такъв ефект както при натуралните продукти.   Peace

# 217
Доволна съм от продуктите за коса на Шаума и на Гарниер и все вървят на промоция. Grinning

# 218
  • София
Много ми е странно защо шампоана Garnier Ultra Doux с маслина, който е за суха коса дори, ми изсушава косата? При вас как е?  newsm78
Този с мед страхотно я омекотява и съм много доволна, но този маслина/зехтин..тц не работи добре при мен. Rolling Eyes

# 219
Mumy, пробвай за хидратация и тази серия:

# 220
  • София
Е тази де, аз нали за нея казвам, че съм доволна..

# 221
Много хубава, да  Peace Аз само шампоана имам, и е от най-качествените, които съм ползвала също.

# 222
Да си кажа и аз Party Вчера, отидох в кварталното магазинче за здравословни продукти и си харесах крем за тяло с аромат на люляк, антицелулитния крем с мента, шампоан за бърз растеж на косата и лосион за почистване на грим с кокос.  StopЗа всичко това оставих 20 лв. Като се прибрах, изпробвах всички продукти, Ами не са лоши. Какво мислите за марката Христина? По състав се водят натурални продукти, ръчно изработени...

# 223
  • където ми харесва
Много хубава, да  Peace Аз само шампоана имам, и е от най-качествените, които съм ползвала също.
Точно от този с меда, изобщо не съм доволна. Да, като си измия косата, после е мека и пухкава, но това трае 2-3 часа, докато изсъхне. След това, пак е мека, ама някак си сляга, се едно крава ме е близала по главата. Взех си същия шампоан от Англия-еми, нищо общо, Обема стои 12 часа, косата е супер лъскава и хубава през целия ден, независимо дали е изсъхнала сама, или със сешоар.
Аз съм много, ама много доволна и от този шампоан:
Скрит текст:

# 224

Здравей! Серията на Garnier Ultra Doux за боядисана коса мисля, че ще е подходяща за теб. Много богата и подхранваща е, в съседна тема дори сравняваха маската с тази на L'Oréal Professional Vitamino Colour. Дори само балсама е силно подхранващ и прави косата много жизнена и лъскава.

Общи условия

Активация на акаунт