Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 40

• 129 713
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Предложения  за боя за коса, която да издържа повече от 2седмици? Последно се боядисвах с палете зелената, но след 2 седмици ми лъснаха отпред белите косми....някой да е пробвал случайно новият продукт на Лореал за боядисване на корените?
Тя косата все пак расте, няма как да не лъсват корени Simple Smile
И на мен ми стана любопитен продукта на лореал, но нещо не видях подходящ цвят... а и  така както ми се стори малко е... хъм прекалено локален, т.е. не за корените изцяло, а например само на "пътя" на косата или нещо от сорта, т.е. според прическата. А и пишеше, че избледнява след едно измиване. Нещо не ме привлече съвсем.

# 706
......

От декоративната козметика, доволна съм от една база на Импала. Първата - бялата:
Каква е тази база на Импала? Нищо не се вижда в скрития текст, поне при мен, а ми стана интересно. Вероятно база за лице/основа за грим?
Хм, странно, че не се вижда, там си беше.
Сега трябва да се вижда - първата
Скрит текст:

Да, така се вижда снимката, благодаря. Обаче на нея са 4 бази, които не съм виждала нито онлайн, нито в реален магазина. Ти от коя си доволна и какво е действието?

# 707
Онлайн ги има в сайта на Импала http://impalaonline.com/IMPALA-Make-up-base-osnova-za-grim Моята е купена от реален магазин. В малките квартални магазинчета продават базите. Аз имам зелената и много ми харесва. Страхотно озарява кожата, зеленото не е чак толкова пигментирано, но е добре с наслагване.

# 708
Е как, написала съм го на две места - "първата"  Crazy
Бялата взех, защото на нея пишеше, че дава покривност, или там както се нарича - матиране, ако кожата червенее, а точно това ми е проблемът в студа. Отгоре тънък слой пудра - антибактериална, пак на същата марка.
Скрит текст:
Обичам да си пазарувам в малки магизинчета, където си имам приказка с продавачките, и няма да ми се цупят, докато се размотавам и пробвам от тестерите.

# 709
Е как, написала съм го на две места - "първата"  Crazy
Бялата взех, защото на нея пишеше, че дава покривност, или там както се нарича - матиране, ако кожата червенее, а точно това ми е проблемът в студа. Отгоре тънък слой пудра - антибактериална, пак на същата марка.
Скрит текст:
Обичам да си пазарувам в малки магизинчета, където си имам приказка с продавачките, и няма да ми се цупят, докато се размотавам и пробвам от тестерите.

Благодаря и на теб, и на Mery. А някоя от двете бази дали ще върши работа под фондьотен?
Mery, ти с фондьотен ли носиш зелената и личи ли това озаряване и под него?

# 710
Предложения  за боя за коса, която да издържа повече от 2седмици? Последно се боядисвах с палете зелената, но след 2 седмици ми лъснаха отпред белите косми....някой да е пробвал случайно новият продукт на Лореал за боядисване на корените?
И на мен ми стана любопитен продукта на лореал, но нещо не видях подходящ цвят... а и  така както ми се стори малко е... хъм прекалено локален, т.е. не за корените изцяло, а например само на "пътя" на косата или нещо от сорта, т.е. според прическата. А и пишеше, че избледнява след едно измиване. Нещо не ме привлече съвсем.
Нямах впредвид това, а това че боята бързо пада, а тя моята коса едва ли за 2седмици е мръднала с милиметър....и търся бюджетна боя, но с по-висока издържливост или има някакви трикове, за да не пада толкова бързо......този лореалският ще взема да го пробвам и да разкажа за него....възприемам го като лак за коса, който след всяко измиване трябва пак да се слага, но ако ще ми спести боядисването ще е чудесно....
Купих един ексфолиант за лице на Cien синият и не съм очарована.

# 711
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Спрея на Лореал го коментира  някъде бубанка и няма одобено ласкави отзиви в нета.Става за моментно заличаване за няколко часа по-скоро.

# 712
Нямах впредвид това, а това че боята бързо пада, а тя моята коса едва ли за 2седмици е мръднала с милиметър....и търся бюджетна боя, но с по-висока издържливост или има някакви трикове, за да не пада толкова бързо......този лореалският ще взема да го пробвам и да разкажа за него....възприемам го като лак за коса, който след всяко измиване трябва пак да се слага, но ако ще ми спести боядисването ще е чудесно....
Купих един ексфолиант за лице на Cien синият и не съм очарована.

Ами 6% окислител да покриеш бяла коса пробвай, също професионална боя. Има не скъпи, по 100 мл. които стигат за 2-3 боядисвания за по 10 лв.

# 713
Със 6% окислител никой не може да покрие бяла коса, напротив. Когато косата е с по-голям процент бели коси се ползва 3% окислител. Аз поне реших за себе си този проблем като се боядисвам винаги на фризьор - така косата ми издържа в пъти по-дълго за боядисване. Иначе и при мен за 1-2 седмици става като небоядисвана, да не говорим и какви цветове излизат - невиждани и нечувани. Например от светлоруса боя косата ми стана отвратителен тъмен сивокестеняв цвят. Иначе за покриване на белите коси, когато не съм боядисана ползвам оцветяващата пяна на Сайъс и съм много доволна. Доста прилично покрива и заличава рязката граница, не се отмива толкова лесно, а и прави косата доста по-лесна за стилизиране.

# 714
може ли линк или точно име на тази оцветяваща пяна?

едит, намерих:

Скрит текст:

пфу, то пък няма черно  Crossing Arms

# 715
Има ли доволни от четките за грим на Импала? Нямам голям бюджет в момента, а ми трябват за временно ползване.

# 716
Чувала съм добри отзиви от техните четки и онзи ден си взех за първи път една за хайлайтър - http://impalacosmetics.ae/wp-content/uploads/2015/04/18.jpg и мие много удобна. Надявам се да не се разпадне  Laughing

# 717
Петенце, да с фон дьо тен я нося, но мога и само по база. Озаряването ще личи с някой леко покривен фон дьо тен Peace
Четката няма да се разпадне, след време косъмчетата ще станат малко сухи и няма да е в толкова загладен вид,  но пък това може да се оправи с някоя маска Laughing

# 718
От четките на Импала имам за фондьотен и хайлайтър. Тази за хайлайтъра я ползвам за нанасяне на пудра (много е удобна). Четките са от 2-3 години и нямам забележки  Wink

# 719
Моите също, особено тези за сенки не са мръднали грам!

Общи условия

Активация на акаунт