Отговори
# 645
commala най-добре запретвайте ръкави  luvbed
newsm03 Ако кажа, че не се притеснявам, ще излъжа  smile3506

# 646
commala, действайте. Hug

Момичета, предварително моля за извинение, но когато съм в цикъл съм... малко щурава.  Joy

По същество. Направих набързо едно мое мъничко разследване. Имам да уча и гледам как да се спотайвам май... Whistling

Ето резултатите:

Теди:
http://prikachi.com/images/255/8757255i.jpg

Нуша:
http://prikachi.com/images/172/8956172g.jpg

Чак такова случайно съвпадение... newsm78

Извода от разследването е очевАден. Crazy

# 647
Атланта, не разбирам, ноктите ли трябва да гледам  Grinning

# 648
Комалче,мисля,че е положителен или най-късно утре ще е  Hug Силно стиснати палчета  Hug
Моят днес беше почти положителен,утреще го видим  Mr. Green
Вики,аз ходя на акупунктура заради Спкя-то,откакто ходя ц ми дойде последният път на 28-ми ден.Което никога не е било.Мисля,че може само да ти помогне   Hug
Зизу,добре дошла и скоро към отчетни.Аз знам,че масло от Вечерна иглика много помага при Пмс  Hug
Да ви кажа честно и аз се сетих за Теди,но пък аз не съм писала много тя като е била активна и затова си мълча  Simple Smile
Лив,дано успеете   Hug
Атланта,сега видях разследването  Joy Има нещо   Simple Smile
Палчета за всички  bouquet

# 649
Да, формите съвпадат, дори белия полумесец (така ли се казва newsm78) е идентичен.

# 650
Комалче, отдайте се на забавления! Wink))
Кукувиц, уж и аз не го мисля, на почивката просто си се обичахме и О съвпадна, но имах много ядове и според мен и този месец няма да е нашия, та ще запиша час да видим 🙈😀

# 651
Етоал, този месец плътно заедно си вървим с теб, развълнувах се  Party

Атланта, чета й сега старите постове (те не са и твърде стари, защото първият  е от 04.11) на Нуша и взех да се вкарвам във филма  Crazy Joy Няма да го понеса, ако наистина е Тедиту  Laughing

# 652
Комала, хич не го мисли, "Да падат дрехи и задръжки" и дано бъдете възнаградени за труда Mr. Green и любовта между вас.
Зизу, добре дошла! Надявам се да уловиш от форумния прашец и да полетиш към някоя отчетна!
Шик, направо не мога да те позная, толкова смирена си станала! Ама и аз да бях с отр.тест, а без цикъл да съм пощуряла вече, дано скоро разбереш какво става.

Аз се отчетох и във форума, днес много гласуване, много задължения. Стъргахме с моя мъж коридора, криви се оказаха някои новоизградени стени #Cussing out не можем да сложим врати, банята е уникална с избраните плочки. Такива работи покрай мен.

Коментирахте болките покрай цикъл. Първите ми пъти много болеше, следобед лягах и спях и болката намаляше. После дойдоха едни спокойни години без умопомрачителни болки. Последните години пак почнаха леки болки, лекувах ги с Аулин, като стана с рецепта се прехвърлих на Диалгин 1000мг. Може би годините или хормоналния баланс влияят newsm78 Но пък за справка от операцията насам ми идва и си отива без да усетя грам болка ( ей да не ми завиди някой, че то си е за завиждане такава благинка). Но пък ново 20 през 2-3 дни нещо ме боцка, свива леко ту в ляво, ту в дясно. Добре че преди опити го усетих, иначе щях да го впиша за положителен симптом.
Още две седмици и влизам в отборааа luvbed

# 653
  • София
Минавам да пожелая хубава вечер на най- прекрасните и хубави момичета.
Добре дошла на Зизу и да не остава за дълго.
Комала  Hug
Момичетата които са се сетили за мен да ви кажа , че ви Благодаря ,щом имам резултат ще споделя.

# 654
Шоколадче,айде скоро към отбора и отчетни  Flutter Hug
Комала,да,заедно сме,дано и към отчетни да се запътим още в края на месеца  Party Party Hug Hug
Аз се надявам утре да видя категоричен положителен тест,днес много малко не му достигаше    Grinning
Искам само да ви кажа,момичета,че много се радвам,че намерих тази тема и въпреки че не се познаваме лично,ви чувствам всички много близки.Дано всяка една от нас сбъдне скоро мечтата си Hug Hug
Лека вечер от мен  Hug

# 655
Етоал, аз също го чувствам така и ми стана хубаво да го чуя и от друг!
Аз съм пропуснала Пуфето, стискам палчета!
Шоколадче, още малко и си пак в играта! Герой си. Дано още при първия месец ни зарадваш с две черти!
Дано до Коледа , както казвате, всички да се местим в обща отчетна Simple Smile!

# 656
Пуфе, имам си предчувствие за теб, че ще ни зарадваш  Hug Чакаме!
Етоал, +1 и от мен за това, което си казала  Heart Eyes

След кратко разследване и от моя страна, мисля, че Атланта е почти със сигурност права  Crazy Crazy Crazy Guess who's back  Laughing

# 657
Комалче,мисля,че е положителен или най-късно утре ще е  Hug Силно стиснати палчета  Hug
Моят днес беше почти положителен,утреще го видим  Mr. Green
Вики,аз ходя на акупунктура заради Спкя-то,откакто ходя ц ми дойде последният път на 28-ми ден.Което никога не е било.Мисля,че може само да ти помогне   Hug
Зизу,добре дошла и скоро към отчетни.Аз знам,че масло от Вечерна иглика много помага при Пмс  Hug
Да ви кажа честно и аз се сетих за Теди,но пък аз не съм писала много тя като е била активна и затова си мълча  Simple Smile
Лив,дано успеете   Hug
Атланта,сега видях разследването  Joy Има нещо   Simple Smile
Палчета за всички  bouquet

Etoile и аз съм с ПКЯ. Можеш ли да ми кажеш нещо повече за тази акупунктура? От колко време ходиш, колко често? Преди това на колко време ти е идвал М? От колко време опитвате?
Може и на лични, за да не тормозим другите.
Ще ти бъда много благодарна  bouquet

# 658
  • София
Не съм запозната с поустовете на Тедиту, но в тези две снимки има един "шум" - едни черни точки в картината, може би проблем с камерата и са прекалено идентични  newsm78

# 659
Виктория, то няма как да не се притесняваш, при положение, че страхотно много искаш рожбичка.
Аз вероятно с успокоението, че си имам едно детенце...не че безкрайно не искам второто и на 6-тия месец ми писна да следя каквото и да било. Шест месеца са много малко време, но аз се бях изморила...емоционална съм, чувствителна, нервна...с една дума  Смотана. Хич и не не се надявах, ама....
Не знам коя е Тедиту, нито Нушету, ама палците са едни и същи и веднага го забелязах  Joy
Мойта майка ме е родила на 8-мата година от опитите им, ама я каква прекрасна съм се пръкнала, а и брат си имам след мен. Много е важно да не се отказваме...ни ко га.....никога!
Тормоз си е да чакаш дете толкова години, ама всеки си има път в живота. Тия дето забременяват веднага пък имат друг вид терзания и такам....всеки със своите си
Лека вечер на всички, а тези с положителните тестове за О пожелавам истински бурни нощи  luvbed..чак съседите да разберат, че живот се сътворява... baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт