Дългото чакане след трансфер 56

• 65 334
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
жана, питам, защото уж след като се види сърце, процентът на спрелите развитие драстично намалява/от 50 % рискът пада на 10-15 %/. не знам дали няма смисъл от изследване, все пак е по-напреднала седмица. да не се окаже латентна инфекция или нещо подобно, срещу което могат да се вземат мерки.

# 106
Жана, прегръдки и от мен! Наистина поплачи за да ти олекне. И ти, като всички тук ,си силно момиче и вярвам, че при следващия опит ще те чака твоето бебче

# 107
Благодаря ви отново  Hug
Звездичке, ние не бяхме чули сърчице, днес се надявах да стане това, но уви... Tired
Изписаха ми Мифепристон за изхвърляне, утре сутринта ще го изпия, в други ден съм на преглед и ще ми сложат също някакво лекарство /бях неадекватна одеве и не разбрах какво/, след това ще започна да пия Топожин и така...не знам какво точно ще следва. Confused

# 108
Ох, Жана, аз наистина вярвах, че всичко ще е наред...Не знам какво да кажа  Confused
Много прегръдки от мен Hug
Това бяха собствените ви ембриончета, нали? От личен опит да споделя - няма разлика в радостта и усещанията след положителния тест ако решите следващите да са донорските Hug

# 109
Жана, надявам се поне да се изчисти само и да не се налага абразио. А ако имате останали за ЗЕТ, не се колебайте, дори и да са донорски, но първо се възстанови от загубата.

# 110
Благодаря, Звездичке, Електра  Hug
Много ми е мъчно, много...
Д-ра каза, че ако искаме Януари спокойно можем да направим ЗЕТ, ще помислим и ще го решим.
Аз въобще не се спирам от донорските ни ембриончета, за мен родителите са много, много повече от сперматозоид и яйцеклетка.
Спирам за себе си и се извинявам, че развалих темата.
Благодаря на всички за подкрепата, безценни сте ми в този момент  Hug

# 111
Жана силна прегръдка от мен и ти пожелавам много сила в този момент  Hug Всичко ще бъде наред следващия път, а и нали знаеш, че тялото помни и при следващия опит ще забременееш още по лесно. Стискам ти палци  Hug

# 112
  • Бургас
И при мен има лоши новини за съжаление ... оказа се извънматочна. Ниските първоначални стойности на ЧХГ ми светнаха предупредителната лампичка за извънматочна, но правилното удвояване приспа бдителността ми. Тежко е  Cry

Жанче, толкова съжалявам ... не е честно м@мка му Sad

# 113
Солейс, много съжалявам, душичко  Hug , дано следващия път не ни се случват такива работи  Tired
Теди, мерси  Hug

# 114
  • Пловдив
Момичета, притеснява ме нещо, дали можете да кажете случвало ли Ви се е?
Слагам си вагинално Утрогестан, естествено той изтича, но освен него, два пъти на ден обикновено, изтича и течност като вода. Случвало ли Ви се е и нормално ли е?

# 115
  • София
Жана  Hug много те прегръщам слънце  Hug и много съжалявам за болката. Знам, какво е.
Пожелавам ти сила и скоро щастие  bouquet

Solace Напълно те разбирам  Hug преживяла съм го. Ще го преодолеш и ще си щестлива после.   bouquet

# 116
Солейс,съжалявам за лошите новини. Поне ще махне ли безоперативно?

# 117
  • Бургас
zvezdichka,
Скрит текст:
Доктора ми е оптимист, ама ЧХГ спадна до 140 и не мърда оттам ... дават ми до четвъртък срок да започне пак да пада ако не ще го мислят :/ Хубавото е, че спря да се развива преди да е станала голямата мизерия.

# 118
стискам палци да се размине.

# 119
Жана,не си и помисляй,че разваляш темата - та това е най-прекрасната тема,защото е пълна с най-милите трепети в очакването и какво се случва след това - има и радост,има и болка...Но затова сме тук - да се подкрепяме,радваме,плачем...Не си сама,тук си най-разбрана.

Общи условия

Активация на акаунт