Днес ли е мероприятието в Анкара на УНИЦЕФ? Ще има снимчици

Засега пак им броят парите
П.П. Фенче, като познавач на женската психика и мааалко от мъжка от двете серии видях една заинтригувана Сю от този красив непознат, нарушил уж подредения й вече живот. Налага си веднага спирачка, защото вижда и ясно й "показва" Джес, че има жена в живота си. Но шесто женско чувство и подкладено любопитство я накара да научи повече неща за него. При Джес също не виждам влюбване. Той си следва своя план. Дали видяното в интернет от проучване на семейството за Сю и реалната й личност и вероятно и външен вид, го накара да разчупи плана или направо да го промени и да вземе всичко заграбено от Тахсин чрез женитба с дъщеря му и да стане негов пръв довереник. Тук отварям скоба, че нещо в сценария не ми е тамам. Останах с чувството, че той не е знаел за Сюхан или поне нищо не е знаел за нея.
Може би целта на сценаристката е с това да покаже заинтересоваността на Джес от Сю, когато разбра, че тя е дъщеря на Тахсин. Започна да си играе целенасочено с нея, за да й привлече вниманието и да я заинтригува. А може в Турция това да е флирт
Всеки различно възприема нещата от живота, в случая - на екрана. За мене те са още на фаза игра .
Но, аз наистина гледам всичко, касаещо сериала, не само Киво
Аз лично оценявам играта на Туба, просто не я познавам добре.След като до сега нищо не ме дразни в сериала,значи, че се справят всички много добре. Все пак сме гледали много малко ... надявам се, да видим едно и също на края 
Очаквахме Фърчило в затвора, а "получихме" кроасани".
Е, получи и Фърчилото.
Засега така съм подредила графика. 

После забелязах, а и сега изскачат кадри, че е на легло. Та си мисля дали не й се бъркат представите за реалността, дали не живее в миналото
си мисля, че Сю е влюбена, поне малко. Защо тогава беше тази еротична сцена с романтични спомени 

Сабинка