Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 442
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  Здравейте! Hug
  Днес ли е мероприятието в Анкара на УНИЦЕФ? Ще има снимчици newsm68

Засега пак им броят парите Mr. Green

П.П. Фенче, като познавач на женската психика и мааалко от мъжка от двете серии видях една заинтригувана Сю от този красив непознат, нарушил уж подредения й вече живот. Налага си веднага спирачка, защото вижда и ясно й "показва" Джес, че има жена в живота си. Но шесто женско чувство и подкладено любопитство я накара да научи повече неща за него. При Джес също не виждам влюбване. Той си следва своя план. Дали видяното в интернет от проучване на семейството за Сю и реалната й личност и вероятно и външен вид, го накара да разчупи плана или направо да го промени и да вземе всичко заграбено от Тахсин чрез женитба с дъщеря му и да стане негов пръв довереник. Тук отварям скоба, че нещо в сценария не ми е тамам. Останах с чувството, че той не е знаел за Сюхан или поне нищо не е знаел за нея. Thinking Може би целта на сценаристката е с това да покаже заинтересоваността на Джес от Сю, когато разбра, че тя е дъщеря на Тахсин. Започна да си играе целенасочено с нея, за да й привлече вниманието и да я заинтригува. А може в Турция това да е флирт Thinking Всеки различно възприема нещата от живота, в случая - на екрана. За мене те са още на фаза игра .

# 406
Линка  Hug само да кажа - това съвсем не е упрек от моя страна NaughtyНо, аз наистина гледам всичко, касаещо сериала, не само Киво  Laughing За това с интерес изгледах и репортажа на Туба. Просто се учудих, че не виждаш какво иска да покаже Киво, та за това реших да помогна.  Peace Аз лично оценявам играта на Туба, просто не я познавам добре.След като до сега нищо не ме дразни в сериала,значи, че се справят всички много добре. Все пак сме гледали много малко ... надявам се, да  видим едно и също на края  Peace Колкото до партньорите ... не мисля, че ако на някой от тях не ми допада играта му  Туба би могла да помогне с нещо  Laughing На мен не ми помогна поне в КПА, за това дори и не и обърнах внимание. За разлика от 20 минути   newsm78
Саби  Hug съгласна съм с теб за всичко написано PeaceМай и аз така виждам нещата за сега. Ще видим  newsm78
Хубав ден!  bouquet

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 12:18 от queen_fenka

# 407
Линка  Hug само да кажа - това съвсем не е упрек от моя страна NaughtyНо, аз наистина гледам всичко, касаещо сериала, не само Киво  Laughing За това с интерес изгледах и репортажа на Туба. Просто се учудих, че не виждаш какво иска да покаже Киво, та за това реших да помогна.  Peace Аз лично оценявам играта на Туба, просто не я познавам добре.След като до сега нищо не ме дразни в сериала,значи, че се справят всички много добре. Все пак сме гледали много малко ... надявам се, да  видим едно и също на края  Peace Колкото до партньорите ... не мисля, че ако на някой от тях не ми допада играта му  Туба би могла да помогне с нещо  Laughing На мен не ми помогна поне в КПА, за това дори и не и обърнах внимание. За разлика от 20 минути   newsm78
Саби  Hug съгласна съм с теб за всичко написано PeaceМай и аз така виждам нещата за сега. Ще видим  newsm78
Хубав ден!  bouquet

Аз се изразих по-образно онзи ден, но да го кажа по друг начин. Според подсказката, накрая Джес трябваше да бъде "мишката", т.е. Сю да открие нещо, което той не иска тя да знае. Дори в серията, когато й избяга, той каза (според превода) :"За сега Ви стига, госпожице Сюхан."(или нещо в този смисъл - поиграхме си и край за днес). На финала на серията не разбрах да е така - не виждах изненада, което не значи, че не разбирам изражението му или казано подругому и удобно четящите дяволи Евангелието - Къванч не може да играе, Къванч не може да предаде чувства и т.н. (не ми се занимава да съчинявам или да си припомням посещения преди време на нездравословни теми, които все повече се роят). В анонса за трета серия Джес спокойно я кани да научи, каквото иска. Т.е. според мен не се случва очакваното от подсказката и Сю накрая още не е "Том", а си е "Джери".  В Кара пара ашк дори се забавлявахме от разминавания между вътрешна информация и случващото се в серията. Grinning Очаквахме Фърчило в затвора, а "получихме" кроасани". Grinning Голяма веселба падна Party Е, получи и Фърчилото. Party Между другото точно за тази сцена преподавателката от Вирджинския университет я бе туитнала с думите й, че няма нужда да знаеш езика, за да разбереш сцената.
  На мене сериалът като турска продукция си ми харесва и си го гледам с удоволствие. Grinning Дано довечра имам време да го го изгледам и с българския превод. Praynig Засега така съм подредила графика. Grinning И очаквам четвъртък с нетърпение. Grinning

# 408
Изглежда са излезли сн от новия епизод

Днес се навършват 2 години от номинацията на Туба на ИЕММИ

https://twitter.com/iemmys/status/536187699515125762

# 409
от сета

# 410
Излезе и озета. чакаме превод! Hug

# 411

алкохолът сближава Joy hahaha

Скрит текст:
Като гледам чашките, все едно след вечеря глътват от моята вишновка Crazy

# 412
Фенче HugЛинка HugСаби Hug

Още нови снимки!

ПП Докато пусна останалите сте ме изпреварили,изтрих ги!

Други....

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 14:35 от Zlatina3

# 413
Здравейте Hug

Най-накрая започна дискусия tooth

За промените в Джес - да, нормално е по пътя, който е поел Джес да се държи с всеки различно. С експолицая   и майка си - напълно освободено и да дава воля на чувствата си.
С адвокатката - приятелски, с доверие, но не напълно освободен.
С тях говори за омразата си, но се вижда и болката от историята от детството си.
С изоставената годеница-евентуален съюзник - студено и дистанцирано, уж незаинтересовано от това, което знае и му предлага.
С брата и снахата - снизходително и пренебрежително
С Тахсин - студено вежлив, любезно любопитен, но попиващ всяка дума и жест, все по-трудно сдържащ се. Омразата е очевидна. Отдаде му се възможност да си промени отношението и плана. В началото много арогатен, съзнателно предизвикващ го. Пожарът му промени тактиката. Смени агресивността си спрямо Тахсин.  
Със Сю наистина играе роля. Започна лов, но е заинтригован и впечатлен и на моменти си мисля, че вече се увлича от играта и я играе от любов към спорта.  Въпросът е, кога ще падне в капана си. На този етап, сте прави, че не е влюбен.

В първи епизод трудно улавях тези нюанси. Знаех, че това трябва да видя и усетя. Вече писах, че за мене самият Къвънч беше пренавит. Във 2ри епизод се поотпусна и преходите станаха не толкова резки сякаш играе с маски - слага и маха, за да ми каже какво му е. Стана по-естествен. Почнах да го усещам.

Тук ми направи впечатление - защо се учуди от Сю newsm78  Нали си е съставял план и е проучвал, а се оказа, че за нея нищо не знае newsm78 С Тахсим бързо смени плана, но продължи да си гони целта - да му отнеме най-ценното. Експолицаят, обаче му каза кое е най-ценното Rolling Eyes   Малко смехотворно ми звучи при усилията на екипа да ни го покаже много  силен, много умен, много интелигентен, много нахъсан... с една дума супермен.

Експолицая - как хем е екс, хем си държи на стъклото полицейски стикер newsm78  Като е толкова добър и честен, защо е оставил несправедливостта ненаказана newsm78  Защо, ако е бил свидетел, си живее толкова спокойно и необезпокоявано от Тахсим newsm78 Или е за нуждите на сценария newsm78 Mr. Green

Към въпросите, които сте очертали:
- коя е законната г-жа на Тахсин бей. Бившата годеница, настоящата, но дългогодишна приятелка и спътница ги видяхме, но за първата дама ни най-малкият намек, нито дума или знак. Вероятно е била особена, щом една е зарязана, а друга неузаконена newsm78

- майката на Джес. В началото разговорът й с Джес ми се стори абсурден - той си споделя болката и твърдите си намерения,  а тя му цитира Жак Брел  #Crazy После забелязах, а и сега изскачат кадри, че е на легло. Та си мисля  дали не й се бъркат представите за реалността, дали не живее в миналото newsm78 "Не ме напускай" са думи отправени към любим, а не към син newsm78

- Фамилията, с която се представя Джес Ал...(много ми е трудна) дали не е нейното моминско име. От това , което знаем, Тахсим не би следвало да познава отблизо жената на "приятеля" си Thinking

- Не мога точно още и аз да разчитам изражението на Джес, но ми се стори, че беше изненадан, а и с  предишните му реплики извън "играта" СЦ ни казва, че към момента тя е приключила. Или ни смята за тъпаци или нарочно ни взема за канарчета Thinking  Пък и защо да показва жена и дете, при положение, че иска да  съблазни Сю newsm78 Но от друга страна, уговорката с адвокатката не беше ли за другата сутрин newsm78  И на кого детето каза "тате"? Очакваше баща си? Джес играе ролята на баща, нали знае какво е да расте дете без баща? Или му е баща? Или аз не съм гледла внимателно Naughty

- Мъжът Х. Защо Аделат май тайно ходи в затвора newsm78 Може да е човек от миналото й (преди Тахсим) или има връзка с промяната в миналото на Тахсим newsm78 Тук се сещам как последният е успокояваше, че изоставената годеница стреля на посоки newsm78

- предполагам, че бащата на Джес е направил копията. Колко точно рисуваше знака на фамилията. И тук една питанка - защо големият Тахсин ще остави такива следи от самоличността на откраднатия живот на друг newsm78  newsm78 Или баналният отговор и тук е за нуждите на сериала newsm78 Mr. Green

- дали бащата на Джес не е жертвата, за която го представя Джес и експолицая newsm78 Дали той не е тайнственият затворник newsm78 А убитият е неизвестен, представен за Хасан К newsm78

Аз понеже не следвам чувствата на героините на Туба и не гледам с нейните очи героя, Линка Wink си мисля, че Сю е влюбена, поне малко. Защо тогава беше тази еротична сцена с романтични спомени newsm78 Ревност newsm78 Опити да отрича и прикрие интереса си, newsm78 Просто е уравновесена, а не  импулсивна.  Добре се владее. Видяхме го при сблъсъка й с работниците. И тя добре прикрива чувствата си зад маската на отегчение и женско любопитство. Все пак не е неопитно девойче. За самата нея подобни чувства са новост. Все още не ги е осъзнала, та и затова ги отрича пред своето говорещо "огледало". Но колкото и да е дразнеща Ширин и да гледа наивно ентусиазирано, при нея има инстинкт да улавя романтиката.  

Пак стана дълго, но нещата започват да се уплитат или по-скоро да се разплитат, откъм минало. За романтичното бъдеще е ясно. А краят newsm78

Слабост в

# 414
Баги  Hug ако смяташ интереса и заинтригуваността за влюбване, може и така да наречем чувствата й. Но за мен засега  физическата красота и тайнствеността на чужденеца, както и това, че я спаси, я карат да мисли и мечтае. За влюбване е още рано да се говори, аз така мисля.  Peace
Браво на теб, че си усетила Киво, ама мисля, че ни подготвяха с анонси и снимки за подобни усещания.
Да, държи се различно със всички, но нима Сюхан не го прави? Нима всеки човек не го прави?  Peace
Сю се държи приятелски и любезно с работниците, но до момента,  до който не нарушиха статуковото. И такова е и държанието и с Ширин, с Джесур, с Адлет... Сложила е граници, които не позволява да се прекрачат. Не е мекия и добродушен човек, който ни анонсираха.  Naughty
По-мила е с Мехрибан и Бюлент, но ги смята за наранени и се чувства виновна за отношението на баща й към Мехрибан и собственото си държание към Бюлент. Явно там любов няма, а приятелство от детството, което в затвореното общество на К. е трябвало да премине естествено в брак.
Но Джес е камъка, който съдбата хвърли в блатото.
Размъти се водата и всеки отново прецени ситуацията.
Сю разбра, че в живота има вълнуващи мъже. Как няма да се заинтригува!  Mr. Green
Мехрибан усети, че не е сама в противопоставянето на Тахсун и веднага разбуни работниците, което пък отвори пътя на разпалване на старата вражда.
Много има да се говори за историята. Тя едва сега започва, а ми се струва, че ще имаме ускоряване на събитията.  Mr. Green
Като гледам бременността продължава... Laughing Дали просто никой не смее да каже на диктатора истината... Mr. Green

Цитат
Озет.
Сюхан, решительно настроена раскрыть таинственность Джесура. Как настоящая охотница, смогла загнать в угол свою добычу. Сюхан находит его дом в Стамбуле и стучится в дверь, дабы уличить во лжи. Однако, раскрытая таинственность Джесура, ставит ее в сложное положение. С одной стороны, Джесура удивляет ее смелое поведение, но в то же время радует, так как в его руки попал хороший козырь.
Джахиде удается сделать так, чтобы ее обман не раскрылся. Теперь у нее в играх с беременностью, кроме Хюльи, есть еще один сообщник.
Напряженность между Тахсином Корлудаг и Михрибан с каждым днем, все больше разрастается. Между Адалет и Михрибан разгорается конфликт. Адалет, в центре городка, подвергается нападкам и оскорблениям, со стороны Мехрибан. Адалет, чтобы наказать Мехрибан обращается за помощью к Тахсину.
После неожиданного визита, Сюхан узнает о Джесуре очень важную деталь, которая заставит ее восторгаться им. Джесур и Сюхан поужинают в Стамбуле, что еще более сблизит их.
Бану беспокоит то, что слишком быстро исчезла дистанция между Джесуром и Сюхан. Чем больше Джесур сближается с Сюхан, тем лучше он начинает понимать, что ему необходимо держаться от нее подальше. Ведь он поклялся не забывать о своем обещании. Его цель - держать Сюхан подальше от себя. А самое главное - вернуть себе все что отобрал у него и его семьи, Тахсина Корлудаг. Собираясь исполнить свой план в самое короткое время, он не задумывается о том, что Сюхан снова появится на его пути.
материал подготовлен, для https://vk.com/kivanctuba
И още един  Mr. Green
Цитат
Озет! 💥 Джесур и красавица ✨ 3-я серия

Сюхан, которая серьезно намерена разгадать загадки Джесура, преследовала его словно охотник добычу и ей удалось прижать его к стенке. Найдя его дом в Стамбуле, она позвонит в дверь, чтоб вывести наружу всю его ложь. Но из двери с загадками Джесура выйдет такая картина, которая поставит Сюхан в трудное положение. Джесур удивлен таким поступком Сюхан, но в то же время счастлив, поскольку у него теперь есть козырь в руках. Джахиде, чья ложь о беременности чуть не раскрылась, умудряеться продолжить игру, которую они начали вместе с Хюльей. Отныне у нее есть еще один союзник, который поможет ей на этом трудном пути.
Напряжение между Тахсином Корлудагом и Михрибан становится все сильнее. Адалет предстанет лицом к лицу перед Михрибан. Адалет, которую оклеветали в поселке, попросит помощи у Тахсина Корлудага, дабы наказать Михрибан. Во время ожидаемой встречи Сюхан, которая найдет важную деталь из жизни Джесура, начнет испытывать к нему восхищение. Джесур и Сюхан, оставшись в Стамбуле наедине, будут ужинать вместе, что сблизит их еще больше. Только Бану тревожит то, что расстояние между ними так быстро сокращается. Во время этого сближения с Сюхан, Джесур все сильнее чувствует, что ему следует держаться от нее подальше, но он дал клятву, что не забудет о слове, данном своей семье. Он будет держать Сюхан от себя подальше и заберет у Тахсина Корлудага жизнь, которую тот украл. Не теряя времени и приводя в действие свой план, он не предполагал, что Сюхан снова появится на его пути...

Перевод: Манэ Казарян специально для группы https://vk.com/tuba_bustun

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 15:26 от Lina_4

# 415
Линка Hug,благодаря за резюмето!Явно лекарят ще излъже,нали Джахиде го е довела в тази болница! Laughing

Баги Hug newsm10

# 416

Има още два преведени озета!  Mr. Green Тоя път направо  ме озадачиха!  Joy Joy Joy

# 417
  Линка, благодрско на падругите! newsm51
Идва ми наум, че Сю ще се възторгне от това, че Бану е самотна майка, детето й счита Джес за баща и той благородно претворяется за благото на детето. Thinking
 А Джес ще се откаже да вземе най-скъпото на Тахсин - Сю - за жена. Ще я изхвърли от сметките за отмъщение. Защо? Защото поне ще започне да я уважава като личност.

Това е изглежда домът на К. в Нишанташъ(може да бъркам името на квартала, ама са ми сложни):

Има някакви снимки с майката на Сю, но може изобщо да не я вкарват, дори и в спомени.

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 16:00 от sabina_m

# 418
Цитат
Има още два преведени озета!  Mr. Green Тоя път направо  ме озадачиха!  35 35 35
Остана да видим българския превод! Wink

# 419
Здравейте Hug
Линка HugБлагодаря ти за озета и всичко споделено.
Баги Hug имаш лайкче за поста ти.
Злати waveyСабинка wavey

Браво на снахата ,целия род плюс  прислугата на видеозона,явно лекарят за всеки видеозон ще получава  нещо  повече  и повече всеки  път  ,но има период в която една бременност не може да се крие. Joy Joy
На този етап има взаимен интерес между Сю и Джес ,но никой не влюбен  поне засега. Просто  опознавайки се  играят танго две напред една назад,да се надяваме ,че ще затанцуват и валс, но по нататък. Joy Joy Joy
Сю изненада  Джес появявайки се на вратата, просто много трудно Джес ще разбере как Сю  го е открила, голяма питанка  newsm78 newsm78 ,но той ще си даде сметка,че  не бива да я подценява.-Не подценявай противника си.

Общи условия

Активация на акаунт