Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 441
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
И още един превод с допълнение.
Цитат
Джесур и Красавица, в ожидаемой сцене!!

В новой, 3-й серии ,Джесур пригласит на ужин Сюхан.
Разоблаченная в преследовании, Сюхан во время совместного ужина тет-а-тет, с Джесуром, поделится с ним тайной информацией о прошлом своей семьи.
Джесур, сам того не желая, под впечатлением, от искренности Сюхан, начинает испытывать восхищение к этой женщине.
Недопустимо пропустить романтичное сближение этих двоих, в новой серии.
Джесур, чтобы отомстить Тахсину Корлудаг, сделает ещё один шаг.
Прежде всего, он вместе с Рыфатом, разработает план похищения ценных картин, которые раннее принадлежали его семье.
Кроме того, не только тайны семьи Джесура всплывут наружу. Нам также приоткроют занавес над секретами семьи Корлудаг. Корхан, расскажет правду, которую скрывал отец. Противостояние Адалет и Мехримах, приведут к раскрытию тайн, того кто сидит за решеткой. Плюс ко всему, игра в беременность Джахиде и Хулии превратится в очень опасное путешествие.
Сценарист Эдже Йоренч и режиссер Али Бильгим, подготовили для вас серию, которая выйдет 24 ноября в 20.00 на канале Стар. тв.

МАТЕРИАЛ ПОДГОТОВЛЕН: https://vk.com/kivanctuba

Преди и сега...

Цитат
Газета milliyet пишет сегодня:
Романтические моменты Сюхан и Джесура в третьей серии

Вышли фраги к третьей серии сериала "Смелый и Красивая". В сериале с одной стороны Джесур будет стремиться удовлетворить месть, с другой - влюбляется в Сюхан. Претерпят ли изменения цели Джесура? Все это завтра вечером в новой серии сериала.
Для нового в трансляции, но в короткий период ставшего феноменом сериала, вышел фраг для третьей серии. Сюхан спорит с отцом и спрашивает у него, почему все ненавидят его. Джесур дает матери слово отомстить и в доме собирает воспоминания. В этот момент появившаяся напротив Сюхан увидит его? Волнительная новая серия в четверг вечером на Стар ТВ
https://vk.com/eatb_haber

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 18:43 от Lina_4

# 451
  Здравейте! Hug Да не се е появила Бисена, та има такава подсказка или е фенско разсъждение? Tired Благодаря на вестоносците! newsm51
  Ай, Злати, hug в един поставен от теб превод намирам нещо, което ме кара да се страхувам от шестото си чувство. tooth smile3506

Хубава вечер с хубавото си е хубаво. Hug

# 452

Клип със снимки от изложбата. Баги може да си хареса някоя за колекцията. Вчера не бях във възторг от блузката на Туба, но тук я поразгледах и си промених мнението. Wink И на гърба видях, че има копчета и леко деколте, интересно решение Peace То като си помисля, сигурно една от десет жени има врат като на Туба, за всичко става  Mr. Green и за дълбоки деколтета и за харбалички всякакви  Laughing

Хубава вечер и от мен!  Hug Успех на "Лудогорец" в мача тази вечер! И "Бешикташ" играе днес, та на турците няма да им е до сериали предполагам Mr. Green

На 2;35 един мъж ми прилича на Онур... newsm78

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 19:51 от nadine1111

# 453

Сега чета в туитър, че Ендемол са подписали договор с Джансел за нов сериал, в който той ще играе главна роля и ще се излъчва по Фокс ТВ. Никакви други подробности няма.

https://twitter.com/MuzikveTV/status/801503315599167488

# 454
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес са изскочили още снимки от снощи, а и преводи на на разни материали сте заредили  Peace

Благодаря  bouquet за всичко и за допълнението към инфото за новата серия на ДК.  Simple Smile

А пък аз видях и този кадър с думички, ама...  newsm78 дали са от серията или нечие фенско творение?  newsm78 Няма как да знам де  Simple Smile

А това...  Wink как да го подмина  Simple Smile

# 455
Здравейте Hug

Направо ме сбъркахте днес #Crazy Не мога да наваксам ooooh! Благодаря ви, момичета love001
Туба - все още ме държи запленена, нищо че не съм във възторг от ДК. Просто от сериали съм преситена, ама Туба още ме държи newsm47

Чудя се дали това не са нейните снимки newsm78 Сякаш позира пред тях Thinking

Вичи, може и да си права за изложбата, ама толкова ли време и усилия отнема едно подобно участие newsm78 Предполагам, че тя е имала готови снимки от пътуванията и посещенията си по лагерите Thinking Ама Надин да каже, тя е на ти с фотографията Peace Все се надявам, че ще има изложба от свои худ.творби. Отдавна я е обещала. А по времето, когато се появи тази информация, баща й пусна снимка как твори с глина. Иска ми се да е така.

Вичи, права си да  #Cussing out и #2gunfire Аз също! Мъжете са талантливии неотразими, а жените - красиви ooooh!, добре че има и по-нормални общества, в които актьорите не ги делят на мъже и жени, а на талантливи и не толкова. И естествено, там са я оценили по достойнство.

Малко смешни стават паралелите м/у двете двойки от хитовете в четвъртък. Единият искал Туба, другият - жена си. Все пак има разлика и то голяма Peace Явно Туба е гаранция за успех. Колкото и да са измислени цифрите на хонорарите като абсолютни стойности, то като относителни не са случайни.
Но да оставим тези коментари. Не е справедливо играта на Туба и БК да се подминава Crossing Arms За Туба няма да говоря - скоро цитирах "играта й с чувства", ама БК играе в ОВ (нали го гледам) а това подзаглавие   "Бергюзар Корель: «сладкая парочка» экрана" си е направо обидно отношение към жената въобще. Да, може да участва заради мъжа си, но играе! Все забравям, че все пак комшиите са част от ориента Naughty

А може би, тези мъжки материали са красноречиви: мъжете имат нужда от реклама и да им се четка егото, жените  не просто заслепяват с красотата си, а кротко ни пленяват с играта си, защо да се суетят около тях Wink

Попаднах на някакво магазинно предаване за ТР. Дали е слагано в темата или е ново? Клипът е качен вчера. Ако е нов, може би ТР все пак тръгва по екраните newsm78

Много преуморяват героините - все задремват, ама поне Туба има възможност за малка дрямка Wink

ПП И малко култура Wink Коя е картината на твоята зодия:
https://marketium.ru/12-obrazov-kartiny/

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 23:14 от Bagi

# 456
  • Русе
Добро утро!  Hug

Дойде нашият ден!  Simple Smile
Само часове остават до поредната серия - да си запълним времето до тогава с обичайни неща и... може би още различни новини и красоти.  Peace

Баги  Hug на мен това предаване ми е непознато и ми е също така интересно за какво говорят в него.  newsm78

А сега и да сложа нещо  Wink - първият клип за ДК от нашата Ети  newsm51 ( съвсем топъл от вчера и само с 20-на гледания засега  Simple Smile)

Хубав ден и... довечера в киносалона!  Peace

# 457
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви  за всичко.

Добро утро !
Четвъртък-денят, в който
се нуждая от дълго кафе
и късо работно време ..
Бъдете усмихнати ,позитивни и
щастливи днес ......утре кой знае !
Приятен ден ,изпълнен с радостни мигове ,
отдайте се на всичко красиво и живота ви
ще придобие друг смисъл !

Ще видим днес какво ще ни поднесът Сю и Джес ,ще има интрижки ,интересен ще е сблъсъкът между аптекарката и съседката и двете знаят неща от миналото  и ми се струва ,че едната ще прикрива миналото ,другата ще иска да излезе на яве ,просто да си отмъсти.Сблъсък на интереси.
Може да ни открехнат и кой е затворника и защо е там.

По хороскопа за  известните картини.
Скрит текст:
Симон Вуэ, «Отдых Дианы» (Дева)

Диана – богиня охоты и плодородия, защитница всего живого на земле. Но она также и охотница. Вспоминайте эту картину, когда общаетесь с Девой. Во-первых, с Девами лучше обращаться, как с могущественной богиней: соглашаться и поклоняться, но не подходить слишком близко, на всякий случай. Все окружающие люди в жизни Дев – как путники и животные в лесу для Дианы. Дева может вас защитить, пожалеть и спасти, если вы ей нравитесь или для чего-то нужны. Но если она выходит на охоту, то лучше не попадаться.[/img]
Диана – богиня охоты и плодородия, защитница всего живого на земле. Но она также и охотница. Вспоминайте эту картину, когда общаетесь с Девой. Во-первых, с Девами лучше обращаться, как с могущественной богиней: соглашаться и поклоняться, но не подходить слишком близко, на всякий случай. Все окружающие люди в жизни Дев – как путники и животные в лесу для Дианы. Дева может вас защитить, пожалеть и спасти, если вы ей нравитесь или для чего-то нужны. Но если она выходит на охоту, то лучше не попадаться.

Цвети Hug

Хубав и спокоен ден ,дами bouquet

# 458
Добро утро! Hug

Баги  Hug надявам се, че ще пуснат филма по екраните, най-сетне!   Praynig Praynig Praynig
Четвъртък... Очаква ни кино!  Sunglasses

Прочутата фотосесия с ябълката е от същия фотограф.

Хубав ден ви желая!

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 08:42 от Lina_4

# 459
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги Hug,за споделеното от вчера! bouquet

Цвети HugВичи HugЛинка Hug

Ново клипче от Ети Hug имаме! newsm51

Нашият ден настъпи!С този ранен час си е трудно за гледане,но няма как! Laughing

Днес е Св.Екатерина,покровителка на майките! PeaceЧестито на именниците! bouquet
Скрит текст:

Желая ви приятен ден,момичета! bouquet

# 460

Аз предпочитам да гледам това по телевизора, отколкото политолози, социолози и разни подобни лози, които си живеят в сутришните телевизионни блокове Mr. Green Някакси, по здравословно е...  Wink

Хубав ден желая на всички! Peace

Баги, аз също мисля, че Туба не е гост, а участник в изложбата. Grinning Иначе да се организира изложба е много относителна работа. За Турция не знам, но в България е свързано с много време, пари и връзки. Културните центрове и галерии са малко и се чака с години, предвид това, че художниците са с предимство. Затова се ползват библиотеки, фоаета  и даже ресторанти и кафенета. Зависи също дали са индивидуални или сборни. Самата подредба не е проблем, проблем е изработването на снимките във подходящ формат. Темата и избора на снимки, също отнема време. В случая с Туба, времето е избрано с годишнината, но като идея и изпълнение, може да отнеме месеци.
Сетих се, че една от колекциите ти е свързана с отражения на Туба. Любима тема по изложби Grinning Примерно, Найо Тицин направи такава "Ню Йорк в отражения". Човекът има възможности и я показа най напред в Щатите, после в София.

Понеже сутрин се ровя по новите клипчета, тъкмо вчера си мислих за Ети и дали гледа сериала Thinking Радвам се, че се появи  Grinning bouquet

# 461
Цвети  Hug Надин  Hug щом Ети  Hug започна да прави клипчета, сериала ще го бъде!  Peace
Надявам се да й харесва и нататък.  Simple Smile
Пресата днес прекалява с рекламата!  Crossing Arms Много ми идва...

И пресата за УНИЦЕФ

И хубава новина за Туба!  Heart Eyes
http://independent.ae/3967/dubai-international-film-festival-ret … rns-13th-edition/
Ще участва в Дубайския кинофестивал в компанията на световни звезди. Надявам се да е свързано с филм, но може да  е реклама на часовниците.

# 462
Линка, може и да е за реклама на часовници, но добре ми стои името на Туба до Самюел Джаксън, Мелани Грифит, Ева Лонгория и останалите драги гости Grinning

Фестивалът в Дубай може да се опише и с три думи: блясък, шик и шампанско Wink

# 463
Привет Hug

Линка Hug wavey
Допълвам за посещението на Туба в Дубай ,има имена на по известнит гости.
Samuel L. Jackson, Rekha, Bill Nighy,  Andie MacDowell, Ranveer Singh, Vaani Kapoor,  Tuba Büyüküstün, Sharlto Copley, Michael Smiley, Enzo Cilento, Lenny Abrahamson and Asif Kapadia   Eva Longoria Bastón, Dave Johns,Luke Hemsworth, Jeffrey Wright,Melanie Griffith и др.

Тахсим бей ще ходи в Берлин на театрален фестивал.

# 464
  Здравейте! Hug
А, вече и за подаръци за мъжете е помислила пресата, Линка Peace

За филм на Дубайския фестивал проверих - няма. Ще е пак рекламно лице на спонсор. Да пожелаем успех на българското участие с два филма. Peace

За фотоизложбите от един лаик bowuu:
Скрит текст:
В САЩ се сблъсках с платени. Но балканският ми манталитет ми нашепна:"връзки..." За да видим китайската експозиция с теракотената армия, доплатихме  допълнително. И понеже навсякъде взимахме и допълнителното, платихме и за другите три. Едното се оказа фотоизложба на 5 жени (американки) с портрети на жени от третия свят. Всяка авторка бе снимала в конкретна държава. Бяха еднотипни без никаква социална ангажираност и според мен бяха предназначени за ценителите на това изкуство. Харесаха ми снимките само на една от авторките ( и петте бяха от бялата раса без никакви следи на примеси - имаше естествено снимки и кратко представяне). Снимки не мога да ви покажа, защото само там забраняваха снимането. У нас не си представям да въведат вход за съвременни автори. Tired

Хубав ден и до вечерта с дръзките и красиви герои. Hug

Общи условия

Активация на акаунт