#CesurveGüzel on 7DaysTV (Greek) Magazine with the name of "Love and Revenge" #TubaBüyüküstün #KıvançTatlıtuğ #TubaBuyukustun

материал подготовлен: https://vk.com/kivanctuba

Злати

, наздраве

Защо е разликата в играта - естествено емоционална, когато говори за миналото и с майка си, както казват в пресата "хващаща те за гърлото", и когато общува със Сю в ролята си на отмъстител - не съвсем естествена и на моменти преекспонирана
Друга беше романтичната двойка, та затова и отмъщението в извратената му същност не беше основната линия и играта на БИ не ме дразнеше толкова. А и той бе доста по-убран. 

, ама не само аз
Подразних се, а любимата ми емотикона е
и Ел в тази сцена много си я харесвам:
Или ми се иска, защото наистина са ми скучни прекалено положителните и прекалено отрицателните герои и техните връзки 
и аз също писах за намигването на Джес, но въпроса повдигна Линка 

явно идеята за отмъщение е назряла в нечия глава още тогава и това едва ли е бил Джесур. Друго - този уволнен за кражба полицай ( Ръфат) наскоро след убийството на Хасан ( ама аз ли бъркам, че първо бяха казали някаква друга причина за смъртта му
).
Благодарение на липсата на отнетото ми внимание видях и грешка на екипа сглобил серията
- в последната сцена, когато звънна телефона на Джес му изписа, че Салих го търси, а то... си беше неговият човек Ръфат. 

А на мен, тубуса ми приличаше на колчан за стрели, та си харесах Киво за ролята на Робин Худ в някой бъдещ проект. И на ръст и на цвят го докарва

от дневната и нощна смяна благодаря ви
Цвети
имате лайкчета от мен.
Злати

страхотни асоциации сте спретнали - много ми харесват, точни попадения са! 
отмъщението и при двамата ''кавалери'' на Сю е явно подхранвано много дълго време, те и двамата са расли с омраза към Корлудаг. Мен това ме тормози най-вече - кой всъщност и защо е причината за омразата. Разкриват ни малко по малко нещата и все ще разберем цялата истина - колко точно е заслужена тази омраза, дали пък не е и преувеличено случилото се преди години за да се постигне този ефект умишлено. Засега виждаме и че Тахсин хич не е безгрешен, но... и дали пък другите не са грешили в нещо? 
явно тя ще понесе най-силно на собствения си гръб отмъщение, което би трябвало да нарани баща и. Добре е обаче, че тя никак не се дава - усети твърде рано, че нещо не е наред и ще се бори.
''слабото място на Тахсин'' Сю май ще се окаже слабо място и на отмъстителите
- тя със сигурност ще им обърка плановете
- аз вече вярвам в това. 

страхотна аналогия си направила!
Браво! 

Гледам ги без умора.
Много харесвам постановката. Ако на някого му се гледа цялата, ето линк. https://www.youtube.com/watch?v=QmluAnANHWM
, може би си търсила това обяснение за 
Напълно съм съгласна с това намигане на Джес,като ,че ли всички имат ечемик
на очите.Джес показва по този начин, нещо несериозно, ехидно или просто казва,е не ми вярвайте.

е публикувал обширна статия за рейтингите

права си, явно публиката страшно харесва Туба с шапки
каквито и кадри да излязат
веднага се почва с колажите
А като си сложила този момент... на второто ми гледане на епизода ( нали го правя заради детайли
) ме впечатли реакцията на дамите зад нашата групичка при пристигането на Сю. Жалко, че
не мога да направя стоп кадри или гиф за да ви покажа какво имам предвид. 

всякак е красавица, ама със шапки е убиец! 

е обяснила статията на журналюгата - анализатор...
да си признаем, СЦ на нашия е слабичък, актьорите правят каквото могат, но при липса на драматургия - толкова. 
И никой не се съмнява в чувствата, които показва, дори тези, които мразят Башак!

Линка
,заредили сте преводи и клипчета!

Препоръчани теми