Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 448
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Президент Турции и первая Леди страны поздравили Мурата Йылдырыма с помолвкой

Вай, бе...
 ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 241
Президент Турции и первая Леди страны поздравили Мурата Йылдырыма с помолвкой

Вай, бе...
 ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy Joy

newsm09 newsm09 newsm09

# 242
Нашите бивши партньори са в топ тренда на Турция днес
МЙ се сгоди, а ЕА има партньорка за новото дизи - Фахрие Евджан
На Фахрие ѝ се случва да играе с партньор веднага след Туба за втори път. Първият път игра с ДЕ след ПС - Лъжовна пролет май се казваше сериала?  newsm78

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 16:16 от Lina_4

# 243
Здравейте Hug
Мили момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти HugЗа поредното четиво newsm10
Днес много новини ,превод. Благодаря на Ринка smile3525 Лили  smile3525 Алекс smile3525 и аssianita  smile3525

Благодаря за преведения трей!  bouquet

Очертава се интересна серия, много хора усещат, че има нещо в този нов жител на Корлудаа, но... кога ли ще разберат какви тайни крие?
Явно снахата  е в течение на всичко,струва ми се ,че снахата и кандидат зетя двамцата  #2gunfire #2gunfireще създават доста проблеми на Сю.

Президент Турции и первая Леди страны поздравили Мурата Йылдырыма с помолвкой.
 Да си призная станах #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyMr. Green Mr. Green Вай самият Ердоган поискал ръката на момичето от баща й.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 17:20 от vdleri Вичона

# 244

Страхотен клип от Орилиса, чисто нов и оригинално направен, по мой вкус... Mr. Green

Видях на заставката на превода, че главния оператор е друг  - Вейсел Текшахин https://tr.wikipedia.org/wiki/Veysel_Tek%C5%9Fahin
Вероятно красотата на сериала зависи много и от познатия ни вече Али Билгин. Много са добри, браво!  Hug

# 245
Здравейте Hug

Не мога да смогна - много красота по темата  smile3521 Не мога да смогна и да чета, и да гледам, и колекциите да си попълвам.

Досега смогвах да изледам по епизод от 2 дизита на седмица - не ми се беше случвало досега, но май ще си остана само с ... не е нуждо да пиша с кой newsm47 А и колекциите как да ги зарежа, много материал се трупа, много време се иска ooooh!

На едно място намирам всичко, което ме интересува, благодарение на вас Heart Eyes
На Лили и Рина, а и на всички непознати преводачи и монтажисти newsm20
По повод на благодарностите и дискусията от онзи ден: Те са хората, чиито труд трябва да уважаваме и за който да сме им благодарни. Те наистина полагат усилия и крадат от времето си, за да ни направят съпричастни, да ни извадят от неведение, за да можем да се насладим на нашите любимци smile3501

Анджи Hug Май и ти ще се присъединиш към заплененото ято ГБП Grinning Хубаво е, че ще има някой професионалист thumbsup, който да ни отрезвява и отваря очите, когато спорим и се изказваме компетентно bowuu 
Синан Hug

Изгледах епизода. Мнението ми е същото за историята, но пък гледането си е пиршество за очите. Играта, цветовете, природата, кадрите като от фотошоп. Някои, не само от заставката, са си направо колажи.

И още нещо. Тахсим не ми е особено симпатичен като игра (май актьорите от по-старата школа, както казва Линка, повече се кокорят и напъват - сещам се и за Председателя от 20те минути),но пък телеграфният му и иронично ехиден стил ме забавлява.

Открих и че гласът на Къвънч е много приятен и дълбок. Контрастира и си пасва с нежния и чувствен глас на Туба, когато не се е метнала на метлата Wink Турският по принцип не ми е от езиците, които галят ушите ми, ама тези стават. Все пак гласът е важна част от възприемането на образите. Спомням си Гласа. Това бе една от причините да загледам ПС - пълно покритие с образа на музикален оджа.

Днес имало поводи за поздравления на партньори.

На ЕА успех с новия проект. Дано с Фахрие има късмет, че след силни проекти и силни партньори трудно се играе и убеждава thumbsup

На МЙ разбирателство и много любов bouquet Честито!
За младите искрено се радвам - създават нещо ново, но и за себе си също - край на истерията муратуба Laughing

Скрит текст:
МЙ все си намира силни покровители - г-н Терзиуглу, г-жа Нинели, сега Ердоган  -  как го прави newsm78 И защо му - много е талантливnewsm78  А и няма ли баща, та Бащицата е поискал момичето  newsm78
Знам, че събитието е много, много хубаво, но това натягане  ooooh! ... сори Peace

Хубава вечер Hug

ПП Забравих да питам: актрисата кандидат-свекърва къде е играла с Туба newsm78
Цитат

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 18:36 от Bagi

# 246
Баги  Hug подписът ти мноооого фешън!  Hug Завидях ти!  Crossing Arms Мене мамата вчера ми изхвърли всички подписи, та се наложи да се върна на тоя, стария!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И все забравям да ти благодаря за превода на началната, подсказваща песен. Благодаря!  bouquet
А сега едно помагало /комикс/ - основни правила за правене на турски сериал!   Mr. Green Laughing tooth От момичетата от форум Зета https://vk.com/zeta_zetovaya

И накрая да ви напомня, че следващия епизод е на 17.11.2016

# 247
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Днес имаме малко затишие около ДК, ама пък бившите ''ни'' партньори са коментирани силно  Simple Smile
Да са живи и здрави влюбените птички, но... и на мен малко ми е не на място бащицата там, ама... щом така са решили.  Peace

Не разбрах сигурна ли е новата партньорка на Енгин  Фахрие - нека да им е успешен проекта, макар аз лично да си призная не бих го гледала. Тази дама е много красива, ама... опитах навремето да ги гледам с Джансел в ''Лъжовна пролет'' и за всичките му 9 серии така и ги усетих, като двойка.

Е, както и да е - аз нали не гледам много сериали  Wink, сега си имам моя ДК и другите не ме интересуват.  Peace

Цитат
Забравих да питам: актрисата кандидат-свекърва къде е играла с Туба newsm78

Баги  Hug не сме го гледали още, ама според прическата на Туба  Thinking май ще да е от ''Тясната рокля''

# 248

Скрит текст:
Добро утро!  Hug

Хубав и успешен да ни е денят, а така и да е през цялата седмица, която започваме!  Peace

След снощният фрагман ми се появи чуденка какво беше това във вестника, което бащата на Сю гледа, а тази сутрин видях при съседки и отговор ( успели са да го открият  bouquet)

''Мистериозно убийство в гората на Корлудаа''

Цитат
Misteriozno ubojstvo u Korludag šumi.

Скрит текст:
Е, засега това е от мен, трудете се и се забавлявайте и довечера  Wink пак ще нищим нещата. Надявам се да има още  Simple Smile новини.  Peace
Това, може би, е стара изрезка от вестник.
Дали е свързано с бащата на Джес?  newsm78
Струва ми се, че е загинал, и то от ръката на бащата на Сю.
Ето, да видим тук как ще се реши ситуацията, дето при Йо и Елиф беше много конфликтна - убийство на близък от близък на другия от двойката. Тази СЦ, като има европео-американско виждане на историята, дали ще има такова и за тема, предполагаща кръвно отмъщение за комшиите, пък и не само при тях.

Не разбрах какво спира Тахсун бей да се ожени за любимата аптекарка. Както видяхме, жената е много симпатична, разумна и безконфликтна.  newsm78

# 249
  • Русе
Линка  Peace и аз си помислих, че това убийство е от миналото, но... и не ме изненада, сякаш очаквах нещо такова, по-скоро ме заинтересува защо пък да е ''мистериозно''  newsm78
Какво ли се е случило в тези гори и дали е точно това, което Джес знае? Дали не е свързано с някой негов детски спомен, който може и да не е точен?  newsm78 Интересно ми е ще чакам да ми разкрият тази тайна, която кара Джес да изпитва болка криейки омразата си.

# 250

Здравейте! Hug

Цвети, Лина, Надин, Канти, Баги, Вичи, Злати, Дива, Анджи, Синан,  wavey Hug Hug Hug

Рина, Лили, Алекс, аssianita newsm51
Отново се раздавате нa макс, за което ви благодаря.

Приятна вечер, а аз ще се потопя в магията на преведения епизод. Simple Smile

А може би вече лека нощ.Hug

Почти, като супер луна. Simple Smile

# 251
Здравейте посред нощите, Запленени Дръзки Красавици

Цвети, Линка,Злати, Вичи, Баги, Надин, Анджи, Рали Hug Hug Hug Hug Hug

Е, днес освен превод на 1 еп, имаме и новини:
-  ЕА започва нов проект с Фахрие Евджен - на добър час  на проекта:peace:
- МЙ се  е сгодил.  bouquet Да са живи и здрави и дълго да споделят една възглавница двамата, както казват комшиите Praynig
Но и аз съм така  #Crazy Shocked #Shocked от ози, който е поискал булката. Започвам да си мисля, дали с  "бащицата" нямат някаква роднинска връзка Thinking newsm78

Не успях да изгледам до края (все още) преведената серия, че днес имах доста задачи

Но пък направих няколко гифчета, които може да ви се харесат Heart Eyes

Баги ето  няколко стоп кадъра за колекцията ти , които може би нямаш  Peace

Цитат
Не разбрах какво спира Тахсун бей да се ожени за любимата аптекарка. Както видяхме, жената е много симпатична, разумна и безконфликтна.  newsm78

Линка Hug може би това, че Сю не я харесва. А той си познава дъщерята много добре. На рождения му ден, когато двете се срещнаха в негово присъствие Той направи една лека гримаса, а в същото време и Сю едва я дишаше
Може би с Цвети Peace сте прави за изрезката от вестника от преди години, където най-вероятно става въпрос за смъртта на бащата на Джес Peace

Да ви заредя още една доза оптимизъм  Heart Eyes

Скрит текст:
Чандро Томар, която стреля точно
Утар-Прадеш, Индия  72г   Да се научи да стреля

Чандро Томар от индийския щат Утар-Прадеш за пръв път взема в ръце оръжие на 68
години. Всъщност тя завела на стрелбището своята внучка, но от скука решила и тя да
постреля. И тогава станало ясно, че спортната стрелба е истинското `и призвание.

Още първият изстрел на Томар се оказал изумително
точен.
- Запалих се по стрелбата от мига, в който взех в ръце
оръжието – признава тя. – При това треньорът веднага
ме забеляза и ми предложи пак да дойда. Така започнах
да тренирам всяка седмица.
Много скоро успехите на Чандро Томар започват да
смущават другите любители на този спорт. Яки млади
мъже, при това спортисти, се притесняват да стрелят
в нейно присъствие – опасяват се, че резултатът им ще
се окаже смехотворен в сравнение с резултата на една
възрастна жена.
През следващите десет години Чандро Томар
печели 25 шампионата на страната. И при това върти
домакинството, помага на шестте си деца и се грижи
за петнайсетте си внуци. Когато домакинските грижи
не `и оставят време да отиде на стрелбището, тренира в
собствения си двор: събаря бутилки вода с камъни.
Примерът се оказва заразителен. Дъщеря `и Сима също
хваща оръжието.
- Мама ми показа, че няма нищо невъзможно – казва тя.
През 2010 година Сима спечели световното първенство
по стрелба Rifle and Pistol.
Сега Чандро Томар не само се съревновава, но и
организира тренировки за жените в своето село. По
нейния пример някои от възпитаничките `и сериозно се
увличат от този спорт и стават състезателки на световно
ниво.
Чандро Томар не просто обожава да стреля, тя много
обича да побеждава. Веднъж предизвикала един
полицейски офицер на честен двубой и спечелила с
голяма преднина.
- Просто го разбих – спомня си Томар. – Беше чудесно.

***********************************************88

Дорис Лонг, която не се бои от височини
Портсмут, Великобритания 99 г  Да се занимава с промишлен алпинизъм

Сто пъти сте виждали това на кино: от покрива на висока сграда летят въжета и бойци
от спецчастите с автомати на гърбовете се отблъскват с крака от стената и се спускат
надолу, за да обезвредят престъпника на горния етаж. Но това, което не сте видели на
филм, е Дорис Лонг, която с удоволствие изпълнява този номер на 99 години.

Госпожа Лонг се увлича от промишлен алпинизъм
на 85-годишна възраст. Веднъж в Хемпшир тя вижда
как по 20-метров склон се спускат любители на стила
„дюлфер“ – сравнително нов вид спорт. В този спорт
хората не се катерят по планина или сграда, а се спускат
– често това е не по-малко трудно. Такова приключение
се сторило интересно на Дорис Лонг и тя – защо пък не?
– решила да опита.
- След като се спуснах, изпаднах във възторг - спомня
си тя.
Госпожа Лонг решава, че чрез промишления
алпинизъм може не само да се забавлява, но и да
помага на хората. Оттогава е направила над двайсет
благотворителни спускания, за да събира средства за
болници и хосписи.
Постиженията на Дорис Лонг няколко пъти са
влизали в Книгата на рекордите „Гинес“. Ето как се
спуска тя: завързва се с въже и се движи надолу, като се
избутва с крака по стената. Ако си мислите, че това не
е трудно, опитайте сами. На 92 години Лонг се спуска
по този начин от 70-метровата сграда „Милгейт Хаус“
(най-високата сграда в Портсмут), за което получава
наградата Pride of Britain (Гордостта на Британия),
церемониалното връчване на която ежегодно се гледа
от седем милиона британци. На 97 Дорис Лонг се
спуска от височина 200 фута (около 60 м). Това е почти
два пъти по-голяма височина от Статуята на свободата.
А през май 2013 тя се спуска по въже от 11-етажна
сграда. Долу я очаква торта за рождения `и ден: на този
ден тя навършва 99 години.
- Ще се занимавам с това поне, докато навърша сто -
обещава тя.

Започнаха анкетите и познайте коя двойка е първа Whistling

#tubabuyukustun #kivanctatlitug #cesurveguzel tebrikleeeer!!!!!
http://pic.twitter.com/ggRv8mwRkR

Сега ви оставям за няколко дни Peace за съжаление няма да мога да гледам 2 еп на ДК он-лайн Sad, така, че ще го видя направо с превод Heart Eyes

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 02:50 от kanti

# 252
  • Русе
Добро утро!  Hug

Тази сутрин минавам на бързо, че...  Sad съм на зъболекар, ама как и да пропусна  Wink

Тези снимки  newsm78 сякаш не ги помня  newsm78

Хубав ден за всички и дано ни е много богат и успешен!  Peace

# 253
Добро утро!  Hug

Да, Цвети  Hug не са ни я показвали на тези снимки до сега. Нови - стари, както казват...

Ето и още, от друго време...

И от пресата

Цитат
#KivancTatlitug #TubaBuyukustun
#CesurVeGuzel #kivanctuba
Новая влюбленная пара!
Татлытуг и Бюйюкюстюн, впервые в одном проекте.
После первой серии, вышедшей на экраны 10 ноября, стало ясно, что химия между главной парой, очевидна. Красота Тубы Бюйюкюстюн, харизма Киванча Татлытуга бурно обсуждалась, в социальных сетях. За короткое время пара попала в категорию самых знаменитых влюбленных пар.
https://vk.com/kivanctuba
Дразни ме това, че не посочват източник!  Crossing Arms Ама като те не посочват, аз няма да посочвам тях, което е доста не възпитано във форумите!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Дали ще има нов трейлър днес?  newsm78
Надали. Ама поне снимки и резюме на новия епизод да има!  Peace
Желая ви успешен ден!  Hug

# 254
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,благодаря за четивото и гифчетата! bouquet

Рали HugЦвети Hug

Линка Hug,имаш си нов подпис! Wink

Благодаря на всички за споделеното инфо и нови снимки! newsm51

Аз успях вчера след обяд да изгледам епизода!Повтарях моментите със Сю и Джес,много ми харесаха! newsm10 На братът Корхан(Еркан А.) му е паснала ролята!На моменти си е психар като в Карадайъ! Laughing На Сезин  не ми допадна играта и в ролята на снахата Джахиде,доста отслабнала е артистката,а може и такава да и е ролята!В Памуковата принцеса и Спомни си Гьонюл(където съм я гледала)-беше по-добра! Peace

Suhan&Bendis🔥

Хубав ден,момичета! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт