,благодаря за кафенцето и пренесения пост! 
Лили
,за интервюто!

и аз мислех да пиша,Анджи
да не пуска последователни постове при нас,но си замълчах!
Но ето минала е проверката! 

Туба също ми хареса - разнообразна и естествена, много точна в изразяването на емоциите и състоянието на героинята. И е права, че началното впечатление за наивно селско момиче постепенно се променя. Скрита лимонка е Сю! 

Линка 
се интересува! 

благодаря за озвучката, ще видя как ще го гледам. Не ми се почва още... 
Благодаря за превода Лили
Ринка

затова не вярвайте много
)

Благодаря ти за песента ,наистина е хубава.

благодаря ти
за озвучката - вярно нея първо гледам 
права си, че е хубаво да се гледа в оригинал сериалът - и гласовете да им чуеш, и музиката, ама...
аз нали веднъж вече съм го гледала в оригинал, второ съм на озвучка и трето
за проверка и утвърждаване си чакам бг варианта. 
сме и понаучили нещо с тези сериали)
аз пък и не очаквах много по-силно развитие на действието в ДК до 2-ра серия, дори ме изненадаха с някои бързо разкрити маневри, например на ''зетя'' и на на снахата ( още имената не съм им запомнила даже ). А това, че сериалът е лежерен и се харесва също не ме изненадва, защото екраните ни постоянно бълват разни екшъни или фантастика и много хора наистина са зажаднели за нещо по-близо до душата. Вярно е, че има и доста подобни сериали с млади и влюбени, ама...
като не ти влизат в сърцето като вид или пък с игра, как да не забележи човек разликата. Ето, аз от известно време нали си радвах душата с такъв тип сериали от Индия, наскоро започнах и един турски -
''Любов под наем'' с озвучка естествено и... ами интересна история хубави актьори ГГ поотделно много ми харесват и добре играят, ама... защо не мога да ги усетя все още заедно, а съм на 24 серия ( бавно го гледам, доспива ми се даже понякога, а и има двама страшно дразнещи ме герои). Та... става за гледане, но аз явно вече съм свикнала със силната химия, която моите любимки умеят да покажат с партньорите си и все още не съм толкова вътре. 

,благодаря за кафенцето и пренесения пост! 
Лили
,за интервюто!

и аз мислех да пиша,
да не пуска последователни постове при нас,но си замълчах!
Но ето минала е проверката! 

Цвети
Анджи
Благодаря ви момичета.

на слънце
за да ни се случи един чудесен ден преди отново да се завърне студа. 

ние не те упрекваме за многото постове, благодаря ти за труда и бързата реакция, но... има хора на които им пречи активността в нашата тема и...
дебнат за издънки в правилата на форума ( не ги разбирам - да си губят така времето...
, ама явно нямат други по-важни занимания )
, при нашия ДК ли само се случва и дали това се прави в името на рейтинга ( нали и веднага след серията започва повторението и)?
Туба го е харесала

Препоръчани теми