Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 442
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugАнджи Hug

Вичи HugЦвети Hug

Да видим как ще е с 3-ти епизод на ДК!При някои има по 1ч.озет,реклами,но няма повторение на епизода след това! Peace

Минавам на бързо,нали съм баба-гледачка! Laughing

Желая ви хубав ден! bouquet

# 346
Добро утро, момичета!  Hug

Ако ви се прави гимнастика или ви се тича за здраве, ето една подходяща за това музика!  Grinning

https://youtu.be/hfdaTvqaXvs
Ако не, просто си пийте кафето и се наслаждавайте на Сюхан.  Simple Smile

Феновете са открили какво са снимали, когато Туба и КТ са обядвали заедно... Няма тайни!  Mr. Green

Чета в Любящие серца, най-злобния руски форум, че направили Сю на глупачка, когато следила Джес. Дето се казва, ще им се!  tooth Ако те са глупави и не разбират, или така им се иска - нека!  Mr. Green Толкова са злобни, че чак смешни! Посмях им се от сърце!  Laughing

Иначе това преследване може да се види и по различен начин. Вижте как Сю следи Елмер...  Joy
https://vk.com/videos235747512?z=video235747512_456239442%2Fpl_235747512_-2
Важното е да тече купона!  Joy
Приготвяйте се и ... работа!  Joy Събота е изключително натоварен работен ден за всяка домакиня.
Малко хумор за да ви спори шетането!  Mr. Green
Скрит текст:

А който може да си позволи - якенцето и сред природата!  Joy

Приятен ден ви желая!  Hug

# 347
# 348

Eй, голямо превръзване пада в нета Rolling Eyes Където и да пипна, броя мускулите на Киво Joy И в магазинното предаване го обсъждат, ама с добро ли... Thinking

Хубав ден желая на всички! Peace Hug

# 349
Скрит текст:
Добро утро!  Hug

Времето днес ще е прекрасно - да се възползваме от това и да се покажем повече  Wink на слънце  Simple Smile за да ни се случи един чудесен ден преди отново да се завърне студа.  Peace

Вичи  Hug

Анджи  Hug ние не те упрекваме за многото постове, благодаря ти за труда и бързата реакция, но... има хора на които им пречи активността в нашата тема и...  ooooh! дебнат за издънки в правилата на форума ( не ги разбирам - да си губят така времето...  Thinking, ама явно нямат други по-важни занимания )

А колкото до коментиране по време на онлайн излъчване... - аз поне не го правя, защото губя от действието. Друго е, ако има реклами - все нещо може да се сподели, но с тези две серии не ни дадоха такъв шанс.
Интересно ми е този нов вид на излъчване ( без озет, какъвто помним от други сериали и без така дразнещите ни преди реклами) дали ще остане за постоянно  newsm78, при нашия ДК ли само се случва и дали това се прави в името на рейтинга ( нали и веднага след серията започва повторението и)?

Скрит текст:
И накрая да не пропусна интересната снимка, която е пуснал Онур снощи - голямо забавление ще да е било с щерките  Laughing, даже и...  Wink Туба го е харесала  Joy Joy Joy

https://www.instagram.com/p/BM9ktqtg7Ov/?taken-by=aosonursaylak

Цвети аз съм сигурна, че не е защото не сте благодарни (макар че далеч не сте задължени), а заради нещо друго, просто и на мен ми се щеше да мога да пускам максилмално много... Само ако можеше да се качват, а не линк по линк, щеше да бъде толкова по-лесно. :/
И разбирам, че искате да го гледате и после да споделите мнение...  newsm10

И ако разбирам правилно за какво говорим, мисля че е и при др. сериали. Като например ВКК2, който започна вчера.

Добро утро и от мен!  Hug bouquet
Как сте в съботния слънчев ден?  newsm53

# 350

Дано се намерят преводачки, все нещичко ново ще научим Sad

Че ще сме сватбарки вече е ясно Wink Я Злати да ни "светне" с някой факт за булката Grinning Гръдната обиколка ми е видна, ама не знам към какво тяло върви...на певица, актриса... newsm78

# 351
Както и тук малка добавка към моето Добро утро...

# 352
# 353
Айрето я пусна в темата на Къванч, Данчето в главната, нека и тук я има:

# 354
  • Русе

Ехе,  Simple Smile харесва ми тази тактика да ни информират кога ще пуснат фрагман  Peace

Защо да ходим напразно да ровим за нещо в другото време  Simple Smile

Анджи  bouquet - значи в 16ч. по нашемо трябва да се оглеждаме  Peace

# 355

Ехе,  Simple Smile харесва ми тази тактика да ни информират кога ще пуснат фрагман  Peace

Защо да ходим напразно да ровим за нещо в другото време  Simple Smile

Анджи  bouquet - значи в 16ч. по нашемо трябва да се оглеждаме  Peace

Hug Hug

Напълно съгласна. И да, така би трябвало. Simple Smile

# 356
Чакаме фрагман! newsm44

Цитат
Пресса ✏✒✏

Туба Бюйюкюстюн: Эта женщина на самом деле очень красива.

С первой сцены сериала "Смельчак и красавица" наш дух захватило, на самом деле. Сначала на лошади, потом на Джесур бее. Если посмотреть на новости в СМИ, то у неё могут быть хоть короткие волосы, хоть их может даже не быть. Что вы такое говорите то, друзья? Эта женщина на самом деле очень красива. В первой серии момент, когда она доставала пудинг с плиты был вторым из трёх сексуальных сцен серии. То, как упал с неё халат, её мечтания в душе... Похоже, что мы ещё увидим такие сцены. Тем более, когда Джесур и Сюхан живут под одной крышей. Ясно ещё кое-что: Тубе пришла сила.
С Кыванчем Татлытугом они проведут командую сильную игру и все пасы превратятся в голы.

Кыванч Татлытуг: раскрывает душу зрителя

Он снял с себя военную форму сериала "Курт Сеит и Шура", но не выбросил из себя душу военного. Его возвращение было на камуфляжном джипе, в военной куртке. Стилем сериала "Смельчак и красавица" занимается Башак Дизер. Мы все ещё не забыли куртку из сериала "Кузей Гюней", но я уверен, что только курткой Джесура не ограничится и мы будем следить за более современным гардеробом. Печаль Кузея и жестокость Секиза сделали из Джесура вьетнамского ветерана из американских фильмов. Если он присоединится к шоу "Survivor" ("Последний герой"), то он однозначно получит первенство. Ни с кем не ругаясь, он построит свой дом, в таком смысле. В том, как он самоуверенно ведёт себя с Сюхан, есть, конечно же, следы от Бехлюля. Его история мести начинается немного в розовых оттенках. Это идёт на пользу экрану, раскрывает душу зрителя. Его дерзкое поведение со всеми, его пробуждения голым, и сцены в душе, как бонус. Мы скучали.

Перевод: Манэ Казарян, специально для группы https://vk.com/tuba_bustun

# 357
Привет Hug
Фрагман newsm44 newsm44 приятна изненада и особенно
като знаем и евентуалния час ,добре е. Laughing Laughing

"Ако можеш да помогнеш на човека – помогни му, ако не можеш да помогнеш – помоли се за него, ако не умееш да се молиш – помисли за него с добро! Това също ще бъде от полза, защото светлите мисли са силно оръжие."
/ Източна мъдрост /

Цитат
ТУБА БУЮКУСТУН — ЛЕДИ, которая действительно очень красива — пишет hurriyet портал.com.
Туба Буюкустун — она глубоко чувствует жизнь. Дело в том, что Туба действителино очень красивая и замечательная женщина (говорит журналист) Сериал "Смелый и Красивая" первый эпизод - это захватило дух. Сюхан на лошади, эти трюки, а затем Джесур...Вот этот процес прыжка, такие красивые кадры если Вы смотрели. Я в настоящее время нигде такого не видел. А Вы что скажите друзья? Дело в том, что эта женщина действительно удевительно красива. В серии три самых страстных и сексуальных сцены: Одна из первых это Сюхан ест этот шоколадный пудинг...это вещь. Я могу сказать тоже самое в эпизоде, как она идёт в эту ванную комнату. Конечно, мы такие сцены будем наблюдать, особенно сейчас, когда Джесур и Сюхан живут в одном доме.. Одно стало очевидно: Туба и Киванч - это хорошая камандная игра и хорошее взаимопонимание между ними...И это приведёт к хорошему результату (пишет журналист)

Перевод : David Vilia

Поздравче за вас ,дами
/www.youtube.com/watch?v=U-igQj7f_1A#t=17[/video]

# 358
Минавам пак набързо да ви изчета! Laughing

Цитат
Че ще сме сватбарки вече е ясно Wink Я Злати да ни "светне" с някой факт за булката Very Happy Гръдната обиколка ми е видна, ама не знам към какво тяло върви...на певица, актриса... newsm78
Надин Hug,Имане е марокански модел и актриса!Баща и също заема важен пост в Министерството,може би за това Ердо се натиска за връзки чрез Мурат! Peace

Линка HugЦвети HugАнджи HugВичи Hug,за споделеното! bouquet bouquet bouquet bouquet

Очакваме фрагмана! newsm10

Ето го! Laughing
Cesur ve Güzel 3. Bölüm 2. Fragman

https://youtu.be/8fDhkY4xALg

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 16:07 от Zlatina3

# 359
  • Русе

Вай беее  Crazy чок романтик  Wink

Злати  bouquet ( повтарям го нарочно  Wink) а какво ли хортуват?  newsm78

Забелязах, че са с дрехите от 2-и епизод, та... това явно е продължение на видяната на края сцена  Thinking и... дали няма някой да им наруши идилията  Wink

Общи условия

Активация на акаунт