Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 230

• 97 442
  • 739
  •   1
Отговори
# 360

Вай беее  Crazy чок романтик  Wink

Злати  bouquet ( повтарям го нарочно  Wink) а какво ли хортуват?  newsm78

Забелязах, че са с дрехите от 2-и епизод, та... това явно е продължение на видяната на края сцена  Thinking и... дали няма някой да им наруши идилията  Wink

#Crazy #Crazy Ай, стига бее..! Каква ти романтика, то за трети епизод на турски сериал си е направо еротика Wink  Grinning Joy  Добре вървим, ще го вдигаме рейтинга Mr. Green

# 361

Здравейте Hug

Лили Hug smile3525Ринка Hug smile3525Благодаря ви newsm51

# 362
  • Русе
Надин  Peace това е за тези дето хич не виждат химия  Wink

А за другите... - радост за душите.  Simple Smile

Има вече и превод на руски, ама... за тези с регистрация в контакта.

https://vk.com/feed?w=wall-95000637_78663

п.п. Докато ги наредя и... нашия превод излязъл. Благодаря на екипа за бързината!  bouquet

Вичи  Hug

# 363
Благодаря за трея Злати  Hug Hug, Вичи  Hug Цвети  Hug
За превода Лили  HugРинка  Hug!
Романтично-еротичен!   Laughing Laughing
Сега ще се съберат, а след 2-3 епизода ще ги разделят!  Laughing
Ама той защо не си свали якето да я заметне при дъжда?  newsm78
Мисля, че това е първото, което му идва на ума на един мъж, когато трябва да се върви под дъжда без чадър.   Naughty Thinking Crossing Arms

И една статия от Ранини, Войната на звездите! Mr. Green
http://www.ranini.tv/ozel/20781/1/ekranda-yildiz-savaslari-2016

http://www.ranini.tv/ozel/20781/5/ekranda-yildiz-savaslari-2016
Може да излезе превод, ще видим.  Rolling Eyes

Цитат
Сегодня в прессе:

Онур Сайлак поставил пост, побивший рекорд
К посту знаменитого актера Онура Сайлака, выставленному в инстаграм, пришли комментарии от его читателей. Онур Сайлак поделился на своей странице, как он проводит время с дочерьми. Онур Сайлак снимается в сериале "Моя родина - ты", который транслируется на канале Д, а свободное время проводит с дочерьми. Онур поделился в социальной сети, как он играет с дочерьми. Сайлак поставил фото, на котором Майя, Топрак и он покрывают ногти лаком и написал: "Мы всегда фантазируем". Под постом знаменитого актера пользователи написали "Великолепный папа".
https://vk.com/feed?z=photo-120865532_456239893%2Falbum-120865532_00%2Frev

# 364
Мили мой (всички сте ми) за вас:

https://www.vbox7.com/play:f48e5c4599

Клип на фрагман номер 2 с бг субс

П.С. Разбрах, че го има и във видеоклип. Simple Smile

# 365

Така като гледам фрагмана, май трябваше сериала да се казва "Бързи и красиви" Joy А пък като знам, че в източните сериали и филми ги обливат с вода, за да покажат влюбване, имам два варианта- или и двамата са влюбени, или и двамата се разузнават Grinning Важното е, че са красиви Peace Покрай Туба съм на път да изгледам цял сериал с Къванч. Кузей.. бях почнала да го гледам от любопитство, да видя дали има нещо общо с книгата на Ъруин Шоу, после ми се видя прекалено турски и го зарязах. В някой хубав ден може и да го завърша, ама засега е на пирона Embarassed

Днес изгледах първи епизод на:

Скрит текст:

Медичи /2016/- продукция на Англия и Италия. Ще бъде само осем епизода. Красиво сниман във Флоренция и околностите. Дъстин Хофман играе централна роля. Доста политика се очертава, но тъкмо човек да си каже, че нищо ново при нея от 15 век , та до днес Mr. Green  

Добрата добра работа на маникюристките Мая и Топрак върху търпеливия татко, наистина е превзела днешната преса Joy :

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40282324

http://www.halkmedia.com/2016/11/onur-saylakin-ikizleri-babalari … -surdu-h4562.html

https://www.sadecehaber.com/onur-saylakin-ikizleri-babalarina-oje-surdu

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 18:56 от nadine1111

# 366
  • Русе
Цитат
И една статия от Ранини, Войната на звездите! Mr. Green
http://www.ranini.tv/ozel/20781/1/ekranda-yildiz-savaslari-2016

И един превод на този материал -

Цитат
Войны Звезд Экрана 2016
Кыванч Татлытуг
С тех пор как "Гюмюш" и "Запретная любовь" закончились, я ждал довольно долго подобного. "Кузей Гуней" и "Курт Сеит и Шура" были хороши, хотя последний и не оценили в рейтингах, что правда, никоим образом не повлияло на то, что Татлытуг уже свершившаяся мировая звезда и его имя это определенный знак качества. Стоит признать, его игру любим мы все! Не играй он так хорошо, он бы не получил столько внимания. Последние две серии наглядно демонстрируют, что рейтинг ползет вверх, хотя мы и знаем, что у Татлытуга невероятная верная женская аудитория, это все равно показатель.
Гламур и интриги пера, автора "Запретной Любви" Здже Йоренч вступают в силу, я доволен ее работой, а "недоступным Храбрым принцем на белом коне" довольна вся женская половина аудитории, чему в свидетели их стук сердец.
Туба Бюйюкюстюн
Ее проекты являются бесспорным лидером мировых продаж в последние годы. Очень вкусный результат и на внутреннем рынке, если и не "20 минут" то "Черные деньги и любовь" оценили по достоинству, ну а заграницей хорошие продажи показали оба проекта. Отличная пластика игры улучшает подачу материала. Сюхан в исполнении Бюйюкюстюн теперь мой любимый персонаж, это уже очевидно. Улучшение игры я приписываю сотрудничеству с Озпетеком. По сравнению с другими работами, в новой роли, язык тела более расслабленный, что ярче показывает оттенки характера, делает его правдоподобным.
Конечно же в четверг вечером на канале Стар вы сможете насладится дуэтом Тубы и Кыванча Татлытуга, безупречность гармонии которого, так же нужно отметить...
Внимание, перевод не профессиональный, возможны огрехи.

https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_8366

Надин,   Wink но и дръзки много им ходи на тези двамата красавци. А пък този фрагман... така и може да си остане мечта - и това е популярен сериален трик.  ooooh! Нищо чудно в жилището да има вече някой или... на тръгване о т там след като Джес е изпратил Сю някой от тях двамата да си представи този завършек на вечерта, или...  Wink ( който има голям опит с такъв тип сериали...  Embarassed) всичко това може и да е просто нечий сън.  ooooh!

Ама да видим, може пък и още някой фрагман да ни пуснат, че двата до тук не ни разкриха много за един двучасов епизод.  Peace

# 367
Феновете са открили от къде са кадрите във фрагмана

Mitte Restaurant,Karaköy
https://www.zomato.com/tr/istanbul/mitte-karak%C3%B6y-karak%C3%B … anbul/maps#tabtop
https://www.zomato.com/tr/istanbul/mitte-karak%C3%B6y-karak%C3%B … anbul/maps#tabtop

Цвети  Hug благодаря за превода! Hug За Туба ми беше интересно, за другите не го четох. Peace

Пускам ви снимка на тазгодишните номинанти за Емми.
Дъстин Хофман е между тях.  Peace

Дано догодина  Туба отново  е сред тях.  Praynig

Лека нощ!  Hug

# 368
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря на всички за споделеното инфо,снимки и колажи! bouquet bouquet bouquet

Приятен ден,момичета bouquet

# 369
Добро утро и от мен!  Hug

Превели са тази статия

Цитат
Статья про интервью

Актеры, исполняющие главные роли в сериале "Смелый и Красивая", - Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкстюн, рассказали о своих персонажах.
Кыванч Татлытуг рассказал о чрезвычайном хладнокровии, образованности и интеллигентности Джесура. "Персонаж заставляет меня почувствовать тягу. Дать Джесуру жизнь - это подобно головоломке. Я не хладнокровный. Не могу не вспыхнуть и не отреагировать порой. А Джесур остается безмолвным и спокойным".

Туба Бюйюкюстюн, играющая Сюхан, говорит, что постепенно узнает свой персонаж. Актриса сказала таким образом: "Женщина, про которую я читала сценарий, в данный момент другая".
https://vk.com/eatb_haber

Интересно е изказването на Туба, абсолютно не стандартно като нея самата!  Laughing
Тя е директна и искрена, никога не се налага да обяснява какво иска да каже. Значи е казала това, което иска!  Laughing
Когато е четяла СЦ пред очите й е била една Сюхан, каквато я описват в анонса - добра, добронамерена и т.н. Но когато е започнала да я създава, вътрешната логика на образа подсказвала и изграждала друга Сюхан, не толкова добра, не толкова мека и отстъпчива. На преден план излиза Сюхан - борец, твърд характер, решителна, довеждаща нещата до край... Какви са другите черти предстои да ги открием в хода на действието. Как се променя и развива Сю ще видим (и това има предвид и Туба), това е дълъг път, защото става дума за сериал. Радвам се, че героинята ще се развива и променя, защото в турските сериали обикновено мъжа се развива, а жената е фон на неговото развитие. Иска ми се да има повече драматургия в този сериал, да има какво да се играе, а не само да се разхожда някой на кон, да показва бицепси, евтини трикове и красива визия!  Stop
Не съм доволна от СЦ, никак!  Crossing Arms
Дано нататък се пораздвижи малко.
Преследването ми хареса, но трябваше да е по-кратко!  Thinking

Приятен неделен ден!  Hug

# 370
  • Русе
Добро утро!  Hug

Малко по-късно  Wink в денят за почивка ( или  hahaha за повече работа   Laughing) и с прекрасното слънце, което огрява какво да ни е настроението  Simple Smile

Вичи  Hug

Линка  Hug започваме с превод и страхотен арт-колаж - много ми хареса  Peace

# 371
Добро утро и от мен!  Hug

Превели са тази статия

Цитат
Статья про интервью

Актеры, исполняющие главные роли в сериале "Смелый и Красивая", - Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкстюн, рассказали о своих персонажах.
Кыванч Татлытуг рассказал о чрезвычайном хладнокровии, образованности и интеллигентности Джесура. "Персонаж заставляет меня почувствовать тягу. Дать Джесуру жизнь - это подобно головоломке. Я не хладнокровный. Не могу не вспыхнуть и не отреагировать порой. А Джесур остается безмолвным и спокойным".

Туба Бюйюкюстюн, играющая Сюхан, говорит, что постепенно узнает свой персонаж. Актриса сказала таким образом: "Женщина, про которую я читала сценарий, в данный момент другая".

Интересно е изказването на Туба, абсолютно не стандартно като нея самата!  Laughing
Тя е директна и искрена, никога не се налага да обяснява какво иска да каже. Значи е казала това, което иска!  Laughing
Когато е четяла СЦ пред очите й е била една Сюхан, каквато я описват в анонса - добра, добронамерена и т.н. Но когато е започнала да я създава, вътрешната логика на образа подсказвала и изграждала друга Сюхан, не толкова добра, не толкова мека и отстъпчива. На преден план излиза Сюхан - борец, твърд характер, решителна, довеждаща нещата до край... Какви са другите черти предстои да ги открием в хода на действието. Как се променя и развива Сю ще видим (и това има предвид и Туба), това е дълъг път, защото става дума за сериал. Радвам се, че героинята ще се развива и променя, защото в турските сериали обикновено мъжа се развива, а жената е фон на неговото развитие. Иска ми се да има повече драматургия в този сериал, да има какво да се играе, а не само да се разхожда някой на кон, да показва бицепси, евтини трикове и красива визия!  Stop
Не съм доволна от СЦ, никак!  Crossing Arms
Дано нататък се пораздвижи малко.
Преследването ми хареса, но трябваше да е по-кратко!  Thinking

newsm10  Абсолютно съгласна с изказването на Туба Peace Като имам предвид и колко промени в сценария се правят по време на снимането заради рейтинг или фенски нагласи...  Thinking
Иначе за динамиката на сериалите се убедих, че е нещо относително. От мен фен на индийските сериали например не излезе  Embarassed Даже и мишката не ми помогна да свикна с дългите застинали изображения на участниците в тях, но пък това си има и хубава страна...човек може да си приготви един чай например Joy Joy

Хубава неделя на всички желая!  Peace Hug

И един по различен фенски фрагман :

Cesur ve Güzel 3.Bölüm Fragmanı (İnternet Özel) ✓

20 ноември- Световен ден на детето

По този повод попаднах на една статистика, която леко има място в нашата тема Wink

Става въпрос за имената, които родителите са избрали за новородените през 2015 год.

1 109 момченца носят името Георги, 1 052 – Александър, 876 – Мартин. При момичетата, родени през 2015 г. - 847 носят името Виктория, 803 – Мария, 737 – Никол. Най-разпространените мюсюлмански имена при новородените през 2015 г. са Емир (137) и Мерт (111) при момчетата, а при момичетата - Елиф (153) и Мелек (74).

Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/5884986
© www.24chasa.bg

Не напразно цели квартали и махали имат сателитни чинии по-големи от покривите на къщите им Mr. Green Гледат те, гледат...  Joy Joy

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 12:00 от nadine1111

# 372
Надин  Hug, лайкче!  Laughing На мен може да не ми харесва много, много, но явно пресата си го харесва...  ooooh! Може аз да не разбирам, вече взех да съмнявам в собствената си преценка!  Thinking

Цитат
пресса .. Sozcu
Взлетели ввысь!
На каналах Стар тв и Канал Д, каждый четверг происходит конкуренция между сериалами "Джесур и Красавица" и "Моя Родина-ты". Признаться, мне очень хотелось такой конкуренции. Можно сказать, мы наблюдаем за битвой титанов. С одной стороны Халит Эргенч и Бергюзар Корель..С другой стороны, Киванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн. Со второй серии, сериала Айяпим, взлетел ввысь в рейтинговой таблице. На прошлой неделе, я такое предсказывал. Сценарий, "Джесур и Красавица", на самом деле, смотрибельней. Туба, в роли Сюхан и Киванч, в роли Джесура с ускорением опережают. В этом сезоне, 3 сериала на Стар тв, были отмечены успешным стартом.
материал подготовлен, для https://vk.com/kivanctuba

Цитат
Пресса не умолкает о сериале: "Фаворит сезона" !
Пресса..Vattan / Берна Лачин.

Наиболее интересная история в сериале "Джесур и Красавица".
На экранах, новый сериал с Киванчем Татлтытут и Тубой Бюйюкюстюн, повествует об истории большой любви и большой ненависти. Киванч, в этом проекте исполняет роль самоуверенного, достаточно дерзкого, хладнокровно идущего наперекор правилам, человека. Я восхищена, этим агрессивным, разъяренным готовым к крутым поворотам, характером. . Конечно, насколько бы нам не нравился такой тип людей, принимая во внимание его высокомерие, мы себя тормозим.
Между тем, я думаю что Тамер Левент, в этом году будет самым обсуждаемым актером. Самой обсуждаемой "плохой невесткой" станет Джахиде, в исполнении Сезин Акбашоглу.
К красоте Тубы Бюйюкюстюн, никаких претензий нет. Однако, мне кажется, короткая стрижка , ее еще более выделяет. Не знаю, то ли я очень люблю короткие стрижки, но Тубе Бюйюкюстюн она очень подходит именно к этой роли. По причине того, что в каждом нашем сериале, главная героиня обязательно с длинными волосами, я в 16 лет, приняла решение отрезать, свои волосы..после чего, выглядела как иностранка, среди своих. Мне очень пришелся по душе, смелый, разрушающий стереотипы, поступок, Тубы Бюйюкюстюн. Поскольку, за все время, нам очень надоели, длинноволосые главные героини. Таким образом, Туба преуспела и в красоте и в смелости.
материал подготовлен: https://vk.com/kivanctuba

# 373
  • Русе
Надин  Hug интересно ми е след новите по-изчанчени имена на герои, въпреки големият интерес към тях ( не се съмнявам, че ДК ще бъде пуснат по наш екран много по-рано от последните два сериала на Туба, заради еуфорията около Киво с излъчвани всички негови сериали до този момент ) дали ще се кръщават и деца ''Джесур'' и ''Сюхан''  Thinking

А иначе пресата отбелязва  Simple Smile ДК като ФАВОРИТ на сезона, макар и само с две серии досега  Wink

Линка  Wink а може още да си под влияние на по-бързо развиващите се последни сериали на Туба и като още не си усетила блуса с новата двойка, заради запленяването от ЕЛМЕР, та... не бързай с отрицанието  Wink, че после може и да си смениш мнението  Simple Smile ( имаш опит вече  Wink )

В ДК нещата са различни, тук много силно значение имат и думите на героите - по-трудно се усеща действието в онлайн гледане, нужен е превод. А и историята му не предполага бързо развитие, защото няма да е логично. Пък и рядко има сериал, който да накара публиката да ''влезе'' в действието още с първите серии - дори и КПА, чиято основна интрига в първите серии си беше различна от запленяващата вече на по-късен етап нишка.  Peace

# 374
На 7-ма позиция в седмичния рейтинг

Цвети  Hug то е ясно, че ще свикна и ще ги харесам. Аз съм лесна.  ooooh! Просто ми се иска сериала да е по-добър, да не отделят толкова време на тоалетите, разходките, язденето просто така, да показват прелестите им, то е ясно, че са красиви! "Плакненето на очи" не ми е по вкуса!  Naughty Искам да играят, да има действие и интересни обрати. Peace
Но има някои неща, които много ми харесват в сериала - природата и интериора са ясни, харесва ми това, че няма излишно и извадено от контекста насилие, че няма болни и хора в затвора, (дано до края да няма!  Praynig Praynig Praynig). Много затвор и болести ми се събра в последните сериали и не искам да ги виждам повече!  Naughty
Щом се харесва на публиката, нека така да я карат, но дано да няма вече безсмислени разходки и разтакаване!  Crossing Arms

Детали соперничества сериалов "Моя родина - ты" и "Смелый и Красивая"

Цитат
часть 1

В этом сезоне в один день и час сходятся в интересном противостоянии два амбициозных сериала. Согласно последним рейтингам, сериал "Смелый и Красивая" стал более смотрибельным, хотя ситуация может измениться в любой момент. Давайте рассмотрим похожие моменты и контрасты, сильные и слабые стороны этих сериалов.
Два самых сильных актера турецкого телевидения Кыванч Татлытуг и Халит Эргенч выходят в одно и то же время в эфир. Та же ситуация была и с их предыдущими сериалами - "Великолепным веком" и "Кузеем-Гюнеем". И если за "Великолепным Веком" остались рейтинги и популярность, то "Кузей Гюней" завоевал преданных поклонников и остался в истории незабываемых сериалов. И сейчас вновь эти два актера соперничают в новых сериалах в один и тот же день и время. Посмотрим, кто выиграет в этот раз? Истории ведут повествование в разных эпохах, сценарии не похожи, но в то же время есть нечто общее: главные герои скрывают свою истинную сущность.
часть 2

Мотивацией двух мужчин в сериалах и там, и там является месть и желание вернуть то, что у них отняли. Джевдет-паша хочет вернуть землю, которую отняли у его народа, найти и наказать тех, кто стал предателем... Ну а господин Джесур хочет получить назад земли, отнятые у его отца, наказать Тахсина Корлудага, уничтожившего его семью, разрушившего их жизнь.
Джевдет-паша притворяется греческим содатом, он действует в этой роли, начиная со второй серии. В той же манере действует и Джесур Алемдароглу - он скрывает своё прошлое, истинную личность и намерения. В течение всего сериала другие персонажи вместе со зрителями будут пытаться узнать тайну этих двух мужчин. Тайн очень много! Любимое занятие наших мужчин - бороться с трудностями, особенно любят вытаскивать людей из огня. Они могут вынести сквозь огонь! В обоих сериалах не прошло ещё и десяти серий, но наши мужчины бегают от подвига к подвигу! Джесур и Джевдет в общей сложности спасли от огня уже четырех человек! Наши мужчины - герои!
Оба героя пробрались в домашнюю обстановку вражеских семей и действуют там среди тарелок за обеденным столом! Слушают, о чем говорят, чтобы в нужное время сделать следующий ход. Шпионы!
Однако в шкуре шпиона Джевдет-паша более успешен, Джесур время от времени морозит глупости. Ну так он ведь не солдат!
Часть 3

В сериале "Моя родина - ты" Джевдет-паша вынужден плохо себя вести по отношению к любимой женщине. И конечно, это разбивает на куски сердца зрителей! И в сериале "Смелый и Красивая", не влюбленный в Сюхан наш мужчина ведет себя подобным образом. Наши экраны загораются в такой ситуации! В сериале "Моя родина - ты" наш герой Джевдет во имя основной цели на грани того чтобы отказаться от своей единственной любви Азизе.
Женщины в обоих сериалах активные и сильные. Азизе работает медсестрой. Лишения не сломили ее. Сильная духом чудесная женщина! Как бы ни любила мужа, она не отказывается от того, что думает сама и во что верит. Сюхан - успешная деловая женщина. Серьезная, основательная, умная. И эта часть очень важна для истории турецких сериалов, как по мне. Потому что мы уже устали от стереотипа " глупая красивая девушка - красивый богатый мужчина".
Пусть в самых смотрибельных сериалах женщины будут активными и сильными, пусть народ наш смотрит на это и принимают то, что женщины работают и сильны.
Часть 4

В сериале "Смелый и Красивая" прорастает любовь! Персонажи - люди молодые, в самом расцвете сил, и эмоциональные... И это, конечно, придает свежий воздух сериалу. В сериале "Моя родина - ты" любовь умирающая... В первой серии они проживали настолько большую любовь, что она светила зрителям, теперь, глядя на упадок любви, наша печень задыхается. Зрители печалятся. Нужно срочно вернуть сладкие любовные сцены, потому что в обстановке войны все пропитано мраком.
То, что в конкурирующих сериалах принимают участие находящиеся на грани развода Онур Сайлак и Туба Бюйюкюстюн, тоже добавляет величины конкуренции. Они двое, решив одновременно играть в сериалах, поставили брак под угрозу. В такой ситуации эти проекты, несомненно, важны для актеров.
В сериале "Смелый и Красивая", по нашим оценкам, ради любимой женщины откажется от своих истинных намерений. Ты был слишком уверен в себе, Джесур-эфенди!
Това още не съм го чела, не зная положително или не, ще го приема каквото и да е. Mr. Green
Хубав ден на всички. До довечера!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт