Безплатни ехографски прегледи на щитовидната жлеза

• 6 463
  • 33
  •   1
Отговори
ОТБЕЛЯЗВАМЕ МЕЖДУНАРОДНАТА ТИРЕОИДНА СЕДМИЦА С БЕЗПЛАТНИ ЕХОГРАФСКИ СКРИНИНГОВИ ПРЕГЛЕДИ

Започва Втората вълна на Националната информационна и скринингова кампания, посветена на заболяванията на щитовидната жлеза.

В рамките на кампанията в някои градове на страната (София, Варна, Шумен, Стара Загора, Русе и др.) ще се извършат безплатни ехографски скринингови прегледи.

В случай, че никога не сте си правили преглед на щитовидната жлеза, особено ако имате роднина със тиреоидно заболяване или сте в някоя от групите с повишен риск (планирате да имате дете, ако сте вече бременна или наскоро родила, ако имате проблеми със зачеването, или сте в напреднала възраст и/или имате оплаквания), бихте могли да се запишете за преглед през тази платформа:

http://rec.econet.bg/#

# 1
Много благодаря за информацията.  bouquet

# 2
  • Варна
Това е супер,надявам се да се научим наравно с гинеколога и мамолога да следим и щитовидната жлеза.
Не е задължително да имате симптоми,за да си прегледате жлезата.

# 3
  • Стара Загора
Съжалявам, но за Стара Загора нито един от лекарите в нито един от дните няма свободни часове, как е възможно?

# 4
Ами възможно е – информацията беше публикувана на фейсбук страницата на старозагорска медия.
Аз оттам научих...

# 5
Благодаря  Two Hearts , записах се!

# 6
Това е супер,надявам се да се научим наравно с гинеколога и мамолога да следим и щитовидната жлеза.
Не е задължително да имате симптоми,за да си прегледате жлезата.

Peace
Аз се записах за преглед в Русе.  Hug Все още има свободни няколко часа за следобед.  Wink
Още веднъж, много благодаря за информацията.  Heart Eyes

# 7
Аз също се записах  Rolling Eyes

# 8
  • София
Благодаря за информацията. bouquet Записах се, досега не съм ходила на ехограф и ще се възползвам от дадената възможност. Hug

# 9
И аз се записах, и като поисках да запиша още един час за сестра ми се оказа, че не отчита правилно часовете. Върху моя вече записан час, можех да запиша и сестра ми. Да не се окажем накрая 10 човека с един и същи час  Thinking не намирам телефони

# 10
Тогава ще стане "забавно" .  #Crazy
В системата още стои информация, че е свободен часът, който аз си запазих.   ooooh!

Последна редакция: нд, 06 ное 2016, 14:55 от chibi

# 11
Много благодаря за информацията. Записах си час в малко по-отдалечено място за прегледа , защото по-близките нямаха часове, но пак съм доволна. С операция съм на жлезата и толкова го изживях, че не съм си правила ехография от години. Не знам трябва ли нещо да нося, може би епикризата, изследвания не съм правила също скоро. Моят час се показва като зает вече след регистрацията и запазването , така че се надявам да е точна системата поне за отчитане на часовете.
Много благодаря на Кака Сийка bouquet

# 12
на мен не ми стана ясно къде на ул.Георги Софийски 74 в София трябва да отида, дали ще има някакъв ориентир  ooooh!

# 13
  • София
 И моят запазен час излиза като свободен все още. Нещо явно се бъгва системата

# 14
  • София

Благодаря!!
Последните няколко години все пропускам...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт