Кога най-рано украсявате за коледните празници?

• 22 601
  • 155
  •   1
Отговори
# 90
# 91
този уикенд се заехме с украсите, нали е първия адвент Simple Smile Та децата направиха венец от клонки на елха с украса и 4 свещи и запалиха едната. Даже с елха ги снабдихме в4ера, но не сме имали време да я украсим. И календара с 24 подаръ4ета подготвихме, лампи4ки на прозорците имаме и дървени украски за коледа на входа също сложихме.  За елхата набираме сили, защото я взехме голяма , висока ... и ще има украса. 

# 92
Тази вечер ще украсяваме в къщи.

# 93
  • София
Вече съм....Заради децата.... Grinning

# 94
Всяка година украсявам на 06.12 (Никулден) и я прибирам на 06.01 (Йордановден). Така е по традиция и си го спазвам.

# 95
тук украсяват от лятото. да им имам ентусиазма, на мен ми е страшно досадно и комерсиално.
Ужас! Rolling Eyes
Как от лятото???
И на мен ми е досадно, ако съм сама, хич няма да се занимавам.

# 96
Честит сняг, момичета! Който не е украсил да почва, че то просто не върви да има сняг и да няма елха Simple Smile

# 97
Честит първи сняг и от мен! ❄ Ще украсявам в събота аз, така съм си го решила, но времето навън ме зарежда с много позитивизъм и вече нямам търпение да идва Коледа ☃

# 98
Обикновено се наканвам да украся към 20.12. И все ме е яд, че не мога да се нарадвам достатъчно дълго на украсата и най-вече на лампичките за елха. Simple Smile
Тази година съм планирала да е следващия уикенд - 10-11.12. Искрено се надявам да си спазя намеренията. Grinning

# 99
Тук отдавна вече е празнично и навсякъде се усеща, че Коледа идва.
Има лампички по къщите, по дърветата, по улиците, а заради тъмнината картинката е буквално като от приказките - малко призрачна, доста уютна, предразполага към вино, камина и много мигове със семейството.
Някои са се престарали с лампичките по къщи и гаражи, та приличат на коледни елхи, но въпрос на вкус.
Аз лично украсявам, когато успея, обикновено не мога да дочакам точно 1-ви декември и украсявам още през ноември.

# 100
  • Fort Worth, TX
След  Деня на благодарността украсиха децата.Някои хора започнаха да слагат и преди това.В магазините има  коледна украса от края на лятото-разбирайте август.Това  ще ни е първа Коледа тук.Цветята ми на верандата още цъфтят на поразия, а вътре елхата е украсена.
Скрит текст:

# 101
къде е това

# 102
  • Fort Worth, TX
Келър, Тх.

# 103
и аз съм в щатите,но при нас пускат коледната украса октомври

# 104
На 24-ти декември, но стои до 20-ти януари. Тази година съм се зарекла да я направим в началото на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт