ЮНЧЕТО щастливо е детенце, хапва вече то пюренце

• 28 207
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Операцията мина. Оказа се малко по-сложно от очакваното. Извадили са топче като орех от тестиса. Нагрупаната течност е станала на желе и даже е деформирала единия тестис. Всеки месец го водихме да го гледат,така че това нещо много бързо е нараснало да му се невиди. Докторът е страхотен и много внимателен. Каза без всякакви направления да водим мъничето през седмица-две да го следи. Иначе Огнян основно от глад го измъчихме. Той като никога се събуди чак в 7 и беше спокоен,не плака за ядене чак до 8:30,а в 9 влезе на операция. Така и не яде,което е добре за упойката,но това няма кака да му го обясна. От 2:30 до 11 откара без кърмене,душичката. Сега като се събуди ще почне драмата с абоката на ръчичката. Обаче определено ми е много сърдит. Не иска хич да ме вижда.  Щом отвори за миг очички и ревва и се обръща на другата страна.
Не се притеснявай, ще му мине сърденето. Бързо възстановяване на малката душичка.

# 121
  • Стара Загора
Бързо възстановяване на Огнян.Направо не мога да си представя на толкова мъничка ръчичка сложен абокат.
Вече на няколко пъти Алекс почва да плаче докато яде.Кърмата ли намалява, знам ли и аз.

# 122
Бързо възстановяване на Огнян.Направо не мога да си представя на толкова мъничка ръчичка сложен абокат.
Вече на няколко пъти Алекс почва да плаче докато яде.Кърмата ли намалява, знам ли и аз.
Стела яде само и единствено с рев преди и по време. На АМ е, но въпроса е, че бая реве докато яде и не яде по много, мисля че е от зъбките, дразнят ги докато сучат и плачат. Надявам се да е това, че иначе не знам от какво може да е, но яденето винаги е трудно. Сега съм доволна, че си изяде пюренцето, което бях приготвила, 60тина гр. морков и пъщарнак. Ще дам скоро и тиква, че моркова нещо я запече.

# 123
  • Русе
Бързо възстановяване на малкия герой!  Сърденето ще му мине, на мама не се чупят много. Скоро да е задължително гърба ви това премеждие. И Йоана ме гледа намръщено като се опитвам да й давам сиропа за кашлицата, ама после ми се смее. Днес е особено приказлива и тя започва да бабосва 😁 Ще я приспивам обаче, че като си дойде кака от яслата ще трябва да обличаме тоалетите за фотосесия по случай месечинката.

# 124
Благодаря!
Не се притеснявай за кърмата. Кърма ненамалява ей така Simple Smile . Може дае кърмаческа стачка или от зъбите. Огнян също напоследък суче трудно и потякога направо на челна стойка ми идва да застана,за да се нахрани. Отделно,че вече понякога прави по-големи паузи,които обаче после наваксва с доцокване.
Иначе аз се отдавам на четене и сън. Не подозирах,че чак толкова ми се спи. Поне малко ще презаредя батериите.

# 125
Момичета, вчера направих пюре морков с малко пъщарнак и си одтавих незамръзено и за утре, но утре искам да й дам малко тиква, защото се позапече от моркова. Мога ли да сложа малко тиква в пюрето което вече имам или да смеся отделно само с морков да не станат много зеленчуци?

# 126

защо да не може аз на Марти му слагам по три зеленчука .Два от такива
каквито е ял досега плюс един нов.

# 127
  • София
Да се оплача малко. Утре с малката сме на ехокардиография, а за мой ужас днес е с разтройство и май прави конюнктивит. Тоя преглед го чакаме вече 9 месеца и то все на тръни, а сега и това. Sad

# 128
  • гр.София
Да се оплача малко. Утре с малката сме на ехокардиография, а за мой ужас днес е с разтройство и май прави конюнктивит. Тоя преглед го чакаме вече 9 месеца и то все на тръни, а сега и това. Sad
За конюнктивита може да направиш промивка с чай от лайка.
На нас той ни помогна.

# 129
Здравейте мами от 2 дни малката има твърдо топче в основата на средното пръстче на ръчичката.Според педито е мастно топче като препоръча да правим компреси с риванол ако не изчезне за няколко дни отиваме на ортопед. Някои сблъсквал ли се е с подобен проблем. newsm78

Даа,ние имахме твърдо мастно подвижно топченце на лакетя още в първият й месец.на пипане ми приличаше на хрущялче но се местеше и тя не реагира по никакъв начин. Педи каза че ще се размие ог самосебе си с времето и така и става-сега го няма. После се появи такова и на другата ръчичка-пак си мина,сега гледам че и това на вратлето го няма вече така че спокойно -ще мине без проблем, а и бебка нищо не я боли.

# 130
Операцията мина. Оказа се малко по-сложно от очакваното. Извадили са топче като орех от тестиса.Нагрупаната течност е станала на желе и даже е деформирала единия тестис. Всеки месец го водихме да го гледат,така че това нещо много бързое нараснало да му се невиди. Докторът е страхотен и много внимателен. Каза без всякакви направления да водим мъничето през седмица-две да го следи. Иначе Огнян основно от глад го измъчихме. Той като никога се събуди чак в 7 и беше спооен,не плака за ядене чак до 8:30,а в 9 влезе на опрация. Така и не яде,което е добре за упойката,но това няма кака да му го обясна. От 2:30 до 11 откара без кърмене,душичката. Сега като се събуди ще почне драмата с абоката на ръчичката. Обаче определено ми е много сърдит. Не иска хич да ме вижда.  Щом отвори за миг очички и ревва и се обръща на другата страна.
Душичка! Предполагам и на теб какво ти е, но е за негово добро. Едва ли те обвинява, за това не го прави и ти! Вече всичко ще е наред! Бързо възстановяване!  Hug

# 131
Току що Теодора се обърна по корем без моя помощ Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мрънка,дупи се,сърди се и накрая успя Simple Smile
Бравоооо! Simple Smile Heart Eyes

Честита  ни нова тема.. писах, писах и се изтри.. На кратко - не гладя, всичко суша в сушилнята, коят ое отделно, защото 2в1 не било ок (Ir-Ka )

SAB-f Малкия го слагам на спалнята да лази, защото на земята е гранитогрес и е адски студ. Обмислям покупката на килим, но искам да е добре изолиращ. Някакви предложения?
Не се тревожи за обръщането - всяко дете е различно, едни по-бързо проговарят, други по-бързо прохождат - индивидуално е  Peace
Аз си взех големия на дормео много е мекичък но тя леко потъва в него:)))мн е смешна-вижда се едно връхче с памперс а другото забито:)
Може ли линк?
http://www.dormeo.bg/aksesoari-za-sunia/kilimi/kilim-verde.html
Заповядай:)
Благодаря!

# 132
Профилактичен преглед, или в нещо се съмнявате? newsm78

# 133
Hipo,бързо да се възстановите,но най-вече най-лошото мина! Хубавото е че са хванали проблема на време и е вече отстранен,че можело голямя беля да стане.кураж и герои сте и двамата с Огнян Simple Smile

# 134
Мами кога свалихте нивото на кошарата? Тези които са с легла с 2 нива питам?
Понеже той нон стоп се върти и вече се хваща за нея и се опитва да се набере, със сигурност няма да успее да падне, но се притеснявам като го пставя замалко сам.

Общи условия

Активация на акаунт