ЮНЧЕТО щастливо е детенце, хапва вече то пюренце

• 28 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Потресена съм честно!!
 Отделно забравих да пиша, че на тестисите му отгоре се е зачервил от няколко дни. Днес попитах и тая мома която ми е почти наборка го погледна за момент и веднага - оо изписвам едиси кво ( даже накрая и напомних да напише все пак рецептата, че забрави) . Попитах от какво може да е , обясних как действам като пиша и ака , за къпене и всичко и тя вика - еми подсякъл се е , а това със сигурност не е подсечено като го гледам, сега ще мажа 2 дни и ако не е минало ще има посещение и остър тон от моя страна , щото вече ми писна от мързела им. И все пак се чудя какво може да е , отгоре  на тестисите точно под пишлето му. Не го дразни като го пипна , но мен ме притеснява. Изписа Бепантен Крем.

# 346
Маги, сигурно е подсечено. Там най-трудно се чисти.  Hug

# 347
  • Стара Загора
Давате ли някакви хомеопатични хапченца за зъбките?Аз се обадих вчера на педито да я питам.Ама незнам как ще му ги дам.Предложи ми едни хапченца и гелче за мазане-дентокинд и анафтин бейби.

# 348
И на Марти му се зачервяват от време на време тестисите и пишлето .Това е от урината когато започнат да им  никнат зъби тя става по силна и се подсичат.За жълтъка на каката започнах да и го давам като навърши 6 месеца по 1/8 смесено с малко кърма или АМ и след това всяка седмица увеличавах с малко.Относно четенето в интернет там има всякакви "СПЕЦИАЛИСТИ"  аз си слушам само педито много добър и внимателен лекар е и имам пълно доверие.

# 349
  • София
Давате ли някакви хомеопатични хапченца за зъбките?Аз се обадих вчера на педито да я питам.Ама не знам как ще му ги дам.Предложи ми едни хапченца и гелче за мазане-дентокинд и анафтин бейби.
Ние също сме на дентокинд. Сладко е и се разтваря бързо. Давам ѝ таблетката в устата и докато се чуди какво да го прави се разтваря. Simple Smile

# 350
  • Стара Загора
Милена, аз се чудех как да го давам,защото някои мами го дават да го смучат бебетата, А Педи ми каза да го сторя и с водичка.

# 351
  • София
Малката яде в 23ч, в 4ч и после в 7
Нашата педиатърка е много готина. Никога нищо не претупва. Ако нещо не е ок мери пак. Жълтък знам, че се вкарва след като е захранено с всичко. Поне така захранвах баткото и каката, а сега и малката ще е така.
Захранваме се от месец и половина, а все още нямаме заместено ядене. Колкото и да и дам да яде после си търси кърмата, и си яде доста.
Като чета какви кг са вашите бебчета, ние едва ли имаме 6кг още. В понеделник ще разбера колко е. Simple Smile

# 352
  • София
Милена, аз се чудех как да го давам,защото някои мами го дават да го смучат бебетата, А Педи ми каза да го сторя и с водичка.
И на нас ни казаха с вода, но моята пикла като ѝ дам вода все едно е отрова. Почва да реве, да плюе и да блъска. Затова започнах да ѝ го давам така.

# 353
Аз също го давам с лъжичка, тази с която давам пюрета. Стривам го с друга лъжичка, добавям вода да се поразтвоти и давам, а след това малко вода от шише, за да обере каквото е останало в устата.

# 354

Моята госпожица ту проспива цялата нощ, ту се буди само веднъж, ту 2 пъти за ядене... а само до преди месец спеше по 8-9-10 часа без прекъсване, ама пуст бум в растежа - то мозък, зъби...

Добре казано! Simple Smile И при нас беше така , някакви кофти периоди на развитие имат 1-2 седмици се будеше през 45 мин... ама сега от 1 седмица се успокоиха нещата и спи непробудно от 21 до 6, яде и пак спи до към 8.

"Захранваме се от месец и половина, а все още нямаме заместено ядене. Колкото и да и дам да яде после си търси кърмата, и си яде доста. "
И ние сме така, захранвам от 1 седмица,ама сякаш това пюре не го брои за храна и с огромна настървеност си чака шишето с млякото, сякаш досега не е изял поне 100гр пюре...хахаха....

# 355
  • България
.

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 12:34 от ирен22

# 356
  • България
Успокоих се, че има и други на АМ, ядящи през нощта Simple Smile
Кити, не се бях замисляла, че с космонавтите може и да не се съберат в количката Grinning Аз ги изкарвам с едни поларени гащеризони с ушички,кат мечо Пух Simple Smile и като са в чувалчетата,мисля че им е ок .А пък и щом се е изпотил младежа,хич няма да ги слагам засега.

# 357
Добре казано! Simple Smile И при нас беше така , някакви кофти периоди на развитие имат 1-2 седмици се будеше през 45 мин... ама сега от 1 седмица се успокоиха нещата и спи непробудно от 21 до 6, яде и пак спи до към 8.
Тая нощ беше много зле, храних я в 2 и в 5 и отделно се буди поне още 10 пъти. Някой ми е взел спящото мързеливо бебе и го е сменил с това неспокойно таласъмче Joy
Дано и ние така се върнем към целонощното спане като вас.

# 358
Имаме си втори зъб Simple Smile Стремглаво вървим към захранване Simple Smile В края на месеца го почвам,ще е на 6 месеца без седмица.

# 359
  • София
Имаме си втори зъб Simple Smile Стремглаво вървим към захранване Simple Smile В края на месеца го почвам,ще е на 6 месеца без седмица.
Честито второ зъбче. С пържоли ли ще се захранвате? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт