ЮНЧЕТО щастливо е детенце, хапва вече то пюренце

• 28 180
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Много модерен стана тоз батат. Някой от вече захранилите давал ли е?Аз даже не съм го виждала това чудо по пазари и магазини или просто не съм обръщала внимание. По-добре се приема от бебоците от картофа и бил много полезен. Аз до днес си мислех,че батат е червения картоф,ама явно не е.

Днес видях, че го има в бургаската Била. Още не съм давала. Тъкмо щях да купя и реших, че цената му е прекалена. Обикновени картофи, моркови, дори авокадото е доста по-евтино.... 4 и нещо беше килограма...

Ей това е. А пък в Била бяха едни ооогромни ГМО парчета.  Crazy
Във ФБ поподнах на био производители за 3.50/кг.
Хипо, може ли линк? На моят син много му харесва, наподобява вкуса на тиквата.

# 436
Много модерен стана тоз батат. Някой от вече захранилите давал ли е?Аз даже не съм го виждала това чудо по пазари и магазини или просто не съм обръщала внимание. По-добре се приема от бебоците от картофа и бил много полезен. Аз до днес си мислех,че батат е червения картоф,ама явно не е.
Добре, че е детето, че да разбера вкуса и на батат и на пащърнак и на авокадо Grinning
Батата е по-скоро към тиква, от колкото към картов. аз купих 1 бр (4,50 му е кг от Кауфланд) и го сварих и пасирах с кърма и съм го сложила във фризера във форми за лед, но още не съм го въвела, защото бързах да въведа разхлабващите, че голям зор  ooooh!

# 437
  • Русе
За захранването не мога да се включа, че съм спряла опитите. Голямата донесе пак вирус, Йоана кашля, че не знам кога ще се оправи...Днес и някакво разтройство има Cry А не иска да пие нищо, в това число и лекарства, голяма мъка. И лъжица не иска да види по тази причина, та ще чакам с яденето. Авокадото каката много го беше харесала, тоя батат не съм го давала. За приспиване то - сигурно скоро ще ми липсва, ама някой път много натежава. Ей на- голямото бебе още пее до мен, тъкмо да й се слагам че не спи и тя подхваща "Мила моя, мамо"  Laughing С това боледуване замина режимът, пък утре трябва да се носим по лекари.Спокойна нощ!

# 438
...защото бързах да въведа разхлабващите, че голям зор  ooooh!

Дай идея за разхлабващи зеленчуци (дотук съм въвела тиква(разхлабващо), картоф и морков).
Спешно ни трябват разхлабващи. smile3550
Мислех си да въведа круша, но не знам дали не е рано за плодове.  Thinking

# 439

Дай идея за разхлабващи зеленчуци (дотук съм въвела тиква(разхлабващо), картоф и морков).
Домата действа разхлабващо от зеленчука  а от плодовете ябълка,круша и слива.

# 440

ДОМАТЪТ е силен алерген!

# 441

Днес видях, че го има в бургаската Била. Още не съм давала. Тъкмо щях да купя и реших, че цената му е прекалена. Обикновени картофи, моркови, дори авокадото е доста по-евтино.... 4 и нещо беше килограма...

Ей това е. А пък в Била бяха едни ооогромни ГМО парчета.  Crazy
Във ФБ поподнах на био производители за 3.50/кг.
Хипо, може ли линк? На моят син много му харесва, наподобява вкуса на тиквата.
://m.facebook.com/bgbatati/?

# 442
Тъкмо научих пащърнака и почнах да го готвя на пара,  сега пък ново двайсе с тоя батат. Grinning
Авокадо от къде намирате био?  Аз изхвърлих картофеното пюре, защото не го искат и тва е! Как замразявате във формички от лед? Много малко побира една формичка...
Ирен, а дано така продължи и даже да увеличат интервала, за да поспиш по-дълго. Simple Smile

# 443
За домата знам, че се дава доста по-късно.  Peace

# 444
  • България
Как давате авокадо?Аз наскоро бях купила,но беше едно твърдо и леко нсгарчаше и не им дадох..
Моята педиатърка каза,ч е може домат,но не съм давала.Всъщност от няколко дни нищо не давам,защото ми се стори,че не им се отразява много добре на коремчетата и малко да починат.По-спокойни са сякаш така.

# 445

ДОМАТЪТ е силен алерген!
алергия при домата причиняват обелката и семките,ако се дава само месото на домата няма проблем

# 446
  • Стара Загора
Предната вечер Алекс си заспа самичък,но тази вечер не стана така.То беше люляне,оставяне в кошарата и плачене,после пак люляне и така на няколко пъти.Явно не всеки път ще се получава да заспива самичък,но пък трябва да се опитва постоянно.Мисля,че с времето ще си свикне.

# 447
Добро утро.
А да попитам - кога мислите да смъквате нивото на леглото? ПОвечето бебешки легла нали имат 2-3 нива, ние засега сме си на най-горното, най-лесно ми е да го взимам и оставям, щадящо за кръста, но пък нали уж скоро се предполага че ще стане по-подвижен и от гледна точка за сигурност ... Засега не се обръща и върти сам, но сякаш прави опити... Но няма никакви наченки да се хваща за таблата и да се изправя или нещо подобно... хаха.... Та засега мисля да не го пипам поне още няколко седмици. 

# 448
  • София
Доматът по биохимия всъщност е плод, а не зеленчук. Аз бих го дала много по-нататък.

За нивото на леглото - ще го свалям като почне да се изправя.
Ние още сме си в кошчето за новородено , а като гледам връстниците, че и по-малки, масово са на седалки Laughing Никакъв интерес няма да гледа нашият  Laughing
Щом го сложа в кошчето и заспива като с магическа пръчица , та въпреки че му е къс кошът, ще го ползвам максимално дълго  Laughing

# 449
Как давате авокадо?Аз наскоро бях купила,но беше едно твърдо и леко нсгарчаше и не им дадох.

Когато купуваш авокадо гледай като го натиснеш с пръст да е средно меко.
Ако купиш по-твърдо можеш да го оставиш вкъщи за 3-4 дни да доузрее и тогава да го консумирате.
Ето тук има по-подробно:http://foodforfly.blogspot.bg/2012/01/blog-post_29.html

Общи условия

Активация на акаунт