Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Себи Hug Peace
ако Едже продължи с хубав и оригинален сценарий, успеха ни е в кърпа вързан!!
иначе от към актъори, оператор, режисъор, нямам забележки Peace
Фенче Heart Eyes, за коментара ти Peace
гифчето аз си го направих, именно заради смяната на израженията!! Crazy
много ме кефи как Джес се гъбарка със Сю, как спря колата си пред нейната
не искал да си тръгва без да му каже здравей Laughing Laughing

и това hahaha

не мога да си оправя аватараааа smile3511

# 346
Айре  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy много ми харесва и на мен, доста е духовит, ама и тя го похапва де, сладури са  Heart Eyes Представям си сега, като заживеят в една къща  hahaha
Ама наистина - навсякъде се чете само тази фамилия  Joy Joy Joy
Направи си друг аватар, такъв какъвто ми направи на мен, да не може да изчезва  Peace
Ох, отивам да си догледам серийката, наистина има разлика от превода на рускините, в наша полза естествено  Peace

Нямам търпение да го видя и Киво на тази красива кобила ... много обичам коне ...

# 347
ооо Киво ще се качва на Назлъ Crazy Laughing

ами аз си направих друг аватар и не иска да ми го качи #Cussing out

айде лека Hug
и аз я изгледждам сега Peace

# 348

Айра Heart Eyes Фенче Heart Eyes  ,струва ми се ,че и двамата в един момент ще яхнат Назлъ hahaha hahaha hahaha плътно един зад друг LaughingПросто още не е дошъл,моментът.

Надявам се ,че скованото /високомерно  поведение на Сю/Туба  се дължи на възпитанието в този богат дом и самочувствие.
  Джес ще пробва да и смачка егото ,защото  видимо е  заинтригуван от нея.
Киво е на 100% в ролята си.

Тук обаче сценарият ще си каже думата.

# 349
Добро утро! Hug Hug Hug

Себи  Hug то е ясно, че ще стане, ама  няма да е скоро мисля newsm78 На мен Сю не ми се видя високомерна с никого, освен с Джес  Laughing Е,  когато се ядоса, личи, чия е дъщеря е все пак , няма как да не е наследила нещо от характера на Тахсин бей. Но, ми се видя мила с хората, които работят за нея, с прислугата... Ще видим как ще си мерят егото с Джес , няма начин  Laughing Обаче ми се струва, че и той не е арогантния тип, за когото се представя  newsm78

Знам единствено, че чакам четвъртъка с нетърпение  Laughing

Хубав ден, милички!  bouquet

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 06:33 от queen_fenka

# 350
Добро утро на всички,
 Hug Hug Hug

видях, че вече си имаме превод на бг,
хиляди благодарности на момичетата от екипа,
страхотни сте!
 bouquet bouquet bouquet

# 351
  • Дубай
Добро утро
Фенче  Hug Хогарена Hug
На мен също не ми струва надута Сю, друг стои въпроса с Джес, той постоянно я провокира ма и тя длъжна не остава много са ми сладки като се дразнят  Peace
Пък Тахсин какво ли е сторил в миналото на бащата на Джес, че така го мрази нащо момче, ще е нещо много сериозно.
Джес какво искаше да каже с това че се запознал с двете дъщери на Корлууда newsm78
Все още ли искаш да си тръгна? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 352
Привет Hug Hug
Фенче Heart Eyes, Иве  Hug, Хогарена Hug
на мен Сю не ми е толкова високомерна, просто си защитава достойнството след провокациите на Джес, а той определено си я провокира и с думи и с действия Peace
иначе към обкръжаващите я в дома й е много мила, което е характерно за повече от героините на Туба Peace
аз не искам много бързо да се влюбват, искам още да се дразнят, да го играят на куче и котка Wink Особено Киво много ми харесва в тая му роля, напомня ми и на Бехлюл Wink Heart Eyes
Фенче Heart Eyes, и според мен не е толкова арогантен, просто е провокиран още от началото, сблъска се с врага си, който по някакъв начин е навредил на баща му, веднага искат да вземат земята , която е купил с най-различни машинации, попречиха му да живее нормално, спряха му тока. Ами за такъв мъжкар като Джес е нормално това поведение Peace
Сега ще видим дали Тахсин ще се откаже да си връща земята, след като Джес му спаси живота Peace
Адвокатката заговори за някакво семейство, това дали означава, че Джес има живи родители newsm78

Иве, под дъщери се имаше впредвид според мен-Сюхан и коня Назлъ Wink

Себи Hug
Киво е на 100 % в ролята си !!!
въобще не съм и очаквала, че толкова много ще му пасне новата роля!! Crazy

Grinning Grinning малко по различен вариант

Цитат
TubaBüyüküstün & #kıvançtatlıtuğ best couple👫of this season👏
В ходе опроса, на одном из лучших сайтов, самой лучшей парой, этого сезона, с доминирующим процентом голосов.........
признана пара Туба Бюйюкюстюн - Киванч Татлытуг!!!!!

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 11:35 от Airra

# 353
Здравейте Благодаря ви за всичко споделено  bouquet bouquet

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 13:21 от dterziiska

# 354
# 355
# 356

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 13:38 от dterziiska

# 357
Здравейте и от мен, най-накрая да драсна два реда и аз (нямам време).

Първо много   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и  Hug Hug Hug на всички

Страхотни естествено наште, търпение за четвъртък и аз нямам. Вчера успях да изгледам серията с превод и едно нещо не разбрах - откъде Сю има телефона (номера) на Джес  Thinking  newsm78

Лек ден ви желая

П.П  Да знаете, че всичко чета от вас и ви се радвам, просто не мога да пиша редовно.

# 358
Страхотни снимки!!!
красота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Терзи bouquet

и резюмето на руски Peace

Цитат
События 2-й серии. Что же произойдет?
Джесур, добился больше того, о чем мог только мечтать. В знак благодарности, за свою жизнь, Тахсин будет стараться всячески опекать Джесура, в своем доме. Сюхан, впервые будет, благодарна Джесуру.
Во время пребывания Джесура, в поместье Корлудаг, Сюхан будет все больше интересоваться: кто этот таинственный человек? все ли так просто с ним? С другой стороны, совместное проживание, под одной крышей, будет способствовать переосмыслению, ее отношений, с Бюлентом.
Джахиде получает, от Бюлента, сильный козырь. Все что не происходит, все идет ей на руку. Для нее станет сюрпризом, что Бюлент и Хулия, раннее пересекались. После этого, Джахиде начнет понимать, что играет с огнем. Много тайн хранит Корлудаг. Вскоре прольется свет на одну из них. Тахсин и Адалет принимают решение, раскрыть тайны Мехрибан.
Сюхан, вовлеченная в водоворот событий, начинает тайную слежку за Джесуром. Джесур будет делать вид, что не замечает преследование. На самом деле, Сюхан -добыча.. Джесур- охотник. Ему удастс, некоторое время, держать под контролем Сюхан.. он позволит ей получить информацию, которую она ищет. Однако, умная Сюхан снова находит, конец веревки. В итоге: Сюхан - снова охотник.

https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_7302

Фенче Heart Eyes, ако искаш може да ни превеждаш озетите Praynig Wink

и още един превод
https://vk.com/feed?w=wall-42273871_98851

старите дружки, къде изчезнахте??? newsm78 Crossing Arms
има доста неща за коментар след бг превода, ама явно сте заети......

Tonnybs,  welcome

Ели, липсваш Hug
не знам откъде го има, ама  това са подробности Joy Joy

и сексапил и талант Wink Crazy

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 15:54 от Airra

# 359
Ихааа ... какви страхотни фотки са се появили, супер! Терзи  newsm51 newsm51 newsm51
А, здравейте на всички дружки!Иве  Hug Хогарена  Hug Айре  Heart Eyes Ели  Hug Тони  Hug wavey
Благодаря на всички ви за споделеното  bouquet
Дааа, Джес под двете дъщери на Тахсин бей имаше предвид точно Сю и Назлъ  Laughing
Айре  Heart Eyes интересен е озетът, след един час ще го преведа, защото имам малко работа  Peace
Страхотно му лепна тази роля на нашето момче, а и на Туба  Peace Много си отиват двамата ... ето, само една серия е минала, а бият по точки всички  newsm44
Айре  Heart Eyes не си спомням адвокатката да му е говорила за семейството нещо, попита го дали няма да разберат кой е, а той и каза, че ще разберат, когато той пожелае. Не мисля, че има семейство  newsm78 Дори се съмнявам, че тази стара изрезка от вестник е свързана с баща му  newsm78 Да не би Тахсин да го е убил, та затова Джес толкова да ги мрази  newsm78 По-скоро го попита дали цялото семейство Кордаулу е там  newsm78
Ммм, чакаме  Laughing
Цитат
Окан Ишик.
В процессе выздоровления Джесура, в доме Корлудаг, нам предстоит увидеть волнующие сцены, между СюДжес.

материал подготовлен, для https://vk.com/kivanctuba

Цитат
Количество просмотров первого фрагмента 2 -й серии, превысило 1млн!

Цитат
Новая влюбленная пара!
Татлытуг и Бюйюкюстюн, впервые в одном проекте.
После первой серии, вышедшей на экраны 10 ноября, стало ясно, что химия между главной парой, очевидна. Красота Тубы Бюйюкюстюн, харизма Киванча Татлытуга бурно обсуждалась, в социальных сетях. За короткое время пара попала в категорию самых знаменитых влюбленных пар.
Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 16:13 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт