Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Фенче Heart Eyes, говори му, ама ще ти покажа къде по-късно Peace

а и наистина може да е имало убийство Peace

Laughing Laughing

# 361
Фенче Heart Eyes, говори му, ама ще ти покажа къде по-късно Peace

а и наистина може да е имало убийство Peace

Laughing Laughing

Айре  Heart Eyes допълних си предния пост - по-скоро го попита дали цялото семейство Корлудаа е там  newsm78 Оф, не мога да ги запомня тези фамилии  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 16:57 от queen_fenka

# 362
Превод на озета - Какво ще се случи ?
Джесур се е сдобил с повече, отколкото е могъл да си мечтае. В знак на благодарност заради живота си Тахсин ще се старае всячески да се грижи за Джесур в своя дом. Сюхан тепърва ще бъде му бъде благодарна. По време на престоя му в имението на Корлудаа Сюхан все повече ще се интересува - кой е този тайнствен човек? Всичко както трябва ли е с него ? От друга страна, съвместният живот с Джесур под един покрив ще и помогне да преосмисли отношенията си с Бюлент. Джахиде получава силен коз от Бюлент. Каквото и да се случва, всичко пада в ръката и. За нея ще бъде истински сюрприз това, че пътищата на Бюлент и Хулия са се пресекли в миналото. Едва след това тя започва да си дава сметка, че си играе с огъня. Много тайни крие Корлудаа. Скоро една от тях ще излезе на бял свят. Тахсин и Адалет взимат решение да разкрият тайните на Мехрибан. Сюхан, въвлечена във водовъртеж от събития започва тайно да следи Джесур. А той ще се прави, че не забелязва това. В действителност Сюхан се явява улова, а Джесур ловеца. Удава му се за известно време държейки Сюхан под контрол да и позволи да получи информацията, която тя търси. Въпреки това, умната Сюхан ще успее да хване края на въжето. В резултат - Сюхан отново става ловеца.
 Joy Joy Joy
Попаднах на нов озет, ако искаш и него ще го преведа  Peace
Цитат
Озет ко второй серии!

Произошло даже большее, чем то, на что рассчитывал Джесур.
Тахсин Корлудаг, после того, как Джесур спас ему жизнь, открывает для него двери своего дома и держит его над головой. А Сюхан вдвойне благодарна Джесуру.
Джесур даже в доме Корлудага отделяет для себя пространство, Сюхан начинает интересоваться, кто этот таинственный человек, есть в этом мужчине что-то такое, что беспокоит ее.
Сюхан, с одной стороны, пытается понять свои чувства к Бюленту, с другой, пытается противостоять чарам этого привлекательного таинственного парня.
Джахиде - мастер по тому, как извлекать выгоду из всего, что происходит вокруг. Бюлент дает в руки Джахиде большой козырь.
С другой стороны, неожиданно пересекаются пути Бюлента и Хульи, соучастницы Джахиде.
Джахиде осознает, что играет с огнем.
В поселке, полном тайн, следы произошедшего пожара и Адалет отведут в прошлое. Михрибан решительно настроена вывести наружу то, что скрывают Тахсин и Адалет.
Сюхан катится прямо в водоворот, сама того не осознавая, она начнет тайно следить за Джесуром. Она не в курсе того, что Джесур специально оставляет следы, ведущие в ловушку...
На самом деле, Сюхан- добыча, а Джесур - охотник... Джесур дает Сюхан то, что она хочет, под его контролем он позволяет ей добраться до информации, а затем исчезает. Но Сюхан - девушка умная, она снова находит зацепку...
На этот раз Джесур - добыча, а Сюхан - охотница!
Перевод Дины Мирзахановой для группы https://vk.com/forumms
Малката Сю https://www.instagram.com/p/BM1H2QOjA-t/

Лили  Heart Eyes Hug ме е отменила  newsm51
Цитат
Случи се повече от онова, което искаше Джесур.. След пожара Тахсин Корлудаа отваря вратите  на дома си за Джесур, на когото дължи живота си. А  Сюхан вече за втори път изпитва признателност към Джесур.
Дори и в дома на Корлудаа Джесур определя специално място за себе си.. Сюхан започва да се интересува кой е този тайнствен мъж.. В него има нещо, което я тревожи. Докато от една страна се опитва да разбере чувствата си към Бюлент, то от друга тя се опитва да се противопостави на влиянието, което й оказва този привлекателен мъж..
Джахиде е майсторка в това да преобръща всичко в своя полза.. Бюлент ще даде един много силен коз в ръцете на Джахиде. От друга страна играта, която играе Джахиде по много изненадващ начин ще преплете  пътя на приятелката й Хюлия с този на Бюлент.. Джахиде е наясно, че в истинския смисъл на думата си играе с огъня..
В градчето, пълно с тайни, и Адалет ще насочи следите на огъня към миналото. Михрибан обаче е решена да изкара наяве онова, което крият Тахсин и Адалет..
Без да осъзнава, че ще бъде повлечена вътре в една въртележка от опасни събития, Сюхан ще започне тайно да следи Джесур.. Тя не знае, че Джесур я насочва към клопката. Всъщност Сюхан е плячка, а пък Джесур ловец.. Джесур постига онова, което  иска.. Под свой контрол, той поднася на Сюхан тази информация, която иска тя да знае.. И я кара да загуби следите му. Но със своя ум и прозорливост Сюхан отново ще тръгне по следите му.  Този път Джесур е плячка, а пък Сюхан е ловецът..
Този озет е къде по-смислен, нали ?  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 17:45 от queen_fenka

# 363
Здравейте  Hug Hug Hug

Един ден и нещо ме нямаше и толкова много и хубави неща сте споделили. smile3501 smile3521

Първо благодаря на сформиралия се екип за превода на епизода. Златни сте!  newsm51 newsm51 newsm51  smile3501

Искам да благодаря и на всички останали за снимките и информацията  newsm51  smile3525 newsm51
.... не можах да разбера кои фенки на Киво са злобни..? newsm78

Аз сядам най-накрая да гледам на спокойствие епизода.  newsm03 newsm03 newsm03   Благодаря отново!  Hug bouquet

П.С. Айре, съжалявам, че заради мен и ти остана без аватар...  Weary Weary

# 364
Анджи  Hug сладурче  Joy Joy Joy не, че и Киво си няма злобни фенки, но говорехме за руските фенки на ЕА  Peace Не им се нрави, че се харесва много новата двойка, нямало никаква химия  Laughing  Те се дразнят дори и от това, че в пресата непрекъснато тиражират, че на 17. 11 е втора серия  hahaha Да не говорим какви ги пишат за Киво  ooooh! ooooh! ooooh! Много го мразят, неизвестно по какви причини  newsm78 не можел да играе, само показвали тялото му за да има рейтинг и какви ли не други простотии ... Ами има какво да покаже, показва - да са си харесали актьор с хубава фигура  Mr. Green
Шпионката  Laughing

И нов клип се е появил

# 365
# 366
Анджи  Hug сладурче  Joy Joy Joy не, че и Киво си няма злобни фенки, но говорехме за руските фенки на ЕА  Peace Не им се нрави, че се харесва много новата двойка, нямало никаква химия  Laughing  Те се дразнят дори и от това, че в пресата непрекъснато тиражират, че на 17. 11 е втора серия  hahaha Да не говорим какви ги пишат за Киво  ooooh! ooooh! ooooh! Много го мразят, неизвестно по какви причини  newsm78 не можел да играе, само показвали тялото му за да има рейтинг и какви ли не други простотии ... Ами има какво да покаже, показва - да са си харесали актьор с хубава фигура  Mr. Green
Шпионката  Laughing

И нов клип се е появил

Hug Hug Hug

Никога Къванч не ме е привличал като мъж, но че е много, много красив това се вижда от далеч... и ако те не виждат нищо в него, то тогава са напълно слепи!!!
И да, не е Робърт Де Ниро, но колко актьори са?!! Къванч има харазимата и чарът, които са нужни на един актьор и лично според мен не му липсва талант, нито пък •skills• !!!

Заради тези ще взема да пропиша на руски...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Фенче, мерси, че ми разясни!  bouquet bouquet

# 367

Ле леее, Терзи! Какъв е този снимкопад! Направо ставаш  Crazy  Rolling Eyes bouquet bouquet bouquet

Момичета, и аз нямам време за второ гледане с превод, но и не мисля, че изтървавам нещо много нажно. Нали ви чета... smile3503 smile3525 Когато насмогна - тогава! Но искрено благодаря за труда, усилията и любовта на преводаческия екип!  bouquet

Много са ми стpанни фенките на "божеството"!!! Ние мразим ли така техния идол!?  Точно идол! Ние тук не сме толкова встрастени. Те са толкова встрастени, защото завиждат вместо него и  чувстват, че трябва непрекъснато да го защитаван, закрилят, възхваляват. Донякъде е за завиждане. Толкова подкрепа ту от брат, ту от пиарката, а от фенките да не говорим. Аз бих реагирала на всичко това. Но аз...Кой, докъдето е дорасъл!

Относно нашия сериал много харесах коментара на рускините  за охотника и жертвата, както и смяната на местата! Тези руски мамаши имат много сладки попадения. Информирани са и правят страхотни коментари. 

Като изгледах новия клип, в кайто колата гони коня отново си зададох въпроса, нима толкова  бързо галопира конят, че колата не може да го догони!?

Тоалетът на Сю ми е с малко по-голямо деколте за тази семейна вечеря в тесен семеен кръг!?

Искам да ви почерпя - вчера, вече официално, по-малкото ми дете стана гражданин на друга столица /без да загуби нашето/, а аз днес имах хубава вест за моето здраве!!!

# 368

Скрит текст:

Ле леее, Терзи! Какъв е този снимкопад! Направо ставаш  Crazy  Rolling Eyes bouquet bouquet bouquet

Момичета, и аз нямам време за второ гледане с превод, но и не мисля, че изтървавам нещо много нажно. Нали ви чета... smile3503 smile3525 Когато насмогна - тогава! Но искрено благодаря за труда, усилията и любовта на преводаческия екип!  bouquet

Много са ми стpанни фенките на "божеството"!!! Ние мразим ли така техния идол!?  Точно идол! Ние тук не сме толкова встрастени. Те са толкова встрастени, защото завиждат вместо него и  чувстват, че трябва непрекъснато да го защитаван, закрилят, възхваляват. Донякъде е за завиждане. Толкова подкрепа ту от брат, ту от пиарката, а от фенките да не говорим. Аз бих реагирала на всичко това. Но аз...Кой, докъдето е дорасъл!

Относно нашия сериал много харесах коментара на рускините  за охотника и жертвата, както и смяната на местата! Тези руски мамаши имат много сладки попадения. Информирани са и правят страхотни коментари. 

Като изгледах новия клип, в кайто колата гони коня отново си зададох въпроса, нима толкова  бързо галопира конят, че колата не може да го догони!?

Тоалетът на Сю ми е с малко по-голямо деколте за тази семейна вечеря в тесен семеен кръг!?

Искам да ви почерпя - вчера, вече официално, по-малкото ми дете стана гражданин на друга столица /без да загуби нашето/, а аз днес имах хубава вест за моето здраве!!!

Мерси!

Да сте живи и здрави!!! И бъдеще изпълнено с много успехи и много, много усмивки!!!  Hug bouquet

# 369
Терзи  Heart Eyes Hug bouquet Ама що така страшно гледа  newsm78  Joy Joy Joy
Ох, бе ... и кобилата и ездача са страшно красиви! Heart Eyes

Анджи  Hug така е, може да не е техен тип мъж, някои жени не харесват руси мъже, но да отричаш така отчаяно качествата му е  глупаво ... Ами като не го харесват, да не го гледат, бе, аз не гледам нещо , дето не харесвам ... Ама нали трябва да се плювка  Mr. Green Иде ми и аз да се регистрирам там hahaha Интересно, защо пък фенките във форумите за Киво не го коментират техния, нищо, че е играл с Туба  newsm78  Joy Joy Joy Нейсе, не си струва да им се обръща внимание  Peace
Орси  Hug някои от мамашите са много готини, много находчиви и с добро чувство за хумар, но някои са направо отврат, по-зле и от нашите хейтърки  Mr. Green но  ВИНАГИ СА ИНФОРМИРАНИ, ДОУРУ! Peace Но, това за дивеча и ловеца не е тяхна хрумка, превели са единствено резюмето.
Радвам се за теб! Да сте живи и здрави и двете! Благодаря за почерпката!  bouquet
лелеее, как я гледа, сигурно и треперят коленцата на Сю  Laughing Много са готини! Heart Eyes

# 370

Фен, аз имам пред вид точно тези, остроумните, а не злобарките!

Благодаря за пожеланията! Че е успех, успех си е! Но си е и икономическа принуда, уви...

# 371
Орси  Hugда са ти честити радостите bouquet

Цитат
Относно нашия сериал много харесах коментара на рускините  за охотника и жертвата, както и смяната на местата! Тези руски мамаши имат много сладки попадения. Информирани са и правят страхотни коментари.

ама това не са го измислили рускините, а е превод на резюмето за втората серия, което ни пуснаха от АЯ Wink

Анджи Hug, аватарчетата се опраиха, ама къде ти е Арас Булут newsm78
Фенче Heart Eyes, оная Бану-казва "Е цялото ти семейсто ли е тук?"
но явно е имала впредвид сем Корлудаа Peace аз се заблудих Simple Smile

е ти имаш регистрация ВК и направо се чудя как не си написала нещо Peace Peace
аз ако можех да пиша добре на руски, нямаше да си трая Mr. Green
ама предлагам да прекратим темата за божественото създание Peace
но е факт, че от 3 години, в групите за Киво, не съм прочела една обидна дума по негов адрес!!

още една снимка на малката Сю

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 20:45 от Airra

# 372
Фенче, давай аз съм с теб!!!  Hug #2gunfire А и кой е този техния? Сори, че постоянно разпитвам...  Rolling Eyes

Орси, съжалявам, че това е причината. Но нека мислим, че ще бъде за добро!  Praynig  Party

Айре, да знам. Аз след това разбрах и ти писах веднага. Еми... Embarassed прекалено съм самовлюбена и се сложих себе си.  hahaha  hahaha .. нееее, просто днес се постригах и така да се каже още не съм си свикнала, до утре няма да се харесвам и ще е Арасчо, за много по-дълго време. Two Hearts Two Hearts

# 373
Благодаря за споделеното! bouquet

Орси,  Hug честито и за двата повода! bouquet

Shocked Shocked Shocked ooooh! ooooh! ooooh!  Все пак й желая успех! Praynig Heart Eyes

Дръзки и красиви 1 episod bg sub

https://www.youtube.com/watch?v=U3xlF6yqCBw

https://www.videoclip.bg/playlist?p=10273

Благодаря на Лили, Алекс, Асианита, Рина за работата по епизода!  smile3525

Благодаря за превода на епизода. bouquet

# 374
Айре  Heart Eyes нямам регистрация ВК , влизам там през ФБ Laughing Затова понякога не ми се отварят някои линкове, които ми постваш  ooooh! Ооо, иначе до сега да съм ги  #Cussing out особено, като прочета какви идиотщини се пишат за Башак  ooooh!
Анджи  Hug честита прическа!  bouquet На теб Арас ли ти харесва ? Не го харесвам като мъж, обаче страхотно играе  Peace Дори ми е по-добър от Чаги  Peace Ако не бъркам актьора, де  hahaha
Скрит текст:
последно споменавам името му - фенките на Енгин Акюрек, предишния партньор на Туба Peace
Снеже  Hug wavey

А Михрибан как го гледа  Joy Joy Joy дали и на нея не и хареса Джес  Laughing

Ама какви са тези превръзки ? Не го ли удари гредата по главата  newsm78 Или се изгори, докато отваряше вратата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт