Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Добър вечер момичета малее колко сте писали?  Mr. Green
Ще има да ви чета цяла нощ!  hahaha
Идвам да ви напускам малко гифове от мене  Hug Hug Hug

# 376
ДидиHug много хубави гифове,  Heart Eyes благодаря! bouquet

ФенчеHug

# 377
Снежее, привет Hug

Диде, тенкю за гифчетата bouquet

Фенче Heart Eyes, хаха верно Михрибан какви погледи му мята Laughing
а на оная снимка на която Киво гледа лошо, според мен са го изненадали за снимката и той не е бил очарован Peace

заведението на Башак много ми харесва Peace

а тук ми е много сладка Mr. Green

https://www.instagram.com/p/BM1ucwmhGHA/?taken-by=basakdizer

приятна вечер Hug

# 378
Диди  Hug bouquet Благодаря, страхотни са!  Peace

Joy Joy Joy
Цитат
Нет, ну опять в синем на фоне синей машины!!! Госпожа стилист, смерти нашей хотите от разрыва сердца???
Айре  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521

# 379
# 380
Страхотни гифчета! Мерси.   bouquet

Фенче, мерси!  Hug bouquet Да. Не само де... Първият турски актьор, който ми направи впечатление беше Бурак Хакъ. Спомням си даже как си бях писала с него по скайп и това беше един от пиковете на моят тийн период.
Имаше актьор, който също много ми харесваше, но не мога да си спомня името му и много ме е яд...  Thinking Thinking  Crossing Arms
Иначе другият актьор е разбира се Къванч. Никога не съм му била голям фен, но винаги ми е било удоволствие да го гледам на екран.
Като актьори (и като мъже Embarassed Embarassed Embarassed) най-много харесвам Чао и Арас. Първият от по-наскоро, преди ми беше много никакъв, докато Арас го забелязах (точно като игра) в 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'. Метин Акдюгер също според мен има какво да покаже.  bowuu
Чаги, Чао ли е?  newsm03

Мерси за пояснението... този НЕ ми харесва. Да не говорим за сравнение м/у него и Киво.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Башак е сладка тук. Мерси.  Hug

# 381
Анджи  Hug да, Чаги е Чаатай  Peace На мен, освен Киво никой друг не може да ми хване окото / като мъж / Има други, които са ми много симпатични, но до там. Гледам ги само заради играта им. Ма мноу са добри комшиите ... не зная по каква система учат актьорско майсторство, но са добри, не може да им се отрече. А заради Киво загледах сериали , и то турски, което беше немислимо  за мен преди това. Моите вкъщи не можеха да повярват, ама ми свикнаха вече, какво да ме правят  Joy Joy Joy Не мога да обясня с какво ми въздейства това момче, ама вече 8 години ме държи Кивоманията  Mr. Green
Нали ? И на мен!  Mr. Green За какво сравнение изобщо може да става дума, олмаз  Naughty
Башак е сладурка  Peace

# 382
  • Дубай
Привет  Hug Hug Hug
Орси, радвам се за теб живи здрави ти и семейството ти  Peace
Ан Честита ти нова прическа да се фръцкаш с кеф Peace
И тук да благодаря на преводачките  bouquet bouquet bouquet страхотни сте  Peace
Очарована съм от Сю и Джес много, ама много сладки  Peace
Тази Адалет какви ли тайни крие да не са убили мъжа и с Тахсин бей,а тази убавелка от къде я намери Джахидето,ще излезе май че бебето е на Билент
Михрибан, така го загледала нащо момче ама я разбирам друго си е младото

Aн ,Първият турски актьор който си харесах беше Бурак направи ми впечатление в ДК стархотно се справяше имаше едни такива очи да се потопиш в тях  Peace
Арас нямам голем поглед към него единствено в ВВ като Баязид много добре играеше момчето
Чаги е Чачко  сладур
Дидок мерси за гифчетата ,много сладък аватара ти ,с много мой любим актьор  Heart Eyes
Башак много сладка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и един Джесур от мен

# 383
Коментарите ми спрямо филма - 50мин. (надявам се някой все да ме разбере). Ще ги скрия за да не пречат на никого. Simple Smile

Скрит текст:
- Наш Джесурчо го раздава много дръзко. Знае къде да гледа той... Само ако тя знаеше, че милото конче няма вина; .. Джесур спасителя на жени в беда!!! newsm18 newsm18 .. Можеше и да го потрети това име, да е сигурен, че ще го запомнят... Назлъ спокоен ли означава? .. Лошо му стана (на Джес) като разбра от къде са. Но усещам, че ще го използва в негова полза... Алф! Simple Smile .. Милата Назлъ. Личи си, че разбира от коне (Киво) и не го е страх;
- Ама ти беше там бе, снаха! Според мен полудява при мисълта, че не и се получило;
- Искам и аз като баба-то с частен джет; Многословен баба;
- Как го обвиниха горкото момче... гадна снаха;
- Послушна, браво. И отново: Джесур спасителя на жени в беда! newsm18 newsm18
- Браво на Джес, че не даде Назлъ!
- 'Некадърници...' - напълно съгласна!!!
- Усещам как Ширин предсказва бъдещето. Добра отплата ще да е това... И тя иска такава любов Ширин, и тя иска...
- Разбира се, че ще става въпрос за отмъщение;
- Джахиде никак не се зарадва на новината;
- Щеше повече да ме радва ако Корхан беше по-висок та срещата му с Джес да е по-така... лице в лице. Жеста с ръката е супер! Чудя се как по-точно щеше да го убие.. кинта и 20;
- Корхан е като друсан. Ама Сю не иска Джес да си тръгва! Тц тц .. Хубава градина имат;
- Их тая Джахиде щом казва нещата ще се променят. Защо ли имам чувството, че е с него заради парите му;
- Сю и Ширин са ми много сладки. Ама много; hug
- Опасна е Ширин; smile3501
- Тая къдрокоска какво гледа нашият човек... че и нахална!
- Как и почиства устата все едно е бебе. Сю и Джахиде много се обичат, личи си. Никой от двамата не би го направил, все пак е тежка дилема - колата или жената.  smile3505Опаааа.. ама тя наистина видя. Каква страстна целувка само?!

Фенче, напълно съм съгласна. Наистина са много добре, те за това по цял свят го гледат. И при мен така... то българите малко сме научени да не харесваме нищо турско и даже като използваме турцизми да ни е срам.  newsm11
Осем години са наистина много...  newsm09 Браво!  smile3501
Никакви. Тези рускини не знаят къде да гледат!  Naughty

Ивве, мерси!  Hug Hug
Да и на мен там. И беше наистина впечатляващ. Осанката му бе (и все още е предполагам) много специална.
Ако и Чао ти харесва и имаш малко време, дай шанс на Ичерде. Заслужава си.  newsm10
Мерси за сините очи! bouquet

Последна редакция: вт, 15 ное 2016, 21:57 от Angelistic

# 384
  • Дубай
Коментарите ми спрямо филма - 50мин. (надявам се някой все да ме разбере). Ще ги скрия за да не пречат на никого. Simple Smile

Скрит текст:
- Наш Джесурчо го раздава много дръзко. Знае къде да гледа той... Само ако тя знаеше, че милото конче няма вина; .. Джесур спасителя на жени в беда!!! newsm18 newsm18 .. Можеше и да го потрети това име, да е сигурен, че ще го запомнят... Назлъ спокоен ли означава? .. Лошо му стана (на Джес) като разбра от къде са. Но усещам, че ще го използва в негова полза... Алф! Simple Smile .. Милата Назлъ. Личи си, че разбира от коне (Киво) и не го е страх;
- Ама ти беше там бе, снаха! Според мен полудява при мисълта, че не и се получило;
- Искам и аз като баба-то с частен джет; Многословен баба;
- Как го обвиниха горкото момче... гадна снаха;
- Послушна, браво. И отново: Джесур спасителя на жени в беда! newsm18 newsm18
- Браво на Джес, че не даде Назлъ!
- 'Некадърници...' - напълно съгласна!!!
- Усещам как Ширин предсказва бъдещето. Добра отплата ще да е това... И тя иска такава любов Ширин, и тя иска...
- Разбира се, че ще става въпрос за отмъщение;
- Джахиде никак не се зарадва на новината;
- Щеше повече да ме радва ако Корхан беше по-висок та срещата му с Джес да е по-така... лице в лице. Жеста с ръката е супер! Чудя се как по-точно щеше да го убие.. кинта и 20;
- Корхан е като друсан. Ама Сю не иска Джес да си тръгва! Тц тц .. Хубава градина имат;
- Их тая Джахиде щом казва нещата ще се променят. Защо ли имам чувството, че е с него заради парите му;
- Сю и Ширин са ми много сладки. Ама много; hug
- Опасна е Ширин; smile3501
- Тая къдрокоска какво гледа нашият човек... че и нахална!
- Как и почиства устата все едно е бебе. Сю и Джахиде много се обичат, личи си. Никой от двамата не би го направил, все пак е тежка дилема - колата или жената.  smile3505Опаааа.. ама тя наистина видя. Каква страстна целувка само?!

Фенче, напълно съм съгласна. Наистина са много добре, те за това по цял свят го гледат. И при мен така... то българите малко сме научени да не харесваме нищо турско и даже като използваме турцизми да ни е срам.  newsm11
Осем години са наистина много...  newsm09 Браво!  smile3501
Никакви. Тези рускини не знаят къде да гледат!  Naughty

Ивве, мерси!  Hug Hug
Да и на мен там. И беше наистина впечатляващ. Осанката му бе (и все още е предполагам) много специална.
Ако и Чао ти харесва и имаш малко време, дай шанс на Ичерде. Заслужава си.
 newsm10
Мерси за сините очи! bouquet
Aн аз го бях почнала стигнах до четвърти  болюм ама нещо изостанах и не съм го почвала иначе Чачко си ми е  в графата любимци от АДФК страхотна роля направи там и веднага се изстреля нагоре

# 385
  • AMS
Привет на всички!!!
Благодаря за превода на екипа!!!
Изгледах серията още вчера.
Прочетох темите.
Търсех по-подробна дискусия за съдържанието, за сценария.
Разбира се, че са страхотни заедно в един проект Къванч и Туба.
Но чергата продължава да се дърпа, ту към единия, ту към другия
и дано не се скъса.
Днес вече има и доста новости, та се питах,
къде да споделя мнението си за еп.1.
На едното място главата ми се замая,
от едни и същи постове, не че няма защо.
На друго място винаги има едно голямо НО.
А тук  дискусията е динамична и вече е в друга посока.
Ама нейсе. Аз все не мога да си намеря мястото и да улуча момента.
Е, такъв ми е навикът  Grinning
Преди да продължа, трябва да съм завършила предния етап.
Като гледам с превод, си правя стоп кадри,
водя си някакви записки, търся моментите,
на които не се отделя толкова внимание при първо четене.
Та, така и така съм извън петолинието,
сега ще се задоволя с няколко стопкадри от еп.1,
а вие си правете изводите >>>

Скрит текст:

# 386

Добър вечер на всички Hug

Преди малко изгледах 1-ви епизод ,като през цялото време държах мишката за да запомня нещо , да си запиша и се подсетя по-късно ,да си напиша имената на ГГ.

Нямам  твоите  умения Diva bouquet  и те поздравявам за поста newsm10

Погледнах си записките и се покриха почти с всчко  поснато като сцени и текст от теб.

И този ден дойде още първа серия след пожара.

И ..... дано в сериала наблегнат на любовта.

За сега сюжетната линия ми допада макар и с взаимствани моменти и ситуации от други сериали ,но се убедих ,че не може  без тях.

Ще се въздържа от коментар за играта на ГГ Ще изчакам и втори епизод.
Това не важи за Киво.Безгрешен е !Ролята е писано просто за него.

Лека нощ и от мен Hug

# 387
Дива Hug, почти бях сигурна защо си мълчеше до сега Peace
и на мен малко ми липсват анализите за 1 серия, а има много какво да се каже Peace
надявам се Светлето, Миси, Снежка да се включат!
Себи Hug

Цитат
Ще се въздържа от коментар за играта на ГГ Ще изчакам и втори епизод.
Това не важи за Киво.Безгрешен е !Ролята е писано просто за него.

newsm10

Анджи, прочетох ти спойлера Wink

лека Hug

# 388

Дива, много хубав пост! И буквално и не буквално!  bouquet Изразителни сцени.

Анджи, ма не ги крий тези свежарски хрумки и мисли, молим те! Така темата дори се раздвижва и става още по-интересна!

Пишеш, че те е впечатлил Бурак Хакъ. Е, точно той, пък, хич не ми е симпатичен. И като външно и като вътрешно /най-вече/ излъчване.  Направи една гадна роля в Мелодията и се затри някъде. Докато Арас е друга класа. В първия си сериал Времето лети направо изригна. На 100% достоен партньор на  опитния Еркан Петеккая. Не е красавец, но има много интелигентно излъчване на фина душевност. И да, по-добър е от Чагатай!

Диде, много хубави гифчета, наистина. Ще очаквам и други с удоволствие. Съжалявам, че не мога да ги правя!

Снеже, Ели, Иве и всииички   Hug Hug Hug

Момичета, на всички благодаря за сърдечните поздрави!

Лека нощ!

А на сутринта искам да изпия едно виртуално кафе с...

# 389
  • Бургас
Не харесвам руси, светли мъже, признавам си! Но... Къванч, особено в този си вид, е стряскащо чаровен!
Епизодът ми хареса, още повече е първи... Оттук ще се надграждат характери, конфликти, любов... Силно се надявам да е все така силен сценария и да не се разделяме скоро с Туба и Кево!!! Лека!!!

Общи условия

Активация на акаунт