Ще има да ви чета цяла нощ!

Идвам да ви напускам малко гифове от мене

, хаха верно Михрибан какви погледи му мята 

Да. Не само де... Първият турски актьор, който ми направи впечатление беше Бурак Хакъ. Спомням си даже как си бях писала с него по скайп и това беше един от пиковете на моят тийн период.

да, Чаги е Чаатай
На мен, освен Киво никой друг не може да ми хване окото / като мъж / Има други, които са ми много симпатични, но до там. Гледам ги само заради играта им. Ма мноу са добри комшиите ... не зная по каква система учат актьорско майсторство, но са добри, не може да им се отрече. А заради Киво загледах сериали , и то турски, което беше немислимо за мен преди това. Моите вкъщи не можеха да повярват, ама ми свикнаха вече, какво да ме правят
Не мога да обясня с какво ми въздейства това момче, ама вече 8 години ме държи Кивоманията 

страхотни сте 

.. Можеше и да го потрети това име, да е сигурен, че ще го запомнят... Назлъ спокоен ли означава? .. Лошо му стана (на Джес) като разбра от къде са. Но усещам, че ще го използва в негова полза... Алф!
.. Милата Назлъ. Личи си, че разбира от коне (Киво) и не го е страх;

Опаааа.. ама тя наистина видя. Каква страстна целувка само?!
Браво! 

.. Можеше и да го потрети това име, да е сигурен, че ще го запомнят... Назлъ спокоен ли означава? .. Лошо му стана (на Джес) като разбра от къде са. Но усещам, че ще го използва в негова полза... Алф!
.. Милата Назлъ. Личи си, че разбира от коне (Киво) и не го е страх;

Опаааа.. ама тя наистина видя. Каква страстна целувка само?!
Браво! 

и те поздравявам за поста 
, почти бях сигурна защо си мълчеше до сега 

Изразителни сцени.

Препоръчани теми