Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Няма начин да няма изцепки. Особено с тази продължителност над 2 часа, чиста лудост според мен. Прави ми впечатление, че Туба се фръцва по един и същи начин във всичките си сериали/ в тези които съм гледала де/, докато за Къванч не мога да кажа нищо все още,защото не съм го гледала до сега.

здрасти wavey, чела съм те в една друга тема, където се обсъждаше предишния сериал на Туба Peace

и да те питам , този гледаш ли го?
за сценария-завсиси си от сценаристите Peace
примерно серилът на Сема и Ейлем-Карадай, го изгледах на един дъх-114 серии Crazy, без почти никакви забележки!!

Анджи Hug Grinning
ти гледала ли си Кузей-Гюней?

ама требе вече да си облечеш едно аватарче Wink

# 556
Скрит текст:
Няма начин да няма изцепки. Особено с тази продължителност над 2 часа, чиста лудост според мен. Прави ми впечатление, че Туба се фръцва по един и същи начин във всичките си сериали/ в тези които съм гледала де/, докато за Къванч не мога да кажа нищо все още,защото не съм го гледала до сега.

здрасти wavey, чела съм те в една друга тема, където се обсъждаше предишния сериал на Туба Peace

за сценария-завсиси си от сценаристите Peace
примерно серилът на Сема и Ейлем-Карадай, го изгледах на един дъх-114 серии Crazy, без почти никакви забележки!!

Анджи Hug Grinning
ти гледала ли си Кузей-Гюней?

ама требе вече да си облечеш едно аватарче Wink

Hug Hug

Да. Не го следях, но може би едно 50% процента съм гледала. Защо? smile3506

И аз това искам... да намеря нормален аватар, който ще седи и няма да е някоя от картинките. Имам чувството, че само моят профил не е наред.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 557

Как така се фръцва?

Айре, мерси душица! Аз тамън мислех това да споделя, но ти си ме изпреварилаааа...  smile3521 newsm53

Ами като разговаря с партньора си и се врътва по един неин си начин. Правеше го в Аси, правеше го и в Мръсни пари и любов. Сега като я видях и тук и се засмях направо.

# 558

Гледам го засега. Но да видим до кога, защото аз съм ужасен зрител, в общия случай всички сериали ме губят най- много до към 20 серия. Само Езел съм изгледала цял и почти целия Аси. Предишния на Туба и Енгин не можах да го изгледам до края, после гледах Любов под наем и него не можах да изтърпя до края. Но както писах и по горе, с тази продължителност на сериите и това пренасищане на сериали няма начин.

# 559

Гледам го засега. Но да видим до кога, защото аз съм ужасен зрител, в общия случай всички сериали ме губят най- много до към 20 серия. Само Езел съм изгледала цял и почти целия Аси. Предишния на Туба и Енгин не можах да го изгледам до края, после гледах Любов под наем и него не можах да изтърпя до края. Но както писах и по горе, с тази продължителност на сериите и това пренасищане на сериали няма начин.

разбрах Simple Smile
но си е нормално за турски дизита да губиш интерес, май малко са тия, които те държат със смислен сценарий докрая Peace
Скрит текст:
ако имаш време загледай Карадай с Кенан Им. много е добър, многоооо!!!!

Анджи Hug, за КГ, питах от любопитство, тук повечето сме фенки на Кузей Wink
а за аватарчето споко, няма начин, да няма начин Wink

красавицата ми newsm45

хубав следобед  Hug

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 14:47 от Airra

# 560
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Катрина, и аз съм от твоята партия - недоглеждаща и губеща интерес към сериали, но пък точно Езел дори и до десетата май не можах да гледам.
Разбира се, че е странно в 18-милионен Истанбул Бюлент да се натъкне точно на жената, на която се разчита да го направи баща.
Но сценарните приумици явно не пречат, защото Ичердето е изцяло скалъпен и изкуствен сериал, даже недобре напасван на места и тропоската личи, но понеже има съспенс и е много динамичен, се гледа масово и поддържа висок рейтинг.
Няма лошо, италианците имат поговорка, която казва: "Ако не е вярно, добре е измислено." Та важното е добре да го измислят.

И аз съм сигурна, че липсата на бременност сега няма да излезе наяве, Джахиде ще се спазари с лекаря и ще купи мълчанието му.

Семейната история и на мен ми е мъглива все още, разбрах  само, че Тахсин е започнал да се представя за бащата на Джесур и да живее живота, който бащата е живял.

Майката на Джесур говореше на френски, да. Каза му "ти си моето бижу" и "никога няма да те оставя" или нещо подобно.

# 561
Разбира се, че е странно в 18-милионен Истанбул Бюлент да се натъкне точно на жената, на която се разчита да го направи баща.

Тя няма да прави него баща, а Корхан - братът на Сюхан. Wink Ама пак си е странно, де. Mr. Green

Втори фрагман на 3 епизод.

# 562

Айре Hug,
 Мога ли да те попитам ,защо  newsm45 когато показваш последната снимка на Фахрие newsm78

красавицата ми newsm45

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 17:01 от sebilMM

# 563
Здравейте HugМомичета

Влизам при вас и ви нося превода  на фрагмана.

Приятен ден, дами bouquet

# 564
Привет отново, сладурчета!  Hug Hug Hug
Вай беее, колко нещо сте споделили, супер!  bouquet Имаме си и нов фраг - за моя изненада Джес вече е започнал да осъществява плана си, мислех, че ще се дърпа Сю повече време  Joy Joy Joy Joy Както и да е, много се радвам за което, сега ще ми е любопитно да видя той кога ще хлътне по нея  Peace Но, са много готини заедно!  Heart Eyes
Киво може да изиграе влюбен и в пън, както викаше на времето една дружка  hahaha Така, че не им бера грижа и на двамата как ще го изиграят, той е невероятен в това отношение. И не само в това  Peace
Анджи  Hug
Скрит текст:
Ходим да се обучаваме редовно, щото г-жа Кунева реши, че не сме добре подготвени  Laughing И на психотест ще ни праща  Joy Joy Joy Тя си замина, ама законът остана  ooooh! ooooh! ooooh! Другата седмица сме пак на семинар за два дена, но този път в Македония  Peace
Много си изпуснала, че не си гледала целия КГ - това ми е любимия сериал, който съм гледала и аз не зная вече колко пъти ...
Себи  Hug Айрето реве, щото Фахрие ще снима с "любимия " и актьор  Laughing
Нали ви писах каква е историята на семейството ... Тахсин е убил бабата и дядото на Джес именно заради ценните картини в дома им - баща му му е споделил в казармата какво мисли да направи, как да се избави от дълговете и да направи печеливш бизнес. Онзи му е откраднал всичко, за това Джес не издържа и стана от масата, докато Тахсин разказваше историята на собствения му баща ...
Джес каза на приятеля на баща си :
" Този тип ми разказва историята на баща ми, гледайки ме в очите. Той разказва за живота, който открадна от нас. Разказва тази история, все едно е негова. Говори за дома на баща ми, че е бил пълен с картини."
А Ръфат го пита : " Нима той разказва за дома, който окраде ? Подлец! "
Джесур : " Да, да. За дядо, който той уби ... за баба ... И за баба разказва, сякаш те са били негови родители."
Тахсин разказва, че имал дългове и взел да подменя една по една картините, оставил само тези двете, едната в стаята, където настаниха Джес, а другата - голямата, която той разглеждаше. Били много ценни, само с едната можело да се купи цялото градче ... Не разбрах кой ги е рисувал, но на гърба го имаше семейния подпис на Джесур.
 Но, с бг. субки ще ви стане по-ясно. Само не се разбра все още какво се е случило с баща му  newsm78 Че е мъртъв, го видяхме, но как ... И майката не ми се видя много читава ... явно ще играе отново роля тази актриса на психично болна жена  newsm78 А Бану / адвокатката / му е била гадже през студентските години, сега не са заедно, но тя, за негова изненада ще започне да го ревнува бясно от Сюхан. И да, тя знае всичко ... Поне така пишеше ...
Вичи  Hug bouquet

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 17:38 от queen_fenka

# 565
Мили мой (всички сте ми), за вас:

https://www.vbox7.com/play:f48e5c4599

Клип на фрагман номер 2 с бг субс

Коментар към клипчето: Ами ще го накара, къде ще ходи иначе!

Айре, аз мислех, че сте още от 'Забраненият плод' или някой др. сериал, който аз не знам.  Joy

Иначе Фенче, Фахрие с кого ще снима? Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 17:38 от Angelistic

# 566
Катрина, и аз съм от твоята партия - недоглеждаща и губеща интерес към сериали, но пък точно Езел дори и до десетата май не можах да гледам.
Скрит текст:
Но сценарните приумици явно не пречат, защото Ичердето е изцяло скалъпен и изкуствен сериал, даже недобре напасван на места и тропоската личи, но понеже има съспенс и е много динамичен, се гледа масово и поддържа висок рейтинг.
Няма лошо, италианците имат поговорка, която казва: "Ако не е вярно, добре е измислено." Та важното е добре да го измислят.

И аз съм сигурна, че липсата на бременност сега няма да излезе наяве, Джахиде ще се спазари с лекаря и ще купи мълчанието му.

Семейната история и на мен ми е мъглива все още, разбрах  само, че Тахсин е започнал да се представя за бащата на Джесур и да живее живота, който бащата е живял.

Майката на Джесур говореше на френски, да. Каза му "ти си моето бижу" и "никога няма да те оставя" или нещо подобно.

Според мен ще накара доктора да каже че е пометнала, защото даваха как мъжа и ревеше в колата, мисля че беше в първия фраг

# 567
Анджи  Hug с онзи, когото и ти НЕ харесваш  Laughing Онзи ден писахме за него  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
И аз мисля, че Джахиде ще подкупи доктора и няма да се разбере, че не е бременна. Фрагманите са винаги толкова подвеждащи ... Колкото до Бюлент и Хюлия ... случва се да се срещнат двама души дори и в огромния мегаполис, що не ? На мен поне ми се е случвало  hahaha

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 17:48 от queen_fenka

# 568
Фенче,  Hug благодаря.  bouquet Много странно - бедни хора, поне така разбрах, а пък такива скъпи картини в дома им... newsm78 Или те не са били бедни, а са натрупали дългове и планът е бил с картините да ги изплатят и да започнат нов бизнес, ама Тахсин ги е откраднал и всичко отишло по дяволите? Thinking Има въпроси за изясняване, ама тепърва ще става ясно сигурно.  Wink  А бащата на Джес художник ли е, или грешно съм разбрала?

vdleri Вичона, АнджиHug Hug мерси за преведения фрагман. bouquet bouquet

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 17:55 от ·٠•Snejka•٠·

# 569

Мисля си , че Джес още не е влюбен в Сю , а само опипва почвата за плановете си за отмъщение по-нататък.
Нищо чудно и нейните планове да са същите да провери колко са му слаби ангелите. Wink

Не ми се вярва да е останал без жена та толкова бързо да се влюби но ще гледаме

Фенче  Laughing понеже съм луда фенка на Фе се изплаших Айре да не я мрази.

Общи условия

Активация на акаунт