Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 266
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Айре  Heart Eyes Hug
Сега пък попаднах на малко по-различен превод на тази Зейнеп. Струва ми се, че този е пълният текст  Peace
Скрит текст:
Зейнеп Гёненли

В ожидании "Смелого и Красивой"

Я принадлежу к тому поколению, что когда говорят "Смелый и Красивая", то на ум сразу приходят Эрик Форрестер и Брук Логан. Конечно, эти сериалы со вторым, и даже третьим поколением знает и молодежь. Но давайте допустим, когда приходит домой из школы, те дни, когда смотрели сериал Дерзкие и Красивые остались далеко позади. Когда есть сотни каналов для просмотра, миллионы программ, мыльные оперы среди молодежи нашей страны были нарасхват, остались в прошлом.
Уже никто не вздыхает, вспоминая те прекрасные дни в "Дерзких и красивых". Так мы научились смотреть иностранные сериалы.

Несмотря на все, что было важным лично в моей истории, я в полной готовности смотреть сериал "Смелый и Красивая", который выходит 10 ноября на канале Стар. Раз сценарий пишет Эдже Йоренч, то в моем листе просмотров он сразу размещается на вершине. Просмотрев первый фраг, я с нетерпением жду тот мир, который будет воссоздан в Корлудаге.
Другая причина такого нетерпеливого ожидания сериала не я, подросток внутри меня жаждет объяснить, хотя я стыжусь своего возраста. Эта таинственная причина, конечно, не что иное как Кыванч Татлытуг. Актер, на которого чем больше смотрю, тем больше хочется его видеть.

Он годами совершенствовался в актерской игре и многого достиг в выбранных им сериалах, не хочу быть несправедливой, но если посреди комнаты стоит фиолетовый слон, я не могу этого не увидеть. У него есть способности и интеллект, этот человек очень красив.
Конечно, в одиночку поднять сериал - этого недостаточно, но на первый взгляд мы не можем говорить о том, что что-то причиняет вред. Посмотрим на игру, по крайней мере, в первой серии. Даже если были сериалы, которые я смотрела в это день, на этой неделе я буду смотерть сериал с Кыванчем Татлытугом. Группа женщин в районе тридцати, мы неделями каждую среду смотрели сериал "Кузей гюней".
Другая классная актриса в этом сериале - Туба Бюйюкюстюн, и, как по мне, у нее определенно есть электричество с Кыванчем Татлытугом.
Тема вызывает интерес, фраг - прекрасный, и сценарий, которому я даю баллы, - все это заставляет меня с нетерпением ждать первую серию. Всем приятного просмотра.

Лека и синеока, дружки!  smile3507

да това е истинския превод, и аз така си го преведох през Гуги Peace

лека Hug

# 61
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Още само 1 ден ...

Хубав ден!  bouquet

# 62

Здравейте, момичета!

Да честитя и аз новата тема! Да я запълним с щастливи моменти!

Два дни дори не съм ви и чела. Може би в късния следобед ще наваксам.

Приятна сряда. Дъждовна, ветровита, но приятна!

# 63
Добро утро

# 64
Привет дружки Hug

Фенче Heart Eyes, Орси Hug

водопад от прекрасни снимки от вчера!!  Crazy

опа с Терзи Hug се дублирахме Wink

Simple Smile

Heart Eyes тетката става все по-хубава Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 11:54 от Airra

# 65
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Страхотни снимки!
Много са хубави и двамата.

Време не остана, а?!

Аз няма да гледам онлайн, че се изнервям от рекламите, но за първия епизод няма да се въздържа. След толкова чакане...Пък и така ни загряха - първо с мълчание и опъване на нервите, а после с лавина от хубави снимки, че нямам търпение да видя какво са ни "сготвили".
А и винаги ми е било любопитно да видя каква двойка би се получила точно от тях двамата. Още когато за пръв път видях Туба, а него вече го бях гледала.

# 66
Здравейте! Hug Hug Hug

АйрреHug мерси за новата тема - много е хубава и добре подредена. bouquet Wink

Нещо ново, че много сте писали, а нямам време да чета? Praynig Praynig Praynig  Иначе за първи път Туба и Къванч ми харесват един до друг... става въпрос за последните снимки. Party

# 67
Снеже Hug
мерси, старая се Wink
ама бех се притеснила за теб Wink

има озет Peace

и многото снимки Peace

Светлее Hug, ще гледаме как иначе Peace Wink
мен повече ме нерви, това, че не разбирам какво говорят, отколкото рекламите Whistling
ще видим шеф готвач Едже, какво ни е забъркала Crazy

това от мен

# 68
  • Плевен / София
Здравейте момичета
В другата тема Ринка пише, че Лили ще направи всичко възможно да бъде на онлайн гледането...т.е ще имаме превод....дали не е по добре там да бъдем Peace, а  обсъжданията след окончателен превод на серията да правим където искаме....

# 69
Айрре,  Hug хубаво колажче.  Wink bouquet Аз съм добре, само бях заета с избори и днеска вече сколасах да влезна във форума. Wink Mr. Green Мерси за резюмето  bouquet - много тривиално, много.  ooooh! Дано популярността на двамата главни помогне за рейта.  Praynig

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 70
Айрре,  Hug хубаво колажче.  Wink bouquet Аз съм добре, само бях заета с избори и днеска вече сколасах да влезна във форума. Wink Mr. Green Мерси за резюмето  bouquet - много тривиално, много.  ooooh! Дано популярността на двамата главни помогне за рейта.  Praynig

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ФЕ е прекрасна на новата фотосесия!! Heart Eyes
а това, че  е тривиално, ние си знаем Wink
ама не се знае, как ще тръгне все пак Peace

Гости, ще видим, както дойде Peace

# 71
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Вай бее, днес има някакво раздвижване  hahaha
Терзи  Heart Eyes Айре  Heart Eyes  bouquet bouquet Страхотни снимки! Много са готини двамата  Heart Eyes
Цитат
Пресса..о завтрашней премьере, нашего сериала.

🔥Страстная история любви Джесура и Сюхан!!!!!!!!!!🔥

Завтра, стартует новый проект #CesurVeGüzel, на канале Стар. тв. в 20.00!!!
Сценарий Эдже Йоренч, режиссер Али Бильгим . Главные роли: Киванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн.
В сериале будет показана страстная история любви, между молодыми людьми, из двух враждующих семей. Джесур Алемдар, намерен свести счеты, за жизнь своего отца. Случайным образом, знакомится с дочерью, своего главного врага. Обстоятельства сложились так, что семьи против зарождающейся любви Сюхан и Джесура. Их любовь становится невозможной.
Сериал "Джесур и Красавица", имея серьезный каст, состоящих из сильных актеров, будет словно современной сказкой о любви.

материал подготовлен, для https://vk.com/kivanctuba

Цитат
Журнал EnMagazin на своей странице в Instagram под фото Тубы и Киванча оставил подпись : Сериал "Смелый и Красивая" завтра вечером на Star tv- начинается. Очевидно, что мы увидим успешных актёров, и высокого качества продукцию компании Ay Yapım. Вчера во время посещения съёмочной площадки мы увидили несколько сцен съёмок. Удивительная гармония и энергия исходит от актёров. Очень хорошая серия съёмок. Мы были в восторге.

Перевод : David Vilia

Айре  Heart Eyes много хубава Башак, благодаря ти!  HugЗа колажа също, прекрасен!
Тези двамата подозирам, че много ще ме кефят как се дърлят  Laughing

Снеже  Hug че кой от сериалите, които гледаме  не е тривиален  newsm78 Няма такъв. Важното е как екипът ще пресъздаде тази тривиална история  Peace
Гости  Hug много ще се радвам, ако Лили  Heart Eyes ни превежда. Ще чета там, но дали ще коментирам, не зная ... Ако само мерна някоя стара муцуна,която само ще философства и дразни останалите, без мен  Mr. Green
Орси  Hug Светле  Hug хади беее ... липсвате! А Миси  Heart Eyes Hug знае къде да отиде на пътешествие, завид, завид  Mr. Green
 Praynig Praynig Praynig Praynig

И там пере як дъжд ...
https://twitter.com/AlvinoEua/status/796323436557500416?lang=ru

# 72
ФенчеHug права си, ама донякъде, защото все още има и оригинални хрумки.  Wink А и нали Туба и Къванч са друго измерение, Меси и Роналдо в тв индустрията и т.н., биваше нещо по-така да им измислят. Peace Както и да е, надявам се на успех и утре съм на линия, ако не ми мине котка пътя, де. Praynig Hug

# 73
Снеже  Hug аз лично никъде нищо оригинално не съм гледала от няколко години вече ... все едни и същи истории ... КСШ беше нещо нетривиално, но нема кой да го оцени  Mr. Green Нещо непознато и оригинално може да се види единствено в някой римейк, иначе забрави ... И това е неизбежно при толкова сериали на килограм, няма как да ни шашнат с нещо невиждано до сега  Laughing
Меси и Роналдо в тв индустрията  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 74

Общи условия

Активация на акаунт