Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 271
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Дубай
Привет  Hug Hug Hug
Терзийска  Hug Снежка HugСеби HugФенче HugАйре Hug
Относно стила на Джес  кефи ме как го облича Башачето,  подчертава му сините перли Peace
Относно фигурите в музея, ами явно си правят някакви проучвания и на база тях правят фигурите така мисля Peace
Годините на Сю и Джес ми се струват някъде към 30те успешни, преуспели в разцвета на силите си,
нямам  търпение за довечера напрегната серия се очертава Peace

RIP към  Фреди Peace

# 721
Иве Hug wavey

малко мои стоп кадри Heart Eyes Heart Eyes

# 722
Айре  Heart Eyes Ивве  Hug bouquet
Пресата ...

Самурайски му бил стилът на Киво  Laughing

Нова

Хубав ден, милички! До довечера , на първия ред  Laughing

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 11:40 от queen_fenka

# 723
Продължавам Wink
/целта е да изпишем темата до 19.00 ч Peace/

много ми харесва закачливия му поглед в този сериал, типично негов си Wink Wink Crazy

Фенче Heart Eyes, и аз го прочетох за самурайския стил  Laughing
по-скоро е каубойски Wink Wink

# 724
Айре  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521
Е, щом ще трябва да я изпишем, ще и отделя още 5 минути  Laughing Как не ми се ходи днес на работа ... умът ми е другаде  hahaha

Laughing
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_169243639%2F52e7 … pl_wall_-42273871

# 725

Не харесвам когато се стигне до целувка ГГ така да се завъртят ,че да гледам врата на единия Mr. Green Laughing Wink

Кой ни пита нас - теб, мен и останалите. Имат си техен СЕМ, политики...Аз се чудя как още има и намек за любов по филмите.  newsm78

Сега пък за годините сте се хванали. Ми не са първа младост, не са и в последна. Таман са   си във възрастта на любовта!  Grinning  Имаше на времето един такъв латиноамерикански филм с известна тяхна певица/актриса Лолита Торес. Доколкото си спомням, защото аз самата бях в почти кандидат тийнейджърска възраст!  Laughing

Фен, направи Фреди четвърт век, ле ле... А не е забравен ни на йота. Каквото ще да казват критици, историци, най-верният критерий е всенародната памет! Нещо подобно е станало   с Керем Бурсин.  От много скоро се подвизава на екрана им, но си се харесва.  Докато Таркан, Хюлия Авшар и редица други имена по-заслужават. За мен в това число влиза и Халит Ергенч.  То ще се разбере кой, кога.

Едно обедно:

# 726

Един хубав и нежен колаж!

Както и клип.

https://www.youtube.com/watch?v=hnBxn1hMOdU&feature=player_embedded

# 727
Айрре,  Hug с опашчицата си е баш самурайски. Wink

Орси, Фенче, Ивве, Себи, bouquet bouquet bouquet bouquet

Поклон пред Фреди!   Peace

Една "спамска" целувчица за Себи,  Heart Eyes не се вижда ни врат, ни гръб. Wink Laughing Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 12:42 от ·٠•Snejka•٠·

# 728
Орси Hug bouquet
Снеже  Hug, големи сладури Лялето и Онур Grinning
ами има си още любов в турските дизита Peace

Peace
Цитат
К касту, нашего сериала присоединяется Первин Багдад..

Pervin Bağdat "Cesur ve Güzel" kadrosuna dahil oldu. Tebrikler #PervinBağdat 🙏🏻 Cesur ve Güzel yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Star'da!

# 729
  • AMS

Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за споделеното!!!  Peace Peace Peace

# 730
Дива bouquet

Цитат
Джесур: Мне важна долгосрочность.. Я никого не выбрасываю легко из своей жизни. Я ничего не забываю.
Сюхан: значит, ты мстительный?
Джесур: Я просто последователе, как в своей ненависти, так и в любви

# 731
  • AMS

Айра,  Hug bouquet Peace

# 732

Айри, пускай новата тема с линк за он  лайн гледането. Знаеш, че има тема, която редовно затваря на 49 страница. Поне така беше. Не знам сега. Но да си почнем довечера на чисто.

Дива, много са ти хубави гифчетата! 

# 733
  • AMS

Орси,  Hug bouquet Peace

# 734

Цитат
НЕ МОЖЕТ ВЫЙТИ ИЗ РОЛИ!!!

Красавец-актер Кыванч Татлытуг, который долгое время не появлялся на экранах, привлек внимание журналистов своим новым имиджем. Кыванч, как и всегда, одевается в стиле своих персонажей в сериалах. Такое можно было заметить и раньше. Татлытуг, который вчера был замечен со своей супругой Башак Дизер в Нишанташи, собрал волосы в хвостик. Актер, который надел куртку цвета хаки и джинсовую рубашку, не отошёл от стиля своего персонажа Джесура. Напомним, что ранее, во время съёмок сериала "Кузей Гюней", Кыванч предпочитал в одежде кожаные куртки и тёмные цвета. А во время съёмок "Запретной любви" актёр предпочитал одеваться как Бехлюль...

Общи условия

Активация на акаунт