Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 294
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Терзи  Heart Eyes bouquet
Уха!

Днес се надявам да ни отпуснат още един фрагман  Praynig
Превод на телефонния разговор
Цитат
Сюхан: Я прошу тебя, уезжай отсюда. В другом месте построй свою жизнь.
Джесур: Я хочу, чтобы ты сказала мне в лицо, чтобы я уехал с этих мест.
Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 17:48 от queen_fenka

# 76
  • AMS
Привет, дружкииии!!!  Hug Hug Hug
Много се радвам на новините!!! Peace Peace Peace

Терзи,  Hugблагодаря за снимката.

Ето и репликите:

Сю -  Моля те, замини си от тук! На друго място устрой живота си.

Джес -  Искам да ми кажеш в очите, да си замина.

# 77
Фенче Heart Eyes
оо Миси Heart Eyes го раздава пак баровски Wink

за тривиалната история, ами "Меси и Роналдо в тв индустрията" са си я избирали Laughing
ама на първо четене и ЗП е тривиална история, млада жена се жени за по-възръстен мъж и се влюбва в племенника му, ама направиха шедъовър от това!
абе ще гледаме Peace

а що се отнася до другата тема и да пишем утре там-според мен , когато някой превежда онлайн, няма много възможности да се коментира от много хора Peace
но дано наистина Лили успее да ни превежда, а ние ще я четем!!

Дива Hug, Терзи Hug

инфо за руския превод
https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_6287

# 78
  • София
Привет Hug
Сега се сетих,че турците май не са си сменяли времето,което ще рече че в 19ч.ще почнем

# 79
# 80
bouquet
мммм МНОГО ГОТИН!!!!

Фейче Hug, да, в 19.00 часа пред компа Peace

# 81
Дива  Hug bouquet Супер!E, много са готини ...  Ама май само с това ще ни оставят  hahaha
и превода му
Цитат
новый! интернет фраг!
https://www.youtube.com/watch?v=jXM3InPZDEg
Сюхан: алё . прошу тебя уезжай отсюда
Джесур: но Сюхан..
Сюхан: в другом месте, построй свою жизнь..уезжай отсюда.. уезжай, уезжай!!
Джесур: я понял..
Сюхан.. ну в таком случае, говорить больше не о чем.
Джесур: если ты на самом деле, хочешь чтобы я уехал .. уеду! ..
гудки..
Джесур: алёёё
материал подготовлен, для https://vk.com/kivanctuba
Laura Luka
Цитат
Информация с оф. страницы дистрибьютера ecco rights facebook.

На презентации сериалов , в Inter Continental Carlton Cannes где присутствовал Керем Чатай, говорят что негласно примой этого вечера был будущий проект #CesurVeGuzel. Красивые глаза, главных героев, нашего сериала, словно наблюдали, за всеми присутствующими.

Айре  Heart Eyes абсолютно съм съгласна за тривиалната история в ЗП , че се превърна в абсолютен хит, който не се забравя вече толкова години ... Дано и с този се получи същото!  Praynig
Фей  Hug часът на излъчване го обсъждахме тези дни точно  Peace Да, в 19. 00 ч. утре започваме!  newsm44

# 82

Фенче Heart Eyes, на мен ми е абсолютнооо достатъчно Peace

ааа радвам се, че сме на едно мнение за ЗП, не ни се случва често Wink

лека от мен Hug Hug

# 83
Айре  Heart Eyes а бе нямаше да им се разсърдя и за още един фрагман, ама хайде, от мен да мине  Laughing Но, може би така е по-добре, няма нужда да знаем всичко, което ще се случи в 1 серия  Peace
Аз винаги съм твърдяла за ЗП, че е шедьовър  Naughty Това, че не харесвах Бихтер и че не мога да го гледам по няколко пъти, не значи, че не харесвам сериала , напротив Peace
Благодаря ти за гифчетата, супер са! Значи още в 1 серия започва любовта, така ли  newsm78 Ще видим утре  Peace

Лека и от мен!  Hug

# 84
Терзи, Дива, Hug Hug благодаря за снимката и за фрагмана! bouquet bouquet

Не се смейте за Меси и Роналдо, не съм го измислила аз. Mr. Green  Peace А ЗП е екранизация на класика, не измишльотина на Еджето, просто няма място за сравнение.  Peace Спирам по темата, дано сериалът да е успешен! Praynig Praynig Praynig

# 85
Благодаря за фрагмана и превода  bouquet bouquet

# 86
Терзи, Дива, Hug Hug благодаря за снимката и за фрагмана! bouquet bouquet

Не се смейте за Меси и Роналдо, не съм го измислила аз. Mr. Green  Peace А ЗП е екранизация на класика, не измишльотина на Еджето, просто няма място за сравнение.  Peace Спирам по темата, дано сериалът да е успешен! Praynig Praynig Praynig

никой не ти се смее джанъм Wink
ама не можеш да отречеш, че СЦ на ЗП и Хилял са виновници да стане такава класика, а не точно книгата!

Фенче Heart Eyes, имах впредвид, че се съгласи с мен, че е тривиална история  Laughing

превода на БГ bouquet
https://www.facebook.com/380195852002337/videos/1251929161495664/

# 87
Снеже  Hug ама ние не се смеем на теб, а на сравнението  Laughing Колкото до книгата "Забранена любов " ... ами няма много общо със сериала, единствено края на Бихтер. Честно казано, сериала ми хареса доста повече от книгата, пък нека си е класика  Laughing
Айре  Heart Eyes hahaha добре  Peace
Обаче Киво много ясно си произнася Сюхан, не Сюан, слушах го няколко пъти. Явно не винаги не произнасят х -то   newsm78

# 88
Снеже  Hug ама ние не се смеем на теб, а на сравнението  Laughing Колкото до книгата "Забранена любов " ... ами няма много общо със сериала, единствено края на Бихтер. Честно казано, сериала ми хареса доста повече от книгата, пък нека си е класика  Laughing
Айре  Heart Eyes hahaha добре  Peace
Обаче Киво много ясно си произнася Сюхан, не Сюан, слушах го няколко пъти. Явно не винаги не произнасят х -то   newsm78

да, определено казва Сюхан!!

на мен тоя фраг ми беше много въздействащ Peace
тихото говорене, молбата да си тръгне....осъзнала, че е влюбена вече! Crazy

лекинка Hug

# 89

Благодаря за фрагмана!
Бях в иста, когато ay yapim го пуснаха... Според мен определено има *intensity* между тях, вижда се дори и само от тази сцена. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт