Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 54

• 75 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Лаве Heart Eyes Hug, Себи Heart Eyes Hug и на вас благодаря за пожеланията bouquet
Ели Hug, хапнахме, пийнахме в семеен кръг Wink

лека и от мен Hug

# 421
  • AMS

Малките Джес и Сю съм сигурна, че ще се представят на ниво.
И аз да се изкажа за протокола.
Тилбе Саран съм я гледала в три сериала.
Въпрос на чест, Интикам и Преселението.
Добра актриса, с богата биография, с награди.
Доста роли в театъра и киното.
От изгледаното в дизита, тя играе доста успешно ролите
на психично болна майка, жена.
Дано този път е друго.
За сега ще е в ретроспекция, според мен, но ако се хареса,
може тези ретроспекции да бъдат до края.

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 15:00 от *** Diva ***

# 422
Айрче, честит рожден ден! Да си жива и здрава, само положителни емоции!

# 423
Айрче, честит рожден ден! Да си жива и здрава, само положителни емоции!

Роминчееее Hug мерси мила bouquet
страхотна картичка!!! Grinning
айде връщай се в темата вече, да си гледкаме пак Киво Wink Heart Eyes

ето ти първа серия в тубето Peace
https://www.youtube.com/watch?v=U3xlF6yqCBw&feature=youtu.be

# 424
Добро утро!  Hug Hug Hug

Роминка  Heart Eyes Hug wavey Хайде, идвай си вече ... липсваш ни!
Днес най-после е четвъртък  newsm68 newsm44

Хубав ден!  bouquet

# 425
  • Дубай
Добро прекрасно утро
Скрит текст:
Фенче  Hug
Да, дойде денят, часът и мястото са ясни  Peace

# 426
Добро утро! Hug Hug Hug

Фенче, Ивве, bouquet bouquet bouquet

Аз днес пак няма да мога да гледам, щото имам ангажимент.  Peace Надявам се в събота и неделя да успея да наваксам.  Praynig Praynig Praynig Приятно гледане ви желая. Hug

Хубав ден! bouquet

# 427
  • Бургас

Отдавна не съм чакала нов епизод с такова нетърпение!

# 428
    Здравейте, момичета!

Роминче, привет!

Много хубава картичка и с любов направен. Личи си. Наминавай, по-често. Може да си обръгнала от форума, но не и от нас! Аз самата, пиша най-вече заради хората тук.

Хубав ден!

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 10:10 от ORS/KRISI

# 429
Снеже  Hug ами добре, на мен пък не ми пречи  Laughing Не знам колко е кадърна, но щом от години АЯ разчитат на нея, явно е такава Peace Нейсе!

Не съм казала, че е некадърна...  newsm78 Вече взех да се съмнявам какво съм написала.  Mr. Green Laughing Омръзна ми да се обяснявам.  Tired Така мисля и толкова! Peace

Саби,  Hug стъпвай си с цяло стъпало.  Wink В тази тема, с изключение на мен, всички харесват г-жа Татлъту. Mr. Green

Едва сега имам възможност да споделя моето мнение относно рекламата, затова се извинявам за закъснението.
  Умните хора се учат от успелите. Дори сега видях, че на госпожа Керем Чатай пак ще й се рекламират бижутата и фирмата, този път от Сюхан. Какво лошо да виждам в това, че семейство Татлатуг се подкрепят в работата си, независимо каква е? Виждам едно младо семейство, което здраво се труди, а не е само е по таблоидите от разнообразните им почивки. Харесвам такива семейства. Peace

--------------------------

Приятно гледане довечера на втори епизод ви желая на всички! Hug

# 430
Привет момичета Hug

Фенче  Heart Eyes, Иве Hug, Тони Hug, Орси HugСнеже Hug
мерси за кафенцата, за споделеното  bouquet
Сабина Peace
много съм съгласна с мнението ти за сем. Татлъту, прекрасно е, че работят заедно, че са амбициозни и успешни Peace освен, че са красиви Wink Wink

йенгето ни Wink

Фенче Heart Eyes, чак снощи по-късно прочетох мнението ти за 1-ва серия в пост392 Rolling Eyes
съгласна съм Peace
определено Джес си я хареса Сюхан още когата падна върху него Laughing
но след като разбра чия дъщеря е, май скрои и друг план за нея, не случайно каза, че Тахсин ще му даде доброволно всичко, което притежава, и не случайно в края на първия фраг й каза-че ще се ожени за него Crazy
но дали ще се развие плана, така както го е намислил??
Доколкото се разбра Тахсин много държи на земата, която Джес му измъкна, дали ще продължава да си я иска обратно??
Бюлент ми е много мътен, но със сигурност сметките му са свързани с това да стане зет на сем. Корлудаа и да се домогне и той до богатството и властта PeaceВъпреки, че е подмолен и не много умен Whistling
Тая Адалет ми се струва по-скоро положителен образ, вижда ми се честна , въпреки, че и тя си има някакви планове и си има изгода да е любовница на най-големия в градчето. Връзката им засега ги удовлетворява и двамата, няма нужда да се женят и да живеят под един покрив Peace
Михрибан със сигурност ще стане близка с Джес и ще го подкрепя. В негово лице вижда човека, който ще разкаже играта на Тахсин.

надявам се довечера да има повече дружки по време на онлайна!! Hug

хубав ден bouquet

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 12:52 от Airra

# 431
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Интересно...въобще не си спомням тази майка от "Въпрос на чест". Но си я спомням от Фатих Харбие, пак майка.
Аз нямам търпение утре за превода на тазвечерната серия. Онлайн не гледам вече, изнервям се.
Днес още преди обяд рускините бяха готови и с двата превода на снощните серии - и КС, и №309.
Надявам се да са така пъргави и с нашия кериал.
Много е хубав на всички снимки Киво/Джес и се ядосвам, че единствената, на която никак, ама никак не ми харесва, е емблема на сериала - онази най-първата, на която е студен като гущер.

# 432
  • Дубай
Интересно...въобще не си спомням тази майка от "Въпрос на чест". Но си я спомням от Фатих Харбие, пак майка.

Аз нямам търпение утре за превода на тазвечерната серия. Онлайн не гледам вече, изнервям се.
Днес още преди обяд рускините бяха готови и с двата превода на снощните серии - и КС, и №309.
Надявам се да са така пъргави и с нашия кериал.
Много е хубав на всички снимки Киво/Джес и се ядосвам, че единствената, на която никак, ама никак не ми харесва, е емблема на сериала - онази най-първата, на която е студен като гущер.Свете  Hug майка на Маджит ли беше, не можах да я позная но там беше много различна  с дълга коса

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 13:07 от Ивве

# 433
Здравейте

AY YAPIM ‏@ayyapim 1h1 hour ago

#ayyapim #cesurvegüzel hesaplarında 17:00 da sürpriz sahne paylaşıyoruz!

# 434
Здравейте

AY YAPIM @ayyapim 1h1 hour ago

#ayyapim #cesurvegüzel hesaplarında 17:00 da sürpriz sahne paylaşıyoruz!

Ко?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт