След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Дали ПР-ът от салона на Мерцедес ще ѝ стигне или ще държи да се появи на Пеперудите мадам Гупа! Държи момчето на къса каишка, може и да не успее да се освободи той за неделя! Thinking Whistling Crossing Arms

# 571
  • Още у мъглата ...
Дали ПР-ът от салона на Мерцедес ще ѝ стигне или ще държи да се появи на Пеперудите мадам Гупа! Държи момчето на къса каишка, може и да не успее да се освободи той за неделя! Thinking Whistling Crossing Arms

А може да си го купува, за да се появи с новия Мерцедес на пеперудите Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!

# 572
  • Perla

А може да си го купува, за да се появи с новия Мерцедес на пеперудите Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!

Има една народна поговорка" ВъшкАта, като се наяде, излиза на челото". Че и Кюсината работа- може ли да си купува Мерцедес, пък да не се изфука.
Ама и ние цял ден се занимаваме с нея и хоп- получихме си я.

# 573
  • Още у мъглата ...

Има една народна поговорка" ВъшкАта, като се наяде, излиза на челото". Че и Кюсината работа- може ли да си купува Мерцедес, пък да не се изфука.
Ама и ние цял ден се занимаваме с нея и хоп- получихме си я.

Ами не иска да ни разочарова ... и се показа Laughing Joy Whistling

# 574

Heart Eyes
И дребосъчко му се чуди на акъла на Боре  Joy  Joy  Joy

# 575

Дани, изобщо не очаквам ,че  ще го остави.  Отблъскваща,противна   като  вампирка е от снимката.
 Баръш си  я влачи,  да си я търпи. Очаквам скоро време да обявят, че ще и сложи халката.
Как ще ни залее със снимки и  с удоволствие  ще го направи, да сме  информирани  #2gunfire

От подобна показност ми се губи желанието  да очаквам поредния епизод

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 20:40 от eliNIM

# 576
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак, аз оная активно си я захранвам  hahaha hahaha hahaha
Инак не мога живея  Joy Joy Joy

# 577
Ейййй изпълзя тая бе, барабар с чехльо  Joy
Вече ми е смешно  Mr. Green съгласна съм с всичко, което сте написали  Hug, че застане ли до нея Боце става чиркин, че двамата заедно изглеждат ужасно и т.н.
Смешници  ooooh!

# 578
  • Perla
Скрит текст:

Дани, изобщо не очаквам ,че  ще го остави.  Отблъскваща,противна   като  вампирка е от снимката.
 Баръш си  я влачи,  да си я търпи. Очаквам скоро време да обявят, че ще и сложи халката.
Как ще ни залее със снимки и  с удоволствие  ще го направи, да сме  информирани  #2gunfire

Ами целта на мероприятието, Ели! Поредната порция Кюса преди серията. Вече на всички им е смешно, дори май рускините бяха писали, че сигурно имат график кога да се показват. Пък може и да е раздаден на медиите, за да знаят къде да ги "хванат" случайно.

# 579
Ще ни залее със снимки и още как! Тя защо си е създала този профил в Инста gupseask! За да ни залива и ни залива! Там е публикувана и снимката с Мерцедеса! Аз толкова всеотдаен фен досега не съм виждала, който да е сянка на кумира си и да знае всяка негова лична стъпка! Освен ако фенът и кумирът не са едно цяло, обиграно в медийните манипулации, имиджовото позициониране, ПР-а.

Последна редакция: ср, 09 ное 2016, 21:03 от Дданни

# 580
Ейййй изпълзя тая бе, барабар с чехльо  Joy
Вече ми е смешно  Mr. Green съгласна съм с всичко, което сте написали  Hug, че застане ли до нея Боце става чиркин, че двамата заедно изглеждат ужасно и т.н.
Смешници  ooooh!
Naughty Mr. Green

# 581

аз от сватбата, и след последните изказвания загубих желание за сериала, направо се пренаситих от чехльо  Mr. Green
Ми няма да се учудя ако това стане до Коледа  Laughing  сега след абито си вече може, няма да го е преженил  Mr. Green па и Кюса що толкова ще се пъне след толкова време едва сега да се появи с майка си на сватбата и да се смеси с фемилито ако няма такива очаквания за брак - щеше да отиде само тя с чехльо

# 582
Ейййй изпълзя тая бе, барабар с чехльо  Joy
Вече ми е смешно  Mr. Green съгласна съм с всичко, което сте написали  Hug, че застане ли до нея Боце става чиркин, че двамата заедно изглеждат ужасно и т.н.
Смешници  ooooh!

Чакай да видиш до петък Stop Голямо фръцкане ще падне, щом почна още от сряда  Mr. Green

# 583

Дани, изобщо не очаквам ,че  ще го остави.  Отблъскваща,противна   като  вампирка е от снимката.
 Баръш си  я влачи,  да си я търпи. Очаквам скоро време да обявят, че ще и сложи халката.
Как ще ни залее със снимки и  с удоволствие  ще го направи, да сме  информирани  #2gunfire

аз от сватбата, и след последните изказвания загубих желание за сериала, направо се пренаситих от чехльо  Mr. Green
Ми няма да се учудя ако това стане до Коледа  Laughing  сега след абито си вече може, няма да го е преженил  Mr. Green па и Кюса що толкова ще се пъне след толкова време едва сега да се появи с майка си на сватбата и да се смеси с фемилито ако няма такива очаквания за брак - щеше да отиде само тя с чехльо

Я не си разваляйте удоволствието от филма. Радвайте се на Йомко, пък Боре  ........чехльо  Wink Ще се посмеем с него, ще се поядосваме и ще си мине и той по реда  Joy  Joy  Joy

# 584
  • У Диспансера ...♥♥♥
Както си мина Кирчо  Joy Joy
Нали Диде

Общи условия

Активация на акаунт