След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Още у мъглата ...
Ей ги, добавих му слънчева светлина от Елка и вече е по-различно изглеждащ Grinning

# 586
  • Още у мъглата ...
Гъбак, аз оная активно си я захранвам  hahaha hahaha hahaha
Инак не мога живея  Joy Joy Joy

Оооо, аз нямам проблем да я захранвам, ама не ми се е паднало Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 587
  • Още у мъглата ...
За всичките ви изказвания за чехльо махам с глава Grinning smile3521 smile3521 smile3521

# 588
  • Още у мъглата ...
И в копи/песта са съблекли героя, ама голям смях е горкият hahaha hahaha hahaha

# 589
  • Perla
Скрит текст:
Дали ПР-ът от салона на Мерцедес ще ѝ стигне или ще държи да се появи на Пеперудите мадам Гупа! Държи момчето на къса каишка, може и да не успее да се освободи той за неделя! Thinking Whistling Crossing Arms

Дани, изобщо не очаквам ,че  ще го остави.  Отблъскваща,противна   като  вампирка е от снимката.
 Баръш си  я влачи,  да си я търпи. Очаквам скоро време да обявят, че ще и сложи халката.
Как ще ни залее със снимки и  с удоволствие  ще го направи, да сме  информирани  #2gunfire

От подобна показност ми се губи желанието  да очаквам поредния епизод
аз от сватбата, и след последните изказвания загубих желание за сериала, направо се пренаситих от чехльо  Mr. Green
Ми няма да се учудя ако това стане до Коледа  Laughing  сега след абито си вече може, няма да го е преженил  Mr. Green па и Кюса що толкова ще се пъне след толкова време едва сега да се появи с майка си на сватбата и да се смеси с фемилито ако няма такива очаквания за брак - щеше да отиде само тя с чехльо

Я не си разваляйте удоволствието от филма. Радвайте се на Йомко, пък Боре  ........чехльо  Wink Ще се посмеем с него, ще се поядосваме и ще си мине и той по реда  Joy  Joy  Joy

И аз така викам, Диде! Да си гледаме професионалистите и да им се радваме, пък те да си се радват на реала  Mr. Green

# 590
Ей ги, добавих му слънчева светлина от Елка и вече е по-различно изглеждащ Grinning

Ох, Габи, тук май и Елка не може му помогне  Tired Лъснал се е като тиган на месечина  Joy  Joy  Joy

Ирко, еми и Киро, пък и не само той   Angry

# 591
  • Още у мъглата ...

Ох, Габи, тук май и Елка не може му помогне  Tired Лъснал се е като тиган на месечина  Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Ми опитвам се да му помогна на човекО Mr. Green hahaha

# 592

Joy Joy Joy Joy Joy Ми опитвам се да му помогна на човекО Mr. Green hahaha

Очовечила си го малко, да не е съвсем гупсясъл  Joy  Joy  Joy

# 593
Миналия сезон действаше принципа "поява на Гупа преди серия = огнена серия в петък". А дано да е имало защо да видим шареното клинче от автосалона днес! Очаквам си хубавата серия в петък!

# 594

ooooh! смях,смях ама и те вадят рейтинг ,мернах че в седмичия рейтинг бяха с 4 и нещо

Данни,това в този сезон не важи,тя не се е спряла да се показва през последните 2 месеца ,но файда йок за сериала от нейната поява  Mr. Green

Скрит текст:
Дали ПР-ът от салона на Мерцедес ще ѝ стигне или ще държи да се появи на Пеперудите мадам Гупа! Държи момчето на къса каишка, може и да не успее да се освободи той за неделя! Thinking Whistling Crossing Arms

Дани, изобщо не очаквам ,че  ще го остави.  Отблъскваща,противна   като  вампирка е от снимката.
 Баръш си  я влачи,  да си я търпи. Очаквам скоро време да обявят, че ще и сложи халката.
Как ще ни залее със снимки и  с удоволствие  ще го направи, да сме  информирани  #2gunfire

От подобна показност ми се губи желанието  да очаквам поредния епизод
аз от сватбата, и след последните изказвания загубих желание за сериала, направо се пренаситих от чехльо  Mr. Green
Ми няма да се учудя ако това стане до Коледа  Laughing  сега след абито си вече може, няма да го е преженил  Mr. Green па и Кюса що толкова ще се пъне след толкова време едва сега да се появи с майка си на сватбата и да се смеси с фемилито ако няма такива очаквания за брак - щеше да отиде само тя с чехльо

Я не си разваляйте удоволствието от филма. Радвайте се на Йомко, пък Боре  ........чехльо  Wink Ще се посмеем с него, ще се поядосваме и ще си мине и той по реда  Joy  Joy  Joy

[/quote]Диди,не е само причината в чехльо,колкото и да се опитвам да се наслаждавам на сериала за мен напоследък си загуби магията и затова го гледам само онлайн и то ако съм на кеф

# 595

ooooh! смях,смях ама и те вадят рейтинг ,мернах че в седмичия рейтинг бяха с 4 и нещо

е това щото имаше сватба след разкриването на истината и ги преместиха от Сряда в Събота  Joy иначе бяха 2 и нещо  Joy Joy Joy

и всичките фенски писаници,когато мислехме,че Йо ще се ожени за нея и после ще мъчи Дафето за това,че го е лъгала и въпреки,че я обича,ще си отмъщава ......ще се случат в копи-пейста  Mr. Green

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма тя тая как го е нападнала, па той с тия недоразвити гърди  hahaha hahaha hahaha
Каква тайна, и тея ли имат киралък, то там не беше ли, че тя се представи за секретарка  и баща й на истинската беше някакъв богаташ. Та тая нещо объркване беше станало, и си остана на това място, че и трябваше работа, като се договори с истинската, та оная и помагаше да не се издъни.

# 597
Ма тя тая как го е нападнала, па той с тия недоразвити гърди  hahaha hahaha hahaha
Каква тайна, и тея ли имат киралък, то там не беше ли, че тя се представи за секретарка  и баща й на истинската беше някакъв богаташ. Та тая нещо объркване беше станало, и си остана на това място, че и трябваше работа, като се договори с истинската, та оная и помагаше да не се издъни.
Ирко,този сериал не съм го гл;едала и не знам за какво се разпрява ,но съм виждала феновете че се възмущаваха от копи пейста

# 598
  • near Sofia, Bulgaria
Ирка, точно затова се рязлюти тоя, че месеци го лъгала за името и произхода си, ма иначе не може да си тръгне, когато се разбра, щото той я обичал, не може да й прости, ма не може да му я отнемат, той ще си я мъчи   ooooh! Голяма боза, те да имаха нашите дертове, да ги питам  Mr. Green

# 599
Голяма боза, те да имаха нашите дертове, да ги питам  Mr. Green
rotfImbo rotfImao rotfImbo Живи да ни ожалят  Joy

Общи условия

Активация на акаунт