След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 852
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Скрит текст:

Садри е имал в предвид,че не би искал да я видял как е страдала тогава,защото Йо по принцип си го боли кога тя страда  Peace

smile3521  Мисля, че това беше и основната причина за неадекватната му реакция при първата среща с Исо - споменаването на това, което е преживяла Дефне го извади от равновесие - болка заради нея и вина, че той е причината за тази болка. Затова и се нахвърли върху Исо, просто защитна реакция  Thinking
точно  Peace
абе Диде повредихме се нещо с тебе  Joy Joy Joy Joy цял ден висиме у тийм Йо  Joy Joy направо сме за абонамент вече  hahaha hahaha

Стратегия, Верко, за отклоняване на вниманието. Кога са най-спокойни, че сме оставили фръцльо на мира и ние - кръц.....с голямата балтия  Joy  Joy  Joy
ей па си умна бе  Joy Joy Joy Joy не се бях сетила за това  Joy Joy Joy Joy

нали са съм бяла и добра кога съм на Фервекс и Йо минава метър  Joy Joy Joy

# 361
Щеше ми се Йомер да покаже малко повече смирение в тази ситуация.  
Оооо Кралят даже много се постара  Joy Вечерта и Синан, и Дефнето се стъписаха, че той ще отиде да говори. Все пак това е Омер, който не говори с дядо си години, правилно каза Дефне, че него не го интересува света...хората и той какво и каза, че само тя е важна  Crazy Те това е Омуш, краен, но честен и любим. Да отиде и да се кълне ли  ooooh! И все пак отиде и ония още надига, а сега ще го видя с омъжената кадъна чий го дири  Naughty
Йо ферева  hahaha

# 362
 Joy Joy
па и сравняват  hahaha hahaha hahaha не ги е срам  hahaha hahaha hahaha

# 363
# 364
  • Още у мъглата ...
Оооо Кралят даже много се постара  Joy Вечерта и Синан, и Дефнето се стъписаха, че той ще отиде да говори. Все пак това е Омер, който не говори с дядо си години, правилно каза Дефне, че него не го интересува света...хората и той какво и каза, че само тя е важна  Crazy Те това е Омуш, краен, но честен и любим. Да отиде и да се кълне ли  ooooh! И все пак отиде и ония още надига, а сега ще го видя с омъжената кадъна чий го дири  Naughty
Йо ферева  hahaha
Peace

# 365
  • Още у мъглата ...
На Татлъ интикама ще му удрят финалето и в туити се майтапят, че ей на, Из пак е свободна  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 366
Сладко отмъщение го приключват тази седмица, та може да ни върнат Из  Mr. Green или пък да го играе тази която беше в Римската баня на Йо Whistling

# 367
То както винаги всеки отбор си казва защитните или обвинителните пледоарии, но рядко някой сменя отборите. В заключение само казвам, че вина имат и двамата, но за мен по-разбираемо е поведението на Исо.
И последно:
Истинско смирение има тогава, когато се опълчиш срещу гордостта си докрай, не когато опиташ да се опълчиш на гордостта си. Иначе то к'во стана - Исо му рекна нещо и нашият тръгна да обяснява, но изведнъж се почувства глупаво и рече "Какво се обяснявам?" Тогава Исо подпали и рече "Разбира се, драги, кой съм, че да се обясняваш! Какво право имам аз?" И нашият скочи. Ако само беше успял да овладее гнева, да приеме обвинението, да продължи в същия дух да се обяснява, може би, може би Исо щеше да смекчи тона. Йомер не извървя пътя на смирението докрая! Не можа, дори и заради Дефне - така че за мен Йо си е виновен за собствените си грешки. Исо е отделен въпрос.

# 368
Сладко отмъщение го приключват тази седмица, та може да ни върнат Из  Mr. Green или пък да го играе тази която беше в Римската баня на Йо Whistling
Е как ще ни я покажат Лейльоша в 2 различни роли  Joy Joy Joy Joy  По-добре Из, отколкото Гало  ooooh! Mr. Green

# 369
  • Още у мъглата ...
Сладко отмъщение го приключват тази седмица, та може да ни върнат Из  Mr. Green или пък да го играе тази която беше в Римската баня на Йо Whistling
Е как ще ни я покажат Лейльоша в 2 различни роли  Joy Joy Joy Joy  По-добре Из, отколкото Гало  ooooh! Mr. Green

Е то ако вкарат и Гало пак, нашите може да си ходят, то няма да остане екранно време за тях  Whistling Mr. Green

# 370
  • Perla

Е, че какво точно сравняват  newsm78 Едното е реалът, другото е сериалът! Хората са си професионалисти и всичките грешки са си за наша сметка! Кой ни е крив, че в сериала виждаме повече реал Laughing Че на всичкото отгоре и повече ни харесва Heart Eyes

# 371

е не , Mr. Green само това остава Из в  римската баня

Ели, не ме плаши така и аз съм мъжка майка. Wink

Joy Joy Joy Не   плаша  Peace просто споделям  Peace от житейски опит  Hug
по този повод  
Скрит текст:
Моя  приятелка има две момичета, прекрасни. Едната и дъщеря  роди момиче, след време  роди и  второ  дете- дългоочакваното  момче в родата. Сега е около три годинки. Да е живо и здраво , но от както имат момче в къщата   казват, че все едно не са гледали деца в семейството.
Е  и аз исках на времето момиче,но  newsm78  съдба...... да са ми живи и здрави младежите.

# 372
Явно искат да покажат Доре,че в сериала севгилито й я защитава повече,отколкото в реала  Joy

То това остава и Изата да се яви  Joy
Мина Фера, сега Изата да цъфне Joy

# 373
Да дойде и Фикито и да се избият за Йо  Mr. Green

# 374
  • Perla

Галееее, извинявай! Отплеснах се в дискусии и закъснях  Sad

Да ти е живо и здраво момчето на мама!  Hug

Йо ферева  hahaha

Peace Peace Peace

Явно искат да покажат Доре,че в сериала севгилито й я защитава повече,отколкото в реала  Joy

То това остава и Изата да се яви  Joy
Мина Фера, сега Изата да цъфне Joy

Верче, ами в реала ми се струва, че не е много сигурно кой кого защитава.  Mr. Green пък в сериала, като застане до Борко, Елка е като нежно цвете, прислонило се от ветровете до здрава скала.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 16:59 от dora_st

Общи условия

Активация на акаунт