След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 844
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Perla
Тъкмо се бях заядосвала на тоя вуйчо от Америка, който се появи в 309, и ...последната сцена направо за милиони  Joy Joy Joy

# 376
Тъкмо се бях заядосвала на тоя вуйчо от Америка, който се появи в 309, и ...последната сцена направо за милиони  Joy Joy Joy

Тоя оръфляк дано се кротне, че само той не беше създавал проблеми  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 377
  • Perla
Тъкмо се бях заядосвала на тоя вуйчо от Америка, който се появи в 309, и ...последната сцена направо за милиони  Joy Joy Joy

Тоя оръфляк дано се кротне, че само той не беше създавал проблеми  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ААА, ама пък Йълдъз и Бетюл как си глътнаха граматиките, направо умрях от кеф! hahaha hahaha hahaha

# 378
Артистът играеше в Пойраз  сега в трети сезон, първите серии

# 379
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

Садри е имал в предвид,че не би искал да я видял как е страдала тогава,защото Йо по принцип си го боли кога тя страда  Peace

smile3521  Мисля, че това беше и основната причина за неадекватната му реакция при първата среща с Исо - споменаването на това, което е преживяла Дефне го извади от равновесие - болка заради нея и вина, че той е причината за тази болка. Затова и се нахвърли върху Исо, просто защитна реакция  Thinking
точно  Peace
абе Диде повредихме се нещо с тебе  Joy Joy Joy Joy цял ден висиме у тийм Йо  Joy Joy направо сме за абонамент вече  hahaha hahaha

Стратегия, Верко, за отклоняване на вниманието. Кога са най-спокойни, че сме оставили фръцльо на мира и ние - кръц.....с голямата балтия  Joy  Joy  Joy

hahaha hahaha ама аз съм тук и протоколирам   Mr. Green Mr. Green

# 380
Скрит текст:
Скрит текст:

Садри е имал в предвид,че не би искал да я видял как е страдала тогава,защото Йо по принцип си го боли кога тя страда  Peace

smile3521  Мисля, че това беше и основната причина за неадекватната му реакция при първата среща с Исо - споменаването на това, което е преживяла Дефне го извади от равновесие - болка заради нея и вина, че той е причината за тази болка. Затова и се нахвърли върху Исо, просто защитна реакция  Thinking
точно  Peace
абе Диде повредихме се нещо с тебе  Joy Joy Joy Joy цял ден висиме у тийм Йо  Joy Joy направо сме за абонамент вече  hahaha hahaha

Стратегия, Верко, за отклоняване на вниманието. Кога са най-спокойни, че сме оставили фръцльо на мира и ние - кръц.....с голямата балтия  Joy  Joy  Joy

hahaha hahaha ама аз съм тук и протоколирам   Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy така ,така Коте не изпускай калема, Joy Joyвсяка дума протоколирай Joy Joy Joy

# 381
Скрит текст:
мале тоя умрелия май ще излезе,че е имал общо с терористите  ooooh!  а като гледам и мъжа на Айшегюл не е читав  #2gunfire щом е убил онзи журналиста,за да мълчи  ooooh!

# 382

Явно искат да покажат Доре,че в сериала севгилито й я защитава повече,отколкото в реала  Joy

То това остава и Изата да се яви  Joy
Мина Фера, сега Изата да цъфне Joy

Верче, ами в реала ми се струва, че не е много сигурно кой кого защитава.  Mr. Green пък в сериала, като застане до Борко, Елка е като нежно цвете, прислонило се от ветровете до здрава скала.
Елка е мъжко момиче  Naughty ще защитава кат няма мъж до себе си  Mr. Green

то не че и в другата връзка има мъж  Joy само изглежда като такъв  Mr. Green иначе е под всякаква критика  Joy чехльо от класа без никакво мнение,освен това което му е казано да каже като негово мнение  hahaha

# 383
Артистът играеше в Пойраз  сега в трети сезон, първите серии
Скрит текст:
мале тоя умрелия май ще излезе,че е имал общо с терористите  ooooh!  а като гледам и мъжа на Айшегюл не е читав  #2gunfire щом е убил онзи журналиста,за да мълчи  ooooh!

Верче Peace

Скрит текст:
Аз още като го видях,  че влиза в сериала и написах в темата на Кайяп че ми прилича на мафиот. Абсолютен  от тези  по високите етажи. И  защо се гръмна този, видя пликът  с документите ли,така и не разбрах.И кой видя Пойраз на картината  със  знака на тер.организация  в деня на сватбата.
Айшегюл все бяга от патакламата и  все е в епицентъра на събитията. Сега  са отново  в опасност с Пойраз. Нямат мира,но пък са страхотен екип.

какво пишат   newsm78   от ТТ

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 17:46 от eliNIM

# 384
Артистът играеше в Пойраз  сега в трети сезон, първите серии
Скрит текст:

Верче Peace

Скрит текст:
Аз още като го видях,  че влиза в сериала и написах в темата на Кайяп че ми прилича на мафиот. Абсолютен  от тези  по високите етажи. И  защо се гръмна този, видя пликът  с документите ли,така и не разбрах.И кой видя Пойраз на картината  със  знака на тер.организация  в деня на сватбата.
Айшегюл все бяга от патакламата и  все е в епицентъра на събитията. Сега  са отново  в опасност с Пойраз. Нямат мира,но пък са страхотен екип.
Скрит текст:
аз довечера ще изгледам епизода с превод, но доколкото разбрах май нещо са го заплашили дъртия или ако е разбрал за сина му даже ми идва на акъла и че сина му може да го е гръмнал,за да не се разчуе   newsm78 все пак от цялото семейство той беше най-странния в скърбенето Peace  а щом картината е подарък,значи Чънар е главния  Crossing Arms  той само видя знака на картината,че е на организацията,а този журналиста каза,че рядко се подаряват картини или са 1-2 май и се дава само на човек,който е от най-главните в организацията след баш главния  Peace и затова журналиста се уплаши,защото този,който е главен в Турция е много опасен и нищо добро няма да излезе  ooooh!

# 385
Скрит текст:
Скрит текст:
мале тоя умрелия май ще излезе,че е имал общо с терористите  ooooh!  а като гледам и мъжа на Айшегюл не е читав  #2gunfire щом е убил онзи журналиста,за да мълчи  ooooh!

Верче Peace

Скрит текст:
Аз още като го видях,  че влиза в сериала и написах в темата на Кайяп че ми прилича на мафиот. Абсолютен  от тези  по високите етажи. И  защо се гръмна този, видя пликът  с документите ли,така и не разбрах.И кой видя Пойраз на картината  със  знака на тер.организация  в деня на сватбата.
Айшегюл все бяга от патакламата и  все е в епицентъра на събитията. Сега  са отново  в опасност с Пойраз. Нямат мира,но пък са страхотен екип.
какво пишат   newsm78   от ТТ

Снимали в хотела, в който работи този или тази и тя се прикачила към статистите. Снимат Елка и Боре. Видял е Боре, но Елка - не все още

# 386
имало сет в хотел на Борко и Елка и засега само Борко е видял,Елка още не е  Peace

# 387
Виви, Верче, мерси Peace

# 388
newsm78 сетих се в предния епизод вече никой не пише по стените, не знам за този но драскача се покри  Mr. Green

# 389
  • Perla
Сега прочетох още веднъж един превод на втория фрагман. Там момичето, което съобщава на Йомер, че Дефне си е в кабинета, казва, че е предала на Дария. Но явно Дария не е уведомила Йомер. Може би това е, заради което Памир така я ухажва, пък тя се разтича от кеф. Голяма бяла птица  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт