След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Гледам последната серия с превод и за пореден път се възхищавам на Борко като актьор. Как пресъздава емоциите на Йомер. Crazy Сяда да говори с Исо, уж е спокоен, а погледът му е объркан, тропа с крака нервно, хапе устата .....  smile3501

# 601
  • near Sofia, Bulgaria

# 602
# 603
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Hug

Хубав да е денят ви!  Heart Eyes

# 604
Добро утрооо
Обезкостили сте Борко(който е чок аптал в реала),Йомер също
Елчин само я щадите,то и нейното севгили не е зле,признайте си!
Баръш в реала си е антипод на Йомер,струва ми се изкл.лежерен,мързелив и бавен....с таз абла колкото и да е обяснима връзката им(само взаимен интерес,категорично няма любов),би следвало да го посъветват че е анти-имиджово....тотален срив: (

# 605
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Гале  Hug Ани  Hug

Гале, много хубаво видео! Благодаря!
А текстът на песента е невероятен!
"Повече война, отколкото любов..."- много подходящо за сегашното състояние на дефмерската любов. Вчера ДИ писа, че вече не чувства магията на сериала. Струва ми се, че "повечето война, отколкото любов"  е една възможна причина, защото и аз така се чувствам. Сякаш са ми откраднали вълнението от сериала, тръпката, с която очаквах всяка серия. В началото на сезона всичко си беше ОК, но в последните две серии нещо се счупи в мене. Липсва ми дефмерската любов, липсват ми погледите им, докосванията им, флиртуването им- или да кажа по- точно, не са ми достатъчни. Но все още ме държи надеждата, че съвсем скоро любовта наистина ще продължи там, където беше спряла, и ще видим не само влюбени, но и щастливи дефмери. Надявам се в утрешната серия Мерич да се върне към онова, което направи КА феномен Praynig

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 10:20 от dora_st

# 606
  • Бургас

Спорен ден!!!

# 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Ани, а така кажи им, че ми го правят на нищо Омерчика  Mr. Green

# 608
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Дефмерки форева  Hug Hug Hug

Гале  Hug Heart Eyes Ани  Hug Heart Eyes Доре  Hug Heart Eyes  Тони  Hug Heart Eyes Ирка  Hug Heart Eyes

Ани, а така кажи им, че ми го правят на нищо Омерчика  Mr. Green

Peace Peace

обаче такова нещо НЕ ПРИЗНАВАМ Naughty Naughty Naughty

Елчин само я щадите,то и нейното севгили не е зле,признайте си!

# 609
Систър  Hug Доре  Hug Иве  Hug Тони  Hug Гале  Hug

ааа Диме тя Ивето е нова в Дефмерския свят и не го знае Китодар  hahaha hahaha
той сега е бял и добър и скрит в миша дупка,ама миналата година по това време беше по-зле и от Кюса  Joy Joy Joy

# 610
Хилооооуууу сладурчета

ИРКО  Heart Eyes HugВерко  Heart Eyes HugКоте  Heart Eyes HugДори  Heart Eyes HugИве  Heart Eyes HugГале  Heart Eyes HugТони  Heart Eyes Hug

Дори, чак толкова не ми липсва любовта им, защото ми омръзна да виждам пелтечеща Дафа около Йо,четене на книги или натискането им по ъглите или асансьора, ако за Мера това е романтика за мен не е. Липсва ми магията от началните епизоди докато беше Метин, героите бяха много по адекватни в действията си отколкото сега(например като случая с цвета на ризата, то не бяха камерите да види, после изведнъж реши че ще чете книга посредата на офиса ooooh!)Мера вместо да се възползва от това че Елка пее, да ги изкара на вън да се забавляват като всички други млади влюбени например кино, караоке и т.н. тя ги навира все в офиса или някоя къща. Може би и затова толкова много ми хареса момента с Памир и Дефа в лунапарка, беше нещо различно. Спирам да муча вече  Mr. Green защото бръмбарите на Мера и моите не са на една вълна  Laughing

# 611

ааа Диме тя Ивето е нова в Дефмерския свят и не го знае Китодар  hahaha hahaha

Верко  Hug Heart Eyes Joy Joy Joy Joy като го види надали ще приказва така  hahaha hahaha hahaha

# 612
Спирам да муча вече  Mr. Green защото бръмбарите на Мера и моите не са на една вълна  Laughing

Ди   Hug Heart Eyes то май Мерините бръмбари с на никоя от нас не са на една вълна  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 613
 Hug Hug Hug Hug

Кита е  Stop Stop Stop Stop

# 614

ааа Диме тя Ивето е нова в Дефмерския свят и не го знае Китодар  hahaha hahaha

Верко  Hug Heart Eyes Joy Joy Joy Joy като го види надали ще приказва така  hahaha hahaha hahaha
е тя го виде оня ден,ма не му знае за подвизите и цветущите думи  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт