След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 386
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Още у мъглата ...
Доренце, Йомича е една крачка пред Памир. Той ще се окаже на диванчето до Дефне, той ще закача косата ѝ, той ще я завива, той ще я храни, той я обича пръв, тя обича само него и го обича такъв, какъвто е. Ако при тези условия Йо не може да се справи, няма да го жаля. Да си научи уроците тогава, които не е научил, и да победи Пам.

А ако Пам играе нечестно, тогава вече ще го жаля Йо и ще се надявам очите на Дефнето да не стоят затворени за нечестието.

Що, той много честно ли играе сега Thinking Mr. Green

# 646
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy
Аз се чудим от де ми подухва, па то било щото Мичонка  Heart Eyes Hug направо улетя с врата  Mr. Green Mr. Green

Диди  Heart Eyes Hug Габунчи  Heart Eyes Hug

Joy Joy Joy Joy
Ма, както улете с вратата, да не е излетЕла през прозореца от големото улитане, че не мъца нещо Laughing Joy Joy Joy
Ше мъцнем бре Joy Joy Joy чекай си подредим мисълта Mr. Green

Габче Hug Heart Eyes Ми той сетен бе и отиде да оправя положението, ма оня се го гледа кат наежен мачарок hahaha
Дидок, наметни си нещо, да ти не вее на кръста Joy
Вере Hug не мой с лошо ма Joy Ми за тая среща спешъл се преоблича ли hahaha

Пак добре, че имаш матРиал за подреждане Mr. Green Joy
Еее, ти пък ся Joy Съмнения ли имаш Laughing То след удъра с вратата бе, за тва ми требеше малко време Joy Joy Joy

Тццц, съмнения йок Grinning Heart Eyes Ех начи тази врата  Joy Joy Joy Joy

# 647
# 648
Скрит текст:
Доренце, Йомича е една крачка пред Памир. Той ще се окаже на диванчето до Дефне, той ще закача косата ѝ, той ще я завива, той ще я храни, той я обича пръв, тя обича само него и го обича такъв, какъвто е. Ако при тези условия Йо не може да се справи, няма да го жаля. Да си научи уроците тогава, които не е научил, и да победи Пам.

А ако Пам играе нечестно, тогава вече ще го жаля Йо и ще се надявам очите на Дефнето да не стоят затворени за нечестието.

Йомер знае, че противникът му има за принцип "В любовта и на война всички средства са позволени." Въпреки всичко този противник (Памир) беше готов да бие отбой, когато реши, че Йомер и Дефне са отново заедно. Но когато видя, че може би няма да са заедно, той реши да не се отказва. Средствата му са манипулативни, но в момента той реално влияние върху връзката Йомер-Дефне не оказва. Нещата между Дефмерите са такива не заради Памир, а заради самите тях. Тогава, когато нещата между Дефмерите бъдат пряко засегнати от действията на Памир, тогава ще кажа, че е нечестно. Засега Памир се мъчи да изгради своята връзка с Дефне. Последиците от случката с книгата във връзката Дефне-Йомер са нулирани - Дефне знае от кого е подаръкът. Не знае, че Памир излъга, но засега това няма връзка с нейното отношение с Йомер.

# 649
Памир е всичко това което Йо не р- търпелив е когато ситуацията го изисква, не е горделив като фръцльо, не се отказва при първата трудност която му се изпречи, докато Йо е избухлив, вечно счита че той е прав, гордостта му е над всичко, въпреки че се опитва да промени това, и най -вече бързо се предава и бяга от трудностите(и това беше така и преди появата на Памир).Така, че за в момента Памир за мен води  Mr. Green

# 650
  • Perla
Скрит текст:

[/quote]

Памир изначално играе нечестно! Изначално! А такъв човек за мене няма как да бъде по- свестен от Йомер! Йомер може да е горд-елив, може да е избухлив, може да е рязък, но е честен, открит в отношенията си с хората. Когато не ги харесва, им казва, когато ги харесва- го показва. Така че за мене той винаги ще води. Друг е въпросът какво вижда Дефне. Или по- точно- какво иска да вижда! Одеве говорехме за неадекватните реакции на героите. Ами ето такава, при това важна, неадекватна реакция- млада жена на толкова години като Дефне не може да се усети, че памир се ускуква около нея. При това и други ѝ го казаха- и Синан, и Седа. А и самата тя, когато йомер искаше да я свали от колата, говорейки със Синан, му каза, че се е оказала между двама братовчеди, които спорят за нея. Е, тогава какво се прави на неразбираща!
Да, не харесвам избухливостта на йомер и неговата непреклонност! Но разбирам неговото възмущение и гнева му от този свят , в който братовчед ти, приятелят ти, пред твоите очи се домогва до приятелката ти, въпреки че знае цялата история. Дори бих казала, че разбирам и неговото желание да се откаже, щом жената, която обича, се колебае и не знае кое ѝ е по- важно- дали любовта, или приятелството.
Не харесвам колебанията и тая свръхнаивност на Дефне- че тя Есра по- адекватна от нея!
Не харесвам игрите на Памир- ама никак!
Не харесвам и желанието на Исо да бъде определящ фактор в отношенията между двама влюбени.

В крайна сметка Мерич създаде такава бърканица в главата ми, че наистина не знам кого от героите да си харесам. Май остана само майсторът! Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 17:49 от dora_st

# 651
Памир е всичко това което Йо не р- търпелив е когато ситуацията го изисква, не е горделив като фръцльо, не се отказва при първата трудност която му се изпречи, докато Йо е избухлив, вечно счита че той е прав, гордостта му е над всичко, въпреки че се опитва да промени това, и най -вече бързо се предава и бяга от трудностите(и това беше така и преди появата на Памир).Така, че за в момента Памир за мен води  Mr. Green
ПамПам никога не е имал такива трудности  Naughty
Търпелив е сега,защото започва да се влюбва в Дафа  Peace иначе както Нера и другите го описаха е съвсем друго  Mr. Green
За избухливост - тука е така  Peace момчето не пали от четвърт

и Пам не е китка - и преди и сега  Peace има нещо с Йо,което явно по натам ще разбереме

# 652
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Памир изначално играе нечестно! Изначално! А такъв човек за мене няма как да бъде по- свестен от Йомер! Йомер може да е горд-елив, може да е избухлив, може да е рязък, но е честен, открит в отношенията си с хората. Когато не ги харесва, им казва, когато ги харесва- го показва. Така че за мене той винаги ще води. Друг е въпросът какво вижда Дефне. Или по- точно- какво иска да вижда! Одеве говорехме за неадекватните реакции на героите. Ами ето такава, при това важна, неадекватна реакция- млада жена на толкова години като Дефне не може да се усети, че памир се ускуква около нея. При това и други ѝ го казаха- и Синан, и Седа. А и самата тя, когато йомер искаше да я свали от колата, говорейки със Синан, му каза, че се е оказала между двама братовчеди, които спорят за нея. Е, тогава какво се прави на неразбираща!
Да, не харесвам избухливостта на йомер и неговата непреклонност! Но разбирам неговото възмущение и гнева му от този свят , в който братовчед ти, приятелят ти, пред твоите очи се домогва до приятелката ти, въпреки че знае цялата история. Дори бих казала, че разбирам и неговото желание да се откаже, щом жената, която обича, се колебае и не знае кое ѝ е по- важно- дали любовта, или приятелството.
Не харесвам колебанията и тая свръхнаивност на Дефне- че тя Есра по- адекватна от нея!
Не харесвам игрите на Памир- ама никак!
Не харесвам и желанието на Исо да бъде определящ фактор в отношенията между двама влюбени.

В крайна сметка Мерич създаде такава бърканица в главата ми, че наистина не знам кого от героите да си харесам. Май остана само майсторът! Joy Joy Joy
[/quote]

Ихааа, колко хубаво, че няма да пиша аз  Laughing Party Party

Peace Peace

Само да подопълня малко Mr. Green То и преди съм писала други неща относно действията му, сега още нещо Peace
Сори, но и не бих харесала човек, който се съгласява да играе играта "Любов под наем" без да е притиснат от никакви обстоятелства, ама от никакви Naughty Naughty
Това говори, че не е читав човек Peace
Ок, може по-нататък Мера да му препрограмира чипа и по някакъв начин, както Яса, да се промени, но сега не ми е читав Naughty
Предпочитам рязък и нервак, но честен, отколкото кротък, но хлъзгав и подмолен Peace

# 653
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Йомер знае, че противникът му има за принцип "В любовта и на война всички средства са позволени." Въпреки всичко този противник (Памир) беше готов да бие отбой, когато реши, че Йомер и Дефне са отново заедно. Но когато видя, че може би няма да са заедно, той реши да не се отказва. Средствата му са манипулативни, но в момента той реално влияние върху връзката Йомер-Дефне не оказва. Нещата между Дефмерите са такива не заради Памир, а заради самите тях. Тогава, когато нещата между Дефмерите бъдат пряко засегнати от действията на Памир, тогава ще кажа, че е нечестно. Засега Памир се мъчи да изгради своята връзка с Дефне. Последиците от случката с книгата във връзката Дефне-Йомер са нулирани - Дефне знае от кого е подаръкът. Не знае, че Памир излъга, но засега това няма връзка с нейното отношение с Йомер.

То и Гало не оказа реално влияние върху връзката на Дефне и Омер, но ни беше неправилна отвсякъде Naughty  Peace Пардон, даже оказа прекрасно влияние, че да гледаме 40 епизод Mr. Green Joy Joy Joy

# 654
Оф, пак заформям спор, ама да си кажа! За мен Памир не играе изначално нечестно! Grinning

Когато Памир прие идеята за киралъка на Нериман, аз мисля, че той беше напълно наясно, че той ще определя правилата. Той не се впусна в тази авантюра заради парите, а заради адреналина - предизвикателството работа, хубаво момиче, игра! Ако хубавото момиче му беше харесало, щеше да е с него заради това, не заради Нериман! Ако не му беше харесало, щеше да си събере такъмите и да си ходи при лодките! Така че за мен Пам не е киралък ашк! После, когато каза на Дефне, че книгата е от него, отиде и си призна пред Йо! Т.е. не беше докрай нечестен. Трето, дори и Йомер да е пръв в борбата за сърцето на Дефне, Дефне вече е свободна жена за чието сърце може да се бори всеки. Дори и твоят братовчед! Дотогава, докато Дефне не е казала отново да на Йомер, тя е тази, която решава на кого да даде сърцето си. Памир не знае, че тя не може да даде на друг сърцето си. Ако знаеше, можеше и да спре да се бори, но той се надява, че тя може да го обикне. Това нечестно ли е?

А относно другите положителни качества на характера, за които Ди писа - напълно съм съгласна. Засега харесвам Памир и не мога да му се сърдя, че хареса Дефне.

# 655
Гало беше неправилна отвсякъде в мига, в който Йомер погледна с интерес към нея. Това Дефне още не го е направила. И тогава, когато знаейки, че двамата са сгодени, тя реши, че има шанс с Йомер. Когато тези две неща се случат и с Памир, тогава ще се настроя против него.

# 656
Габунчи, ми тя тогава и Дафа не е читава и не би трябвало да я харесваш  Mr. Green и съм съгласна с всичко написано от Данни, дори Нера каза че май е сбъркала с Памир защото той не и се подчинява, той по скоро си е авантюрист и се впусна в това не заради Нера, той и затова я режи на моменти

# 657
  • Perla
Оф, пак заформям спор, ама да си кажа! За мен Памир не играе изначално нечестно! Grinning

Скрит текст:
Когато Памир прие идеята за киралъка на Нериман, аз мисля, че той беше напълно наясно, че той ще определя правилата. Той не се впусна в тази авантюра заради парите, а заради адреналина - предизвикателството работа, хубаво момиче, игра! Ако хубавото момиче му беше харесало, щеше да е с него заради това, не заради Нериман! Ако не му беше харесало, щеше да си събере такъмите и да си ходи при лодките! Така че за мен Пам не е киралък ашк! После, когато каза на Дефне, че книгата е от него, отиде и си призна пред Йо! Т.е. не беше докрай нечестен. Трето, дори и Йомер да е пръв в борбата за сърцето на Дефне, Дефне вече е свободна жена за чието сърце може да се бори всеки. Дори и твоят братовчед! Дотогава, докато Дефне не е казала отново да на Йомер, тя е тази, която решава на кого да даде сърцето си. Памир не знае, че тя не може да даде на друг сърцето си. Ако знаеше, можеше и да спре да се бори, но той се надява, че тя може да го обикне. Това нечестно ли е?
А относно другите положителни качества на характера, за които Ди писа - напълно съм съгласна. Засега харесвам Памир и не мога да му се сърдя, че хареса Дефне.

Дани, наистина ли смяташ, че да приемеш киралък ашк заради адреналина, не е нечестно? само за миг си представи, че се случи на тебе, че някой влиза в твоя живот с желанието да остане трайно в него, да бъде твоя любов заради единия кеф???!! Със сигурност не бих искала такъв човек край себе си!

И за книгата- той не си призна пред Йомер, за да бъде честен, а за да го уязви, да му покаже, че Дефне не му вярва, и в този смисъл вече е  спечелил точки в нейните очи. Просто искаше да му покаже своето превъзходство, а не от някаква честност. Ако искаше да бъде честен, щеше да каже истината на дефне, а не да ходи да купува същата книга, за да не бъде уличен в лъжа.

# 658
  • Още у мъглата ...

Дани, не е въпрос на спор, а всеки си изказва мнението и е или съгласен, или не с някое друго Grinning Peace
Всеки гледа нещата през неговата призма, усещания и нагласа Peace
Може и никой от нас да не е абсолютно прав Peace Защото абсолютна истина няма Grinning Peace Ама да не се хвърлям към философски разсъждения Joy Joy Joy

Та това с червеното звучи като малко или много бременна Laughing Peace Или е честен или не е Peace Защото, ако продължим с книгата и следващото му подплатяване с издание на книгата пак беше за да излъже, а не да бъде честен Peace

Той разбра от Йо вечерта на представянето, че вече са заедно Peace Значи трябваше да се отдръпне, а не се отдръпна Naughty А това, че в даден момент разбира, че има някакъв проблем между Дефне и Омер, не означава, че веднагически може да се възползва от момента Peace Защото е съвсем нормално в една вече двойка да има проблеми, караници, сърдения, но това не определя, че те не са двойка Peace Така че той вече неправилно се намесва между тях Peace
Това е моето мнение Peace
През моята призма Peace

# 659
  • Още у мъглата ...
Габунчи, ми тя тогава и Дафа не е читава и не би трябвало да я харесваш  Mr. Green и съм съгласна с всичко написано от Данни, дори Нера каза че май е сбъркала с Памир защото той не и се подчинява, той по скоро си е авантюрист и се впусна в това не заради Нера, той и затова я режи на моменти

Дидоче, Дафа беше притисната от обстоятелства, което не я оправдава, но е абсолютно друг случай Peace
То е ясно, че Памир не тръгна, заради парите, не продължава и заради парите, но ми е нечист в действията си и това е Naughty Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт