Просто оспорих едно твърдение на Дорето и затова казах, че заформям спор. Но иначе не спорим, изказваме мнения наистина и всеки вижда нещата през своята си призма. Възможно е технически да сте прави, че в ситуацията с книгата Памир е нечестен, опитът му да прикрие, че излъга Дефне за книгата също не е честен, но за съжаление този път лошият герой ми е симпатичен, разбирам действията му и не мога да го сложа в категорията на Гало, която всъщност беше по-принципен и почтен образ, но ме ядосваше много.

Защото абсолютна истина няма
Ама да не се хвърлям към философски разсъждения

Или е честен или не е
Защото, ако продължим с книгата и следващото му подплатяване с издание на книгата пак беше за да излъже, а не да бъде честен 
Значи трябваше да се отдръпне, а не се отдръпна
А това, че в даден момент разбира, че има някакъв проблем между Дефне и Омер, не означава, че веднагически може да се възползва от момента
Защото е съвсем нормално в една вече двойка да има проблеми, караници, сърдения, но това не определя, че те не са двойка
Така че той вече неправилно се намесва между тях 

И двете всъщност се обясняваме дразни ли ни или не Памир в сравнение с Гало. Ей, таз Гало ще стане стандарт за герой, изпилил нервите на зрителите и съсипал рейтинга на сериал. Всичко с нея ще сравняваме.

Че както знаем, хич не е трудно. Достатъчно е Мерич да го постави между Дефне и Йомер.
Сега за турските фенове нищо не мога да кажа, те са непредсказуеми! Дано Пам да им е симпатичен като на мен и да не разклати рейтинга. 

и аз удобно ще кимна на разсъжденията на Дорето
, доста мързеливичко мога да се изкажа така! 
В такъв аспект приветствам присъствието на Памир в сериала, но няма да толерирам поведението му от последните епизоди, а ще чакам Йомер да му натрие носа, както той си може
, тя си е толко наивна и заблудена милата, че и сам да й се обясни Памирджим, ще вика не се шегувай!

че Памир ми харесва като линия в сюжета. Йомер да се дразни. 

и аз удобно ще кимна на разсъжденията на Дорето
, доста мързеливичко мога да се изкажа така! 
В такъв аспект приветствам присъствието на Памир в сериала, но няма да толерирам поведението му от последните епизоди, а ще чакам Йомер да му натрие носа, както той си може
, тя си е толко наивна и заблудена милата, че и сам да й се обясни Памирджим, ще вика не се шегувай!
Само не съм убедена, че това вдига интереса към сериала сред онези, от които зависи рейтнигът. Като гледам какво се случва в последните две серии, когато Памир се включи по- ясно в борбата за Дефне, имам големи съмнения.
/
може да не е за пари,може от скука да е ... И ще ми казвате,че е по- добър от Йо,защото не бил избухлив 
но да го изкачвате на пиадестал,понеже бил обратното на Йо
моля моля,откъде знаете...досега цялото му държание е точно да е обратното на Йо и то с цел,а не защото е такъв
нагажда се според историята и гледа да изглежда добре в очите на Дефне
Препоръчани теми