След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Още у мъглата ...
Гало беше неправилна отвсякъде в мига, в който Йомер погледна с интерес към нея. Това Дефне още не го е направила. И тогава, когато знаейки, че двамата са сгодени, тя реши, че има шанс с Йомер. Когато тези две неща се случат и с Памир, тогава ще се настроя против него.

В момента няма как да чакаме толкова бързо да се сгодят, че да направим чист паралел, но фактът, че е заявено пред Памир, че са заедно, не би трябвало да чакаме годеж, че да не му дадем чак тогава шанс на Памир Grinning Peace

# 661
  • Още у мъглата ...
Аййййй, много надълбоко влязох  Whistling Joy Joy Joy Joy Joy
Айде стига ми толкова Joy Joy Joy

Горе-долу си знаем кой как възприема Памир, така че това си беше достатъчно гмуркане в дълбокото Mr. Green Joy Joy Joy

# 662
Доре, човек като Памир ще остане в моя живот трайно само ако съм го впечатлила. Ако не успея да го впечатля, няма да усети никакъв адреналин и ще си тръгне. Така че причината да остане няма да е единият кеф, нито уговорката с леля му! Така виждам аз образа на Памир - остане ли, то е защото го иска, а не защото е принуден или от кеф! Освен ако и другата страна не е съгласна да е само за кеф, а тя (Дефне) не е, така че ако остане, значи има сериозни причини да остане.

Понеже не гледам на Памир като на киралък ашк, затова мога да харесам образа му. Още не ми е дал повод да ми е неприятен, да считам, че е подлец, хлъзгав гадняр или нещо друго, което не бих харесала. За мен засега това е млад, симпатичен, добре възпитан, с добри обноски мъж, авантюрист по душа, леко безотговорен, лекомислен, малко чапкън.

За случая с книгата - каквито и да са били мотивите му, не скри това от Йомер. А Йомер не остава длъжен, също му показа превъзходство в случая със сградата и климатика, така че каквото повикало, такова се обадило. И двамата си показват мускули, защо да се сърдя на единия повече. Докато Дефне не е казала да на Йомер, да си мерят мускулите, но Йо да се хваща на работа и да впечатлява Дефне, а не Пам.

Габи  Hug Просто оспорих едно твърдение на Дорето и затова казах, че заформям спор. Но иначе не спорим, изказваме мнения наистина и всеки вижда нещата през своята си призма. Възможно е технически да сте прави, че в ситуацията с книгата Памир е нечестен, опитът му да прикрие, че излъга Дефне за книгата също не е честен, но за съжаление този път лошият герой ми е симпатичен, разбирам действията му и не мога да го сложа в категорията на Гало, която всъщност беше по-принципен и почтен образ, но ме ядосваше много.

# 663
  • Още у мъглата ...
Дани Hug, само да кажа, както и бях казвала вече, че Памир ми е дразнител, но не може, все още (и дай боже да не), да достигне върховете на дразнение, както Гало Laughing Peace

Хайдеее, аз забягвам, лека вечеер  Hug Hug Hug
А може и да се появя по-късно  Laughing Party Party Party

# 664
Аййййй, много надълбоко влязох  Whistling Joy Joy Joy Joy Joy
Айде стига ми толкова Joy Joy Joy

Горе-долу си знаем кой как възприема Памир, така че това си беше достатъчно гмуркане в дълбокото Mr. Green Joy Joy Joy
И аз излизам на плиткото вече.  Joy

Всъщност това, което искам да кажа е, не че Памир е света вода ненапита, а че ми е интересен образ на лош герой, защото в момента такъв го раздава, не ме ядосва, интересно ми е неговото развитие, действия и се радвам, че е част от сюжетната линия на сериала. Не е ужасно отрицателен, доста реален образ и ми е симпатичен.

# 665
Габи  Hug И двете всъщност се обясняваме дразни ли ни или не Памир в сравнение с Гало. Ей, таз Гало ще стане стандарт за герой, изпилил нервите на зрителите и съсипал рейтинга на сериал. Всичко с нея ще сравняваме. Joy Joy Joy

# 666
  • Perla
Скрит текст:
Оф, пак заформям спор, ама да си кажа! За мен Памир не играе изначално нечестно! Grinning

Когато Памир прие идеята за киралъка на Нериман, аз мисля, че той беше напълно наясно, че той ще определя правилата. Той не се впусна в тази авантюра заради парите, а заради адреналина - предизвикателството работа, хубаво момиче, игра! Ако хубавото момиче му беше харесало, щеше да е с него заради това, не заради Нериман! Ако не му беше харесало, щеше да си събере такъмите и да си ходи при лодките! Така че за мен Пам не е киралък ашк! После, когато каза на Дефне, че книгата е от него, отиде и си призна пред Йо! Т.е. не беше докрай нечестен. Трето, дори и Йомер да е пръв в борбата за сърцето на Дефне, Дефне вече е свободна жена за чието сърце може да се бори всеки. Дори и твоят братовчед! Дотогава, докато Дефне не е казала отново да на Йомер, тя е тази, която решава на кого да даде сърцето си. Памир не знае, че тя не може да даде на друг сърцето си. Ако знаеше, можеше и да спре да се бори, но той се надява, че тя може да го обикне. Това нечестно ли е?

А относно другите положителни качества на характера, за които Ди писа - напълно съм съгласна. Засега харесвам Памир и не мога да му се сърдя, че хареса Дефне.

Дани, не е въпрос на спор, а всеки си изказва мнението и е или съгласен, или не с някое друго Grinning Peace
Всеки гледа нещата през неговата призма, усещания и нагласа Peace
Скрит текст:
Може и никой от нас да не е абсолютно прав Peace Защото абсолютна истина няма Grinning Peace Ама да не се хвърлям към философски разсъждения Joy Joy Joy

Та това с червеното звучи като малко или много бременна Laughing Peace Или е честен или не е Peace Защото, ако продължим с книгата и следващото му подплатяване с издание на книгата пак беше за да излъже, а не да бъде честен Peace
Той разбра от Йо вечерта на представянето, че вече са заедно Peace Значи трябваше да се отдръпне, а не се отдръпна Naughty А това, че в даден момент разбира, че има някакъв проблем между Дефне и Омер, не означава, че веднагически може да се възползва от момента Peace Защото е съвсем нормално в една вече двойка да има проблеми, караници, сърдения, но това не определя, че те не са двойка Peace Така че той вече неправилно се намесва между тях Peace
Това е моето мнение Peace
През моята призма Peace

И през моята  Peace

Габи  Hug И двете всъщност се обясняваме дразни ли ни или не Памир в сравнение с Гало. Ей, таз Гало ще стане стандарт за герой, изпилил нервите на зрителите и съсипал рейтинга на сериал. Всичко с нея ще сравняваме. Joy Joy Joy

Дани, от сърце се моля Памир да не е следващият, който ще съсипе рейтинга на сериала. Praynig Че както знаем, хич не е трудно. Достатъчно е Мерич да го постави между Дефне и Йомер.

# 667
Когато Памир чу, че има проблеми между Йо и Дефне, той реши да остане, за да разбере какви са проблемите и отиде в дома на Дефне, за да разбере какво става. Технически той не се е намесил все още между тях и не е направил нищо освен да изслуша Дефне и отново да приложи своя номер, че са приятели просто, затова иска да разбере какво става, и че ако му стане скучно, ще ѝ каже. Той води своята битка бавно и плавно, без да е прекрачил в случая границите на допустимото. Ние се дразним, но Памир внимава за стъпките си, защото знае, че Дефне обича Йомер и за нея нещата не са останали в миналото.

Цял първи сезон се чудех няма ли един мъж, който да види колко мила и добра е Дефне и да стресне Йомко малко. Този мъж се появи, аз съм доволна, не се оплаквам. Като няма Дефмерска любов, поне интрига да има! Grinning Сега за турските фенове нищо не мога да кажа, те са непредсказуеми! Дано Пам да им е симпатичен като на мен и да не разклати рейтинга.

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 19:20 от Дданни

# 668
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте!  Hug
Заформили сте лекинко мерене на вина и качества на основните персонажи  Mr. Green
Аз в началото казвах, че Памир ми е интересен и не ме дразни, и това беше до момента, в който прекрачи някои граници!  Naughty
Като Габи  Hug и аз удобно ще кимна на разсъжденията на Дорето  Hug , доста мързеливичко мога да се изкажа така!  Embarassed Peace
Но пък с това противопоставяне между двамата се вдига интереса към сериала  Peace В такъв аспект приветствам присъствието на Памир в сериала, но няма да толерирам поведението му от последните епизоди, а ще чакам Йомер да му натрие носа, както той си може  Twisted Evil За Дафа е ясно, че няма да се усети  Stop , тя си е толко наивна и заблудена милата, че и сам да й се обясни Памирджим, ще вика не се шегувай!  Laughing

# 669
Здравейте!  Hug Hug
Навлезнали  сте  в дълбокото  днес,изчетох с удоволствие страничките с постовете.
Не ми е до коментиране, само ще  напиша ,за протокола  hahaha hahaha че  Памир ми харесва като линия в сюжета.  Йомер да  се дразни.
Има по малко  от 24 часа  до поредния епизод .
Синанчик си остави притворена вратата , но  е на път да я отвори за Седа, а като гледам и той е започнал да  уважава  стените.
Grinning

# 670
Керо пак остана без партнерка  Mr. Green

Тая от Възела щяла да бъде в чужбина, та отпаднала  hahaha

# 671
Керо пак остана без партнерка  Mr. Green

Тая от Възела щяла да бъде в чужбина, та отпаднала  hahaha
Супер! Не беше моят тип излъчване тази жена и заради нея сигурно изобщо нямаше да дам шанс на сериала, независимо от Керемчи!

# 672
  • Perla
Здравейте!  Hug
Скрит текст:
Заформили сте лекинко мерене на вина и качества на основните персонажи  Mr. Green
Аз в началото казвах, че Памир ми е интересен и не ме дразни, и това беше до момента, в който прекрачи някои граници!  Naughty
Като Габи  Hug и аз удобно ще кимна на разсъжденията на Дорето  Hug , доста мързеливичко мога да се изкажа така!  Embarassed Peace
Но пък с това противопоставяне между двамата се вдига интереса към сериала  Peace В такъв аспект приветствам присъствието на Памир в сериала, но няма да толерирам поведението му от последните епизоди, а ще чакам Йомер да му натрие носа, както той си може  Twisted Evil За Дафа е ясно, че няма да се усети  Stop , тя си е толко наивна и заблудена милата, че и сам да й се обясни Памирджим, ще вика не се шегувай!  Laughing

Гале Peace Само не съм убедена, че това вдига интереса към сериала сред онези, от които зависи рейтнигът. Като гледам какво се случва в последните две серии, когато Памир се включи по- ясно в борбата за Дефне, имам големи съмнения.
Аз май най- после успях да изгледам цялата серия с бг превод. От всичкото, което вече прочетох и на бг. ще откроя думите на Дефне : "С мен или без мен нищо няма да загуби!" / за Йомер  ooooh!/
и думите на Йомер пред Синан:"Що за свят е това? .../ той, Памир,сближава се с Дефне/ безсрамно, нечестно, всичко е разрешено! Синан, що за свят е това?"
Може да се каже, че май никога досега не съм разбирала толкова много Йомер и не съм била толкова ясно на негова страна.

# 673
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
А добра ви вечер  Hug Hug Hug
Запитах се да вляза  Shocked пък гледам вееатата виси на една панта   Whistling. Чудя и се мая пък то Марчето влетяла като хала  Joy Joy Joy
За всички тези и мисли  Peace Peace Peace  вдигам ръка, че ми е трудно да кимам с глава  Mr. Green

# 674
Не знам какво сте се отурили  да го избелвате Памир  ooooh!
Дори заради спорта да започна киралъка...започна го  Naughty може да не е за пари,може от скука да е ... И ще ми казвате,че е по- добър от Йо,защото не бил избухлив  ooooh!
Не ме дразни самия герой  Peace но да го изкачвате на пиадестал,понеже бил обратното на Йо Joy моля моля,откъде знаете...досега цялото му държание е точно да е обратното на Йо и то с цел,а не защото е такъв  Peace нагажда се според историята и гледа да изглежда добре в очите на Дефне  Crossing Arms 

Общи условия

Активация на акаунт