След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Perla

От снимките в хотела.

Не знам какво сте се отурили  да го избелвате Памир  ooooh!
Дори заради спорта да започна киралъка...започна го  :
Скрит текст:
naughty: може да не е за пари,може от скука да е ... И ще ми казвате,че е по- добър от Йо,защото не бил избухлив  ooooh!
Не ме дразни самия герой  Peace но да го изкачвате на пиадестал,понеже бил обратното на Йо Joy моля моля,откъде знаете...досега цялото му държание е точно да е обратното на Йо и то с цел,а не защото е такъв  Peace нагажда се според историята и гледа да изглежда добре в очите на Дефне  Crossing Arms 

Верче  Peace От моя гледна точка, през моята призма т.е., да започне киралъка заради спорта е още по- гадно! От скука да си играеш с чувствата на хора, които нито знаеш, нито познаваш, съвсем невинни- това е ужасно! Не виждам въобще разлика между него и Нера- едната от алчност, другият- заради вълнението са готови да съсипят човешки живот!

# 676
Ехо, мислителки, не мога вляза в темата тази вечер - то едни сияния, ореоли, заслепиха ме, та не мога разбера какво става  newsm78 Пък то сте излъскали до блясък и Йомко, и Памко  Joy  Joy  Joy  Хем си знаете, че нито фръцльо е супер герой, нито Памирчо е черен злодей  Thinking Само за протокола да отбележа, че Памир с ничии чувства не си е играл и доколкото схващам - няма и да го направи. Да, прие играта на Нера, но остана, защото Дефне му хареса. Ако беше убеден, че между Дефмер всичко е наред, вече да си е тръгнал. Остана и ще подготвя почвата за себе си, защото познава братовчед си и за себе си е сигурен, че двамата отново ще се разделят. Вероятно ще има достатъчно поводи да го стреляме, но мен засега не ме дразни. Той нека си дразни Йомер, тъкмо наш фръцльо да не се опиянява много от собственото си великолепие  hahaha  hahaha  hahaha

Доре, какъв хотел, според мен са на улицата  newsm78 Пък и Дафа пак са я спретнали като за пикник в гората  Mr. Green /ако тая в гръб е Дафина де  Tired/

# 677
Керо пак остана без партнерка  Mr. Green

Тая от Възела щяла да бъде в чужбина, та отпаднала  hahaha

Той ще навърти стаж за пенсия дорде му намерят партньорка  hahaha  hahaha  hahaha

# 678
Ехо, мислителки, не мога вляза в темата тази вечер - то едни сияния, ореоли, заслепиха ме, та не мога разбера какво става  newsm78 Пък то сте излъскали до блясък и Йомко, и Памко  Joy  Joy  Joy  Хем си знаете, че нито фръцльо е супер герой, нито Памирчо е черен злодей  Thinking Само за протокола да отбележа, че Памир с ничии чувства не си е играл и доколкото схващам - няма и да го направи. Да, прие играта на Нера, но остана, защото Дефне му хареса. Ако беше убеден, че между Дефмер всичко е наред, вече да си е тръгнал. Остана и ще подготвя почвата за себе си, защото познава братовчед си и за себе си е сигурен, че двамата отново ще се разделят. Вероятно ще има достатъчно поводи да го стреляме, но мен засега не ме дразни. Той нека си дразни Йомер, тъкмо наш фръцльо да не се опиянява много от собственото си великолепие  hahaha  hahaha  hahaha

Доре, какъв хотел, според мен са на улицата  newsm78 Пък и Дафа пак са я спретнали като за пикник в гората  Mr. Green /ако тая в гръб е Дафина де  Tired/
+1  Peace  Mr. Green

Вчера беше Кюса ,днес Памко и фръцльо са на дневен ред  Joy Joy Joy Joy

# 679
  • Perla
Скрит текст:

Диде, така пише.

Има и селфи на Елчин със Сечкин от хотела.

# 680

Като Боци бяга  Joy

# 681

Какви лисички са и двамата  Joy  Joy  Joy

# 682
сладури  Heart Eyesпа чехльо нека си се снима с лЮбим'та  Joy

# 683
Не знам какво сте се отурили  да го избелвате Памир  ooooh!
Дори заради спорта да започна киралъка...започна го  Naughty може да не е за пари,може от скука да е ... И ще ми казвате,че е по- добър от Йо,защото не бил избухлив  ooooh!
Не ме дразни самия герой  Peace но да го изкачвате на пиадестал,понеже бил обратното на Йо Joy моля моля,откъде знаете...досега цялото му държание е точно да е обратното на Йо и то с цел,а не защото е такъв  Peace нагажда се според историята и гледа да изглежда добре в очите на Дефне  Crossing Arms 

Peace

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма какви са хубави, пу-пу-пу  smile3534

# 685
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha
Тая па Систъра, сега взела Памирико да плюе  Crossing Arms

# 686
Первый стилист Гюляй Куриш в инста:

фан:Прошу,умоляю,вернись
стилист:Новые стилисты тоже ушли

Феновете се радват, че и новите стилисти са си заминали  Rolling Eyes
Тия хора как не могат да разберат, че не стилиста определя визията на артиста за дадена сцена  newsm78 Ако сценариста иска да ни покаже Дефне като момиче от махалата, нямащо вкус и усет, изпраща я на делова вечеря в ресторанта с оръфани дънки и размъкната фланела  ooooh!
Напоследък приписвам още един грях на Мерич - вече ми се струва, че недолюбва самата Елчин, затова така старателно се стреми да окепази героинята и. Ама и Елка като магаре на мост - колкото повече се стараят, толкова по-добре играе  Heart Eyes

# 687
hahaha hahaha hahaha

С тия селфита до инфаркт ще го докарат Кориша  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 688
hahaha hahaha hahaha
не го плюя ма  Joy ама днес прекалиха с белината,ще каже човек още малко,че случайно е папднал във фирмата и е "под носа на Дефне" както каза Йо  Joy

иначе Сечко е друга бира  Heart Eyes него няма го плювна ...нивгаш  Mr. Green

# 689
  • near Sofia, Bulgaria
Като стана дума за стайлинг, да си припомним малко...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт