След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 343
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
hahaha hahaha hahaha
Тая па Систъра, сега взела Памирико да плюе  Crossing Arms
не го плюя ма  Joy ама днес прекалиха с белината,ще каже човек още малко,че случайно е папднал във фирмата и е "под носа на Дефне" както каза Йо  Joy

иначе Сечко е друга бира  Heart Eyes него няма го плювна ...нивгаш  Mr. Green
ми как няма да го белим ,човека си се забавлява  Mr. Green Joy Joy Joyтуй че Йо се дразни си е негов проблем  Joy

# 691
малко стари снимки от Измир  Grinning

# 692
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug
Форева кафе  Mr. Green

# 693
  • под най-голямото листо на тиквата
Добро утро в Ашков петък!  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes
Да видим Мера каква каша ни е забъркала днес  Joy  Joy Joy Joy

# 694
  • У Диспансера ...♥♥♥

Красотички  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 08:16 от Нарцисчева

# 695
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ирка  Hug, Дея  Hug

# 696
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Ирка  Hug Дея  Hug Диде  Hug

"Любовта продължава от там, където беше спряла".
Хайде, дано тоя път казват истината и видим тая любов, че ми се изчака чакането  Praynig Praynig Praynig

Первый стилист Гюляй Куриш в инста:

фан:Прошу,умоляю,вернись
стилист:Новые стилисты тоже ушли

Феновете се радват, че и новите стилисти са си заминали  Rolling Eyes
Тия хора как не могат да разберат, че не стилиста определя визията на артиста за дадена сцена  newsm78
Скрит текст:
Ако сценариста иска да ни покаже Дефне като момиче от махалата, нямащо вкус и усет, изпраща я на делова вечеря в ресторанта с оръфани дънки и размъкната фланела  ooooh!
Напоследък приписвам още един грях на Мерич - вече ми се струва, че недолюбва самата Елчин, затова така старателно се стреми да окепази героинята и. Ама и Елка като магаре на мост - колкото повече се стараят, толкова по-добре играе  Heart Eyes

Първо, да кажа, че е хубаво, че тия са си тръгнали, ама кой ще дойде на тяхно място?  Rolling Eyes
И второ, Диде, скоро четох едно интервю на Кивовата ханъма, която е също стилист, както сигурно знаете. Питат я как избира дрехите и тя казва, че чете сценария, опознава характера на героя и според това вече избира тоалетите. Т.е. и самите стилисти имат роля в изграждането на образа, тяхна е задачата да решат кое е най- подходящо за сюжетната ситуация. Но разбира се, решаваща е ролята на сценариста, който създава и образите, и ситуациите. И поставя изисквания какви трябва да са внушенията. Поне така си мисля, че е нормално да бъде. А "специалното" отношение на Мерич към Елчин е коментирано в темата май още миналата година, когато се заговори за намеса на Кюса в сценария. Гледам сега някои серии от миналия сезон. Ами не знам дали има друга героиня, която толкова време да си говори сама  ooooh! Сигурно 2/3 от репликите на Дефне са монолози, без кой знае какъв смисъл.

# 697
  • near Sofia, Bulgaria
Привет в Ашков петък форева!  Heart Eyes
Ирка  Hug Дея  Hug Диди  Hug Доре  Hug
Да видим чии бръмбари са най-шантави!  Laughing Залагам на Меричините  Wink

# 698
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет и от мен в Ашковия форева ден  Hug Hug Hug Hug

Ирка   Hug Heart Eyes Дея  Hug Heart Eyes Диде  Hug Heart Eyes Доре  Hug Heart Eyes Гале   Hug Heart Eyes

# 699
Доре  Hug, Гале  Hug, Диме  Hug

Добре сме заредени с кафе за ашков петък, да видим дали Мера наистина ще ни изненада  Tired Тя, ако ни чете размислите и страстите, има се  Shocked и да си вика : "Брех, не знаех, че съм толко умна"  Joy  Joy  Joy

# 700
  • Perla
Доре  Hug, Гале  Hug, Диме  Hug

Добре сме заредени с кафе за ашков петък, да видим дали Мера наистина ще ни изненада  Tired Тя, ако ни чете размислите и страстите, има се  Shocked и да си вика : "Брех, не знаех, че съм толко умна"  Joy  Joy  Joy

А, сакън! Ако още ѝ вдигнем акциите, съвсем ще я втасаме!  Mr. Green

Привет в Ашков петък форева!  Heart Eyes
Ирка  Hug Дея  Hug Диди  Hug Доре  Hug
Да видим чии бръмбари са най-шантави!  Laughing Залагам на Меричините  Wink

Скрит текст:

Гале  Hug Ние с нейните бръмбари въобще и не се състезаваме, защото е загубена кауза. Ами дано поне част от онова, което пише в озета за любовта на дефмерите, се сбъдне, че иначе язък ми за трите часа пред компа. Praynig

# 701
аааууу  Heart Eyes Heart Eyes кат ги видя на подобна снимка и почва да ме хваща яд по една друга линия  Mr. Green

милата на Йо ли се радва така  hahaha hahaha hahaha

Мераба форева и от мен  Hug Hug Hug Hug

# 702
  • У Диспансера ...♥♥♥
Систър  Heart Eyes Hug Диде  Heart Eyes Hug Димак Heart Eyes  Hug Доре  Heart Eyes Hug Гале  Heart Eyes Hug
Тя Мерка ако ни четеше, щеше за няколко сезона да има матреал, па да не казвам за какъв рейтинг щеше да опатка  Mr. Green

# 703
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Систър  Heart Eyes Hug Диде  Heart Eyes Hug Димак Heart Eyes  Hug Доре  Heart Eyes Hug Гале  Heart Eyes Hug
Тя Мерка ако ни четеше, щеше за няколко сезона да има матреал, па да не казвам за какъв рейтинг щеше да опатка  Mr. Green

Акоо  Mr. Green ама не ще  Joy Joy Joy. Тя губи от това  hahaha hahaha hahaha

# 704
Верко  Hug, пийни си кафето и си кажи линията на ядоските, та да ти мине  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт