След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -202ღღ

• 22 341
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • У Диспансера ...♥♥♥

Тя линията е една и съща  hahaha hahaha

# 706
  • под най-голямото листо на тиквата
Ама днес рано, рано започнаха да ни стрелят с фотки във фейсбук страницата им.  Thinking Ха да видим до къде ще доведе това  Mr. Green

# 707
  • Perla
аааууу  Heart Eyes Heart Eyes кат ги видя на подобна снимка и почва да ме хваща яд по една друга линия  Mr. Green

милата на Йо ли се радва така  hahaha hahaha hahaha

Мераба форева и от мен  Hug Hug Hug Hug

Верче, то и аз съм така, пък може би и повечето са така. Ама аз тъпо и упорито си повтарям "Времето ще покаже"- цитирам PRO Peace В края на краищата нищо не губя от това.

# 708

Ама аз тъпо и упорито си повтарям "Времето ще покаже"- цитирам PRO Peace В края на краищата нищо не губя от това.
Мераба   Hug
 Доре smile3521

# 709
  • Perla
https://twitter.com/ruzgargeliyor/status/797000293120667648

Кратко интервю с Левент, Нергис и Онур за сериала, ама нищо не разбирам. Sad

PRO  Hug

# 710
  • На юг от тук
И двамата приятели се чудят на Мерините приумици Joy Joy

На всички Hug Hug Hug Hug и да сме оптимисти,че довечера ще гледаме забавна и завладяваща серия.

# 711
Привет, девойки! Hug

Няма да мога да гледам онлайн, но се надявам серията да е толкова вълнуваща, че среднощното ми гледане по-късно нощес да си заслужава! С големи надежди съм че Мерич ще повиши градуса на Дефмерската любов в тази серия - малко утеха и за нас след едногодишната им мъка! Снимките са доста обнадеждаващи, само да е посмяла Мерич да ме разочарова! Mr. Green

# 712
  • Perla
И двамата приятели се чудят на Мерините приумици Joy Joy

На всички Hug Hug Hug Hug и да сме оптимисти,че довечера ще гледаме забавна и завладяваща серия.

Която този път ще завърши с победа на голямата любов! Praynig Стига ни толкоз тормоз!

# 713
аааууу  Heart Eyes Heart Eyes кат ги видя на подобна снимка и почва да ме хваща яд по една друга линия  Mr. Green

Верче, то и аз съм така, пък може би и повечето са така. Ама аз тъпо и упорито си повтарям "Времето ще покаже"- цитирам PRO Peace В края на краищата нищо не губя от това.
ми то времето ни го е показало отвсякъде  Joy Joy Joy какво ще ми показва повече  hahaha hahaha
нищо не се промени,няма и да се промени  Mr. Green ма като видя сериалното чифте и си ме е яд бе  Crossing Arms

# 714
Здравейте!  Hug

ми то времето ни го е показало отвсякъде  Joy Joy Joy какво ще ми показва повече  hahaha hahaha
нищо не се промени,няма и да се промени  Mr. Green ма като видя сериалното чифте и си ме е яд бе  Crossing Arms
Верче  Hug защо така hahaha hahaha  newsm78  Веднага си представяш реалното  чифте и една прекрасна жена в ръцете на Баръш със  зашеметяваща усмивка. Mr. Green

Вчера  четох при рускините, че имала  хубава усмивка  Кроки  Mr. Green и си подхождали с Баръш, което си е баш  така като са един до друг, лика-прилика са  заедно.
Така, че това е положението реала  не е сериала Heart Eyes за съжаление  Hug Hug пък до кога никой не знае

# 715
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

ми то времето ни го е показало отвсякъде  Joy Joy Joy какво ще ми показва повече  hahaha hahaha
нищо не се промени,няма и да се промени  Mr. Green ма като видя сериалното чифте и си ме е яд бе  Crossing Arms

Peace Peace

# 716

Тя Мерка ако ни четеше, щеше за няколко сезона да има матреал, па да не казвам за какъв рейтинг щеше да опатка  Mr. Green
  hahaha hahaha нали  Mr. Green

Ох, такива задълбочени анализи сте направили,че ей така станах докато ви изчета  Shocked newsm78 Tired Rolling Eyes Mr. Green според мен бръмбарите на Мера не са имали идея и за 1/3 от нещата,които пишете  Joy Joy хич не вярвам да навлиза чак толкова на дълбоко,за да напише репликите и да изгради даден образ  Wink 
Като знам в др дизита колко драма има,как за една серия се превъртат нещата я на 180, я на 360 градуса...направа сценаристите им тр да са убити  Mr. Green

Нейсе, диалог да става ...
Дано ни зарадва серията днес...за себе си съм сигурна  Mr. Green

# 717
  • Perla
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/ekstralar/kiralik-askt … 60-bolum-onizleme

специалният фраг!

— Хорошо,идем ко мне.Договорились?Мы с тобой поедем.А Омер,как выйдет,присоединиться.Там поработаем.Хорошо?
— Лучше пойдем ко мне.Я присмотрю за тобой
— Я сейчас не в тему закричу "Пожар".Ко мне идем,хорошо?Разговор окончен

Разбират се да работят у Синан. Първо той и Дефне ще отидат у тях, после ще се присъедини и Йомер. Йомер си предлага услугите- той щял да се грижи за нея. Но Синан настоява да са при него. Сега тука този вик "Пожар" не знам защо е включен- дали е като реплика към онова, което се е случило, ще разберем довечера.

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 15:56 от dora_st

# 718
Хилоооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

newsm03 аууу,хареса ми специалния фраг  Heart Eyes може и да гледам онлайн еп. с вас довчера  newsm53

Дори  Heart Eyes Hug мерси че ни го донесе bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 11 ное 2016, 16:09 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 719
Тук Йомко е с костюм, преоблича се, отива в Синан и на другия ден е с дрехите от Синанови във фирмата. Трябва да е останал да нощува в дома на Синан? Mr. Green И е доста закачлив във фирмата на другия ден! Да видим ще се стопят ли ледовете между Дефмерчетата ни довечера, ще се прегърнат ли или срамежливичко ще се гледат като дечица от детската градина?

Ако трябва, да се гледат срамежливичко, само да не се карат за известно време! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт