Препарати за съдомиялна - 9

• 126 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Аз си ползвам от край време 1/2 таблетка или прах.  Ако има нещо сериозно замърсено, тогава цяла. С голяма съдомиялна съм, мия винаги на 65 градуса.

# 361
Тези които ползвате прах на коя марка ползвате? Аз съм с Феъри таблетка, но и моята е съдомиялна е малка, а не мога да я деля защото има течности! Преди ползвах на Лидл но надраскваха чашите. Слага по половин от тях и миеше добре! Някакъв съвет за изразходване ма почти 100 таблетка Феари!

# 362
Тези които ползвате прах на коя марка ползвате? Аз съм с Феъри таблетка, но и моята е съдомиялна е малка, а не мога да я деля защото има течности! Преди ползвах на Лидл но надраскваха чашите. Слага по половин от тях и миеше добре! Някакъв съвет за изразходване ма почти 100 таблетка Феари!
Продай ги

# 363
Скрит текст:
Това последно купих от Алди, но последно го видях под формата на таблетки. От ДМ съм купувала, но не ми хареса както този. Иначе обичам да експериментирам. Имам в момента четири отворени кутии на таблетки.

# 364
  • 1st floor
И аз съм със съдомиялна кубче, защото нямах място дори за 45см от високите. Таблетките на Финиш с червеното топче се делят само с нож. Слагам по половин. Отскоро ползвам гел на Сомат - по-лесно е, но докато налучкам по колко да сипвам, често отварях машината с пяна по дъното и я пусках наново. Така и не разбрах на моя Бош къде му е само изплакването. Laughing newsm78 Вътре в отделението за таблетки има цифри, предполагам, че са милилитри - първо слагах по 15, но идваше в повече. Сега слагам около 10мл. А ако съм сложила някоя тенджера и около нея се събират по-малко съдове, намалявам и това количество.

# 365
Да се разпиша с въпрос - години наред ползвам прах на ККласик, но напоследък имам чувството, че я развалиха. Мисля да пробвам този на ДМ, тъкмо е на промоция в момента, някой има ли впечатления от него?

# 366
  • някъде там
Страхотни са таблетките на ДМ. Аз си купувам Революшън, но и от другите имам, не намирам разлика.

# 367
  • София
В Лили има намаление на сомат гел и таблетки.

# 368
Каква е цената на таблетките и праха в ДМ? Ползвам от Лидл Family pack (60 бр. за 8 и нещо) и се чудя дали да не пробвам други.Thinking

# 369
Десетина лева е праха, около 7 го взех на промоция. Доволна съм, харесва ми повече от ККласик. Имам чувството, че напоследък го развалиха и мирише остро на химия.

# 370
  • София
В метро, на промоция вземи 2 плати 1:
  • сомат голд гел - 15,49лв.;
  • добавки /блясък, ароматизатор и други/ на сомат - 6,79лв.

# 371
  • Бургас
Имате ли наблюдения върху био препарати?
Снабдявах се с Грюн Грийн, обаче и този канал секна.
Сега ползвам Феъри, обаче ужасно ми мирише на химия...

# 372
  • на Мелмак
И аз си търся био / еко гланц.

# 373
Има ли някой, който е ползвал таблетки и прах на К-Класик, ДМ  и Лидл, за да ми каже кои са по-добри. Аз ползвам К-Класик и съм много доволна, но ми се иска да сменя и се чудя таблетките на ДМ или на Лидл? И прах на Дм ли да си взема, или пак на К-Класик?

# 374
Има ли някой, който е ползвал таблетки и прах на К-Класик, ДМ  и Лидл, за да ми каже кои са по-добри. Аз ползвам К-Класик и съм много доволна, но ми се иска да сменя и се чудя таблетките на ДМ или на Лидл? И прах на Дм ли да си взема, или пак на К-Класик?
Досега ползвах таблетките на Лидл. И двата вида се справят отлично. Реших да пробвам праха на ДМ. От една седмица ползвам него и също съм много доволна. От Кауфланд не съм пробвала нищо, не пазарувам в този магазин.
И аз си търся био / еко гланц.
Био гланц ползвам,  защото все пак остава по съдовете. Купувам от Зоя или НатураСи.

Общи условия

Активация на акаунт