Препарати за съдомиялна - 9

• 126 314
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Тези таблетки пробвали ли сте ги? -
Аз за първи път ги виждам.

# 316
Моята е малка, за 6 комплекта , може би там е проблема

Докато бях с малка миялна слагах цяла таблетка само на много замърсени тави и тенджери. Или делиш таблетката на 2, или слагай прах или гел.
Аз единственото, от което съм доволна като качество на миене е праха на Кауфланд - ККласик. И техните таблетки All in 1. Дори сега с голямата (13 комплекта) изпробрах Финиш, Феъри капсули 2 вида. Е, като ККласик нищо друго не ми мие.
Абе да ти кажа, май и половинка ми е много, кофтито е , че има само една перка, която пуска вода и може би за това не може да се измие добре, отгоре остава прашинки от таблетката по чашите ... Sad Ще пробвам с гел или прах, но ми се иска да е някакъв органичен, въпреки че не знам, дали е по-добре , за това си питам само, ама явно никой не е ползвал такива ...

# 317
  • В къЩи.
Това ли са таблетките и праха на Кауфланд

# 318

*Л-и-я*, да, тези с жълтата точка купувам аз. Моля те кажи ми докога име промоцията, че не виждам на брошурата, а в Кауфланд ходя само за прах и таблетки.

kishaa, проблемът ти не е в броя на перките, а в това, че ползваш двойно количество препарат. Сложи двойно количество прах за пране при прането и обвини пералнята, че не плакне...

# 319
може да ми смешен въпроса но открай време само таблетки ползвам та да попитам каква е разликата между гел и прах за съдомиялна?

# 320

*Л-и-я*, да, тези с жълтата точка купувам аз. Моля те кажи ми докога име промоцията, че не виждам на брошурата, а в Кауфланд ходя само за прах и таблетки.

kishaa, проблемът ти не е в броя на перките, а в това, че ползваш двойно количество препарат. Сложи двойно количество прах за пране при прането и обвини пералнята, че не плакне...
Дори като слагам половин таблетка, пак има бели частици върху чашите и купите

# 321
  • В къЩи.

Брошурата е стара,от май месец  май беше,просто тя ми изкочи в търсачката.

# 322
Кауфландския прах дере ли чашите? Доста изгоден ми изглежда, но от страх да не си надера чашите с новата съдомиялна си взех Сомат голд гел.

# 323
  • на Мелмак
Не ги дере.

# 324
Кауфландския прах дере ли чашите? Доста изгоден ми изглежда, но от страх да не си надера чашите с новата съдомиялна си взех Сомат голд гел.
Доволна ли си? И аз взех днес от него, позвала съм само червения.

# 325

Значи определено ще ми е следващата покупка. Взех си сол и ароматизатор на Ккласик. Гланц нямаше наличен, но и него ще взема като заредят.
Сомат-а не съм използвала още, тъй като кухнята ми не е сглобена и съдомиялната си седи опакована. Ще споделя отзиви по-нататък. Тепърва ще разучавам как се работи с нея.

# 326
Дори като слагам половин таблетка, пак има бели частици върху чашите и купите

Киша, опитвам последен път. Аз съм била с малка съдомиялна достатъчно дълго, за да имам събран опит. Опитай с препарат, подходящ за малки миялни.

# 327
Купих си Somat Gold gel , само че не мога да разбера как да го дозирам , пише да сипя в отделението за дозиране в мерителната чашка , но аз не виждам такава на препарата

# 328
Отделението ти за препарат не е ли разграфено? Моето има две деления, за половин доза и за цяла. Мисля пише и милилитри, погледни си машината.

# 329
Киша, пълниш цялото отделение. За малка миялна ползваш 1/2 от посоченото на препарата.

Общи условия

Активация на акаунт