Препарати за съдомиялна - 9

• 126 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • В полите на Витоша :)
hailie, би ли споделила къде е магазинчето в центъра?

# 451
  • Русе
И аз съм фен на Феъри Платинум от 7-8 г, почти само него ползвам. Следете за добри цени и в СВА и ТТ маркет. Есента се заредих с голямо количество на 30 ст/бр.

# 452
  • Бургас
Аз от Турция се заредих за 18 ст. бр.Simple Smile За година напред:)

# 453
  • край голямата локва
И от мен един глас за Fairy Platinum.
Откакто го ползвам спях да купувам други марки. Дебна го на промоции и се запасявам, но ми дадохте идея за Турция.

# 454
  • 1st floor
Аз съм фенка на течния Финиш. Simple Smile

# 455
hailie, би ли споделила къде е магазинчето в центъра?

Не съм сигурна, че ще ти го обясня правилно, но от Централни хали като вървиш към Лидл, подминаваш Лидл и продължаваш, мисля, че е Екзарх Йосиф улицата. По десния тротоар се намира, малко след заведението Супа бар се намира магазинчето. Питах защо са толкова евтини, при положение, че в Безсрамно ниски цени са 26 лв. и жената, че сами си ги внасят. Изчакват да ги пуснат на промоция и зареждат много бройки, за да ги продават и тук по-евтино.

# 456
Благодаря, hailie  bouquet Знам го Супа бар, ще намеря и магазинчето Simple Smile

НеПоКоРнА, от кой точно гел на Финиш си доволна? Classic, за който питах онзи ден, ползвала ли си?

# 457
  • 1st floor
Благодаря, hailie  bouquet Знам го Супа бар, ще намеря и магазинчето Simple Smile

НеПоКоРнА, от кой точно гел на Финиш си доволна? Classic, за който питах онзи ден, ползвала ли си?

Точно Класик е моят! Peace С малка съдомиялна тип купче съм и ако слагам таблетки, трябва да ги чупя на две. По-лесно ми е с гел, има си разграфено отделение колко да сипвам. Двуфазният гел на Сомат също миеше, но ме дразнеше, че не сипва равномерно и от двете течности и отделно ми "подлизваше" шишето и ми цапаше шкафа, ако не го забърша отвън. С Финиша се родих направо. Grinning

Има ли ароматизатор за съдомиялна, който хем да е евтин, хем ефикасен? Не ми се дават по 5-6-7лв, а пък вече е лято и започнах да усещам миризми от съдомиялната, ако не я пускам често.

# 458
Вече съм като пристрастена - купувам и се запасявам с всякакви препарати, които хвалите тук Simple Smile И този течен финиш ще пробвам, видяло се е Simple Smile
Но проблемът с белите ивици по съдовете и чашите продължава да съществува. Пробвам различни комбинации на настройките и е все тая.
Миналата седмица ми светна лампата за почистване на съдомиялната, а за 2 месеца сме я пускали сигурно 30-тина пъти. При вас колко често се налага почистване на машината? И всички течни препарати за тази цел ли са за еднократна употреба? Купих на Финиш, 200 или 250 мл. и пишеше да сложа цялото шишенце направо.

# 459
  • София
Вече съм като пристрастена - купувам и се запасявам с всякакви препарати, които хвалите тук Simple Smile И този течен финиш ще пробвам, видяло се е Simple Smile
Но проблемът с белите ивици по съдовете и чашите продължава да съществува. Пробвам различни комбинации на настройките и е все тая.
Миналата седмица ми светна лампата за почистване на съдомиялната, а за 2 месеца сме я пускали сигурно 30-тина пъти. При вас колко често се налага почистване на машината? И всички течни препарати за тази цел ли са за еднократна употреба? Купих на Финиш, 200 или 250 мл. и пишеше да сложа цялото шишенце направо.
При всекидневно или през ден пускане, машината се почиства на около 1, по-скоро 2 месеца, но не по рядко. Препаратите са за 1 почистване, т.е. цялото шише 200  мл. е за 1 почистване. Белите ивици са от много препарат - ако след това с гъба и веро може да ги махнеш, ако не може - захабено стъкло е, обикновено от мн високи градуси и/или абразивни препарати /таблетки или прах/.

# 460
₪₪₪ Afrodita ₪₪₪, много ти благодаря за изчерпателния отговор, както винаги  bouquet
Ивиците се изчистват дори с кърпа. Явно е от препарата, защото няколко пъти изплаквам на чешмата купи от съдомиялната и усещам леко хлъзгане, като да има веро по тях. Какво мога да направя по въпроса, когато слагам таблетки? Освен да пускам допълнително само изплакване, друго не се сещам.

# 461
  • В къЩи.
Здравейте.
В понеделник в Лидл ще има таблетки Финиш,два вида са-all in 1 и  quantum max, първите са 100бр,а другите 72 на цена 23,99лв. Никога не съм взимала от тях ,добра ли им е цената?  И каква е разликата между тях,кой са по-добри?
Моята миялна е 45см и повече от година съм с гела на Сомат, има го дразнещия момент със сипването,но се преживява. Зареждам основно,чаши,чиний,купи са салата..т.е не много замърсени съдове и затова си мисля ,че таблетките ще ми идвам силни,а и да не ми е много една таблетка?
Но пък сякаш ми се иска да разнообразя малко и да пробвам нещо ново.

# 462
  • София
₪₪₪ Afrodita ₪₪₪, много ти благодаря за изчерпателния отговор, както винаги  bouquet
Ивиците се изчистват дори с кърпа. Явно е от препарата, защото няколко пъти изплаквам на чешмата купи от съдомиялната и усещам леко хлъзгане, като да има веро по тях. Какво мога да направя по въпроса, когато слагам таблетки? Освен да пускам допълнително само изплакване, друго не се сещам.
За колко комплекта ти е машината?

# 463
За 14.

# 464
  • София
Хм Thinking, ако беше за 6-9 щях да кажа, че 1 таблетка ѝ е много, ама за 14 ѝ е таман. Освен солта да е много или самата машина да е пестелива от към вода. Пробвай с прах или гел - там може да си дозираш колкото ти трябва.

Общи условия

Активация на акаунт