Препарати за съдомиялна - 9

• 126 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • В полите на Витоша :)
Благодаря много, Angel_Dust! Ще отида до Лидл. Нали за W5 става въпрос, а не другата им марка (не й помня името Клефект ли беше или друго)?
За солта и аз заради прочетеното тук мислех да взимам. Купих таблетки Сомат Голд и гел на Сомат, ще видим от кое ще съм по-доволна.

# 436
  • София
да, W5.
А за солта - купи си уреда, виж какво пише на книжката и си преценявай вече.

# 437
Купихме го, но още не е свързан. Довечера ще погледна книжката Peace

# 438
Момичета, капсулите на Феъри платинум, всичко в 1, 3 магазина за вносни препарати са на 3 различни цени - 32 лв.; 26 лв.; 20.50 лв. - за 63 капсули. Като най-евтини са в едно магазинче в центъра. Според вас, мога ли да си взема от тях и да разчитам, че качеството им е същото като на по-скъпите? Недоумявам на какво се дължи тази огромна разлика и дали е само от личната преценка на собственика?

# 439
  • Бургас

hailie, от Турция си купих Феъри платинум всичко в 1 на цена от около 18 стотинки за 1 капсула.
Според мен всеки си слага цена, каквато му е изгодна - ако ги е взел на промоция някаква, не пречи да са по-евтини.

# 440
Много благодаря!

# 441
Здравейте! Утре ще ми доставят съдомиялната и се надявам почивните дни да намеря кой да ми я монтира. Ще имам подарък таблетки финиш така че на първо време ще използвам тях. Чудя се какви сол и гланц да избера лидълски или ДМски?

# 442
  • На брега на реката
Честита придобивка, със здраве да си я ползваш.
Препоръчвам ти лидълските препарати /сол и гланц/. Добри са. Аз от самото начало съм с тях и съм много доволна, а пък и не са скъпи.
За миене използвам гел на Сомат /двуфазния/, защото по-често имам само чаши, чинии и някоя купа от салата, на програма 58 мин -  60 градуса.
За по сериозни замърсявания, използвам програмата за силно замърсени 2 ч.и 23 мин. - 70 градуса с капсулите на Феъри платинум, защото за мен лично са най-доброто.

# 443
Здравейте  Simple Smile
Все още изпробвам различни препарати. Досега ползвах таблетки Сомат Голд и Финиш куантум и двуфазния гел на Сомат, но с него нещо не е наред. Като обърна шишето да сипвам, потича първо само от едната дупка, след няколко секунди и от другата и вчера погледнах, че оставащото количество е 1:2, т.е. накрая ще сипвам само от едното. Отворът не е запушен, не знам защо се случва това. Някой друг имал ли е такъв проблем?

Този гел на Финиш хубав ли е?
Скрит текст:

# 444
Най-добре чисти Феъри.
Сомат голд и при мен не свършва наведнъж.

# 445
  • Бургас
Няма по-добри от Феъри. Не знам какво им слагат, но резултатът е уникален. Цената също си я бива:(

# 446
Здравейте, ползвам Fairy Platinum. Съдовете се измиват много добре, но отскоро имам следния проблем - усеща се неприятна миризма (като остатък от препарат), която се появава по-късно, а не след самото измиване, т.е от съдомиялната вадя съдовете чисти и без да миришат, а след като постоят в шкафовете или просто навън в кухнята започват да миришат, като че ли въздуга активира някакъв процес  Thinking На какво може да се дължи това според вас?

# 447
Значи ще взема и Fairy Simple Smile От Платинум сте доволни, нали? Жалко, че нямат и гел.

# 448
  • София
Здравейте, ползвам Fairy Platinum. Съдовете се измиват много добре, но отскоро имам следния проблем - усеща се неприятна миризма (като остатък от препарат), която се появава по-късно, а не след самото измиване, т.е от съдомиялната вадя съдовете чисти и без да миришат, а след като постоят в шкафовете или просто навън в кухнята започват да миришат, като че ли въздуга активира някакъв процес  Thinking На какво може да се дължи това според вас?
Смени си препарата и виж сле 2-3 измивания, дали пак ще е така.

# 449
Аз Платинума си го купувам от магазините за паралелен внос, доста по-евтини са. Сега намерих едно магазинче в центъра, където са 63 капсули за 20.50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт