Препарати за съдомиялна - 9

• 126 904
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм с Бош 45см, за 6 месеца употреба съм изразходвала 2 кутии и половина сол...
Забравила съм с точност, но мисля че ми е на 4 от 6 степен настройката на солта.

# 421
  • Варна
Аз съм с Бош 45см, за 6 месеца употреба съм изразходвала 2 кутии и половина сол...
Забравила съм с точност, но мисля че ми е на 4 от 6 степен настройката на солта.

А имаш ли индикатор за степените? Моята няма и не мога да я настроя

# 422
  • Варна
В момента ползвам FINISH CLASSIC  и забелязвам проблем ... не съм сигурна дали е от таблетките, затова се допитвам. Като налея вода в измита чаша , се образува един "пръстен" от балончета по ръба на водата . Все едно има препарат, който не е изплакнат . Ако я изплакна преди да налея вода, няма такъв ... Пробвах с допълнително плакнене, но програмата ми за плакнене няма сушене и вадя всичко мокро.
Преди ползвах таблетките на Лидл и като че ли нямах такъв проблем. Не мога да се сетя дали започна с началото на употребата на Финиш , защото взех една голяма кутия , беше промоция с ароматизатор и ми се губи началото на проблема .
Да не би да си с машина за 6 или 9 комплекта /кубче или 45 сантиметрова/?

Не, Електролукс за 12 комплекта е.

# 423
  • София
В момента ползвам FINISH CLASSIC  и забелязвам проблем ... не съм сигурна дали е от таблетките, затова се допитвам. Като налея вода в измита чаша , се образува един "пръстен" от балончета по ръба на водата . Все едно има препарат, който не е изплакнат . Ако я изплакна преди да налея вода, няма такъв ... Пробвах с допълнително плакнене, но програмата ми за плакнене няма сушене и вадя всичко мокро.
Преди ползвах таблетките на Лидл и като че ли нямах такъв проблем. Не мога да се сетя дали започна с началото на употребата на Финиш , защото взех една голяма кутия , беше промоция с ароматизатор и ми се губи началото на проблема .
Да не би да си с машина за 6 или 9 комплекта /кубче или 45 сантиметрова/?

Не, Електролукс за 12 комплекта е.
Защо не пробваш с други таблетки пак ли така се получава? Ако не ти се купуват помоли приятелка за 1-2 таблетки примерно или потърси дали не се продават някъде на бройка.

# 424
  • Sofia
Цяла таблетка ли използвате? Да не би да е много ? Пробвайте едно измиване с половин таблетка и проверете дали имате достатъчно сол на степен съответстваща на твърдостта на водата.

# 425
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!
КОи таблетки на Сомат бихте препоръчали - Gold или All in 1?

# 426

А имаш ли индикатор за степените? Моята няма и не мога да я настроя
Настройват се с комбинация от копчета, няма отделни бутони или врътки.
Ако нямаш упътване към машината, изтегли си го от сайта на Бош. Там е обяснено как се настройва...
Има разни още допълнителни опции пак с комбинация от копчета...интензивно сушене, дали да пиука, като приключи програмата.

# 427
  • София
Здравейте!
голд

# 428
  • София
Аз си взех вече  Somat All in one 65 t. Дано да ми харесат, че са много!

# 429
Здравейте!
голд

Благодаря, ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪ Simple Smile
Взехме Gold. Днес или утре ще купим и съдомиялната. С тези таблетки не е необходимо отделно да слагам сол и гланц, нали?

# 430
  • София
Здравейте!
голд

Благодаря, ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪ Simple Smile
Взехме Gold. Днес или утре ще купим и съдомиялната. С тези таблетки не е необходимо отделно да слагам сол и гланц, нали?
Иди в темата за съдомиялните и прочети първата страница. Накратко - виж на таблетките какво пише имат ли сол и гланц, виж и в упътването на твоята машина като ползваш таблетки /функция мултитаб или табс или както там са я кръстили/ какво спира - солта, гланца или идвете, т.к. при различните модели е различно. Сол винаги трябва да имаш в мапината, т.к.  в таблетките не е ясно колколко е и дали ще натискаш финкцията мултитаб или ще миеш без нея, но с таблетка. За мен отималния вариант е отделно сол и отделно гел или прах, който иска и гланц. Така могат да се дозират точно. С таблетките пък е по-лесно - мяташ таблетката и пускаш.

# 431
Отивам да чета Simple Smile Много сложно ми звучи всичко сега, дано като са пред мен миялната и упътването да ми се изяснят нещата.

# 432
  • София
В метро има изгодна оферта "вземи 2 плати 1" за различни продукти на сомат.

# 433
Ползвали ли сте гланца и солта на DenkMit? Доволни ли сте?

# 434
  • София
Green_Eyed - аз лично сол не слагам, в упътването пише, че при мека вода (каквато е софийската) няма нужда отделно да се добавя сол и не слагам, въпреки всичко изписано във форума... че не ползвам и комбинирани таблетки на вс отгоре.
Гланц взимам от лидл - доволна съм, за солта също съм чела, че е по-добра от Дм-ската.

Толкова се зарадвах, че в лидл пак са пуснали базовите таблетки, но като отворих кутията - те съвсем други вътре, досущ като кауфландските, дано да не са те, просто с друга опаковка, не бих казала, че останах особено доволна.

Общи условия

Активация на акаунт