Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 411
  • 823
  •   1
Отговори
# 330
Жената на Тръмп е за показване. Едва ли се ограничава с нея само.

# 331
Не мога да не се похваля. От известно време обмислям покупката на фотоепилатор. Ама понеже хич не са малко парите само гледам, сравнявам, разпитвам и отлагам.
Днес мъжът ми не издържа и ми даде подаръка за рождения ден, който е чак другата седмица. Имам си Лумеа 2009, точно която си бях набелязала.
Много си обичам мъжа   Heart Eyes

Жаки ще ме разбере колко се радвам  Laughing

# 332
  • Оптимист по принуда
Руми, честито и браво на тм.
Моля те, дай отзив, когато започнеш да го ползваш.

# 333
Разбира се, с най-голямо удоволствие.
Сигурно другата седмица ще го севтосам, че ме хвана срам. Да изчакам поне рд да мине  Laughing

# 334
  • Телиш/Плевен
Руми, страхотен подарък, браво на мъжа ти! Heart Eyes Hug

# 335
Руми, дано да е успешен подаръкът. Дай отзиви моля.

# 336
Руми, да си го ползваш със здраве!

# 337
  • София
И аз се подреждам за отзиви.

# 338
Аз имам един въпрос, имам доста бижута, които са от някакъв вид метал, но не злато или сребро.
Вчера си сложих едно такова колие на марката Pilgrim, едва изкарах до обяд с него и веднага ми се зачерви врата, имах няколко подутини, че и боляха.
Естествено вечерта го свалих.
Но имам и други бижута, които са с някакъв вид верижка от неблагороден метал.
Чудя се сега, с какво мога да обработя, за да мога евентуално да ги нося. Аз ги слагам за не повече от няколко часа, но и тогава ми предизвикват понякога такива обриви.

# 339
Аз имам един въпрос, имам доста бижута, които са от някакъв вид метал, но не злато или сребро.
Вчера си сложих едно такова колие на марката Pilgrim, едва изкарах до обяд с него и веднага ми се зачерви врата, имах няколко подутини, че и боляха.
Естествено вечерта го свалих.
Но имам и други бижута, които са с някакъв вид верижка от неблагороден метал.
Чудя се сега, с какво мога да обработя, за да мога евентуално да ги нося. Аз ги слагам за не повече от няколко часа, но и тогава ми предизвикват понякога такива обриви.

И аз получавам обриви от неблагородни метали. Правила съм някои по-големи с безцветен лак за нокти, но не при всички става. Например тънко синджирче, не може да намажеш с лак.

# 340
  • Sofia
Върнах се от спорт, много съм доволна от себе си  bowuu.Сега и доволно ще се почерпя  Flutter.За к'во,аджеба, се пОтя  Laughing.
Тъй...Сесил, с безветен лак мажеше една моя позната с алергии към неблагородни метали  Peace.
Руми,честит подарък  Peace! Почвай го, кой ще знае -само ние Wink
Тръмповица,верно е лачена,ама има си хас на тия пари някокой бабейрос да си вземе дядо Тръмп. Ама ми се чини, че и тя не чака само на дядовите ласки  Blush. Я градинар,я водопроводчик,все ще да я наобикаля някой  Mr. Green.
Ние гладните кокошки... Crossing Arms.
Даун, цаня се и аз доброволка...на две смени,даже  hahaha
Протестирам срещу гадното време...пак ще Фърля едни пари на вятъра за изправяне на косата  Crossing Arms.

# 341
Не мога да не се похваля. От известно време обмислям покупката на фотоепилатор. Ама понеже хич не са малко парите само гледам, сравнявам, разпитвам и отлагам.
Днес мъжът ми не издържа и ми даде подаръка за рождения ден, който е чак другата седмица. Имам си Лумеа 2009, точно която си бях набелязала.
Много си обичам мъжа   Heart Eyes

Честито и с радост да си го ползваш! Аз използвам момента да кажа, че има фотоепилатор на Филипс в една акция на бензиностанции Шел - може да се вземе на 50% от цената. Загледала съм го доста, така, че и аз ще чакам за отзиви  Praynig

# 342
  • Бургас
При нас е пролет. Сутринта проснати дрехи изсъхнаха. Седим си на отворен прозорец.
Една майка от отчетната на Мариана ми изпрати рокли на принцеси за Цвети. Имаме на Пепеляшка, на Снежанка и още една розова дето не мога да се сетя за коя принцеса е. Та заедно с роклята на Елза ги въртим през 15 минути. Даже съм си направила аларма на телефона, за да не изпуснем времето. Tired
Сега е Пепеляшка. Взела е един парцал и бърше пода. Сестра и спи, пък аз си пия кафето. Whistling

# 343
Лина, при вас е весело с тези рокли. През 15 минути различна принцеса! Кой е като нея.
Сесил, точно поради тази причина имам бижута само от благородни метали.

# 344
  • Euskal Herria
Преди два дни синоптиците ни зарадваха - 10 дни валежи и ниски температури. Вчера добавиха и нова "радост" - вятър със скорост над 100 км/ч.
От петък почти не е спирало да вали. В момента просветна, ама да видим докога.

Общи условия

Активация на акаунт