Искам да кажа ... (95)_07.11-13.11

• 63 374
  • 823
  •   1
Отговори
# 810
  • Пловдив
Аз не помня кога съм взела шофьорска книжка. Бях на 17 и взех книжка за 18 тия ми рожден ден точно. От тогава съм активен шофьор. Не мога да си представя да не мога да карам, не мога.

А днес моя... да не казвам какъв... по принцип го обичам нали....ми звъни и ми вика - ти сигурна ли си, че наля дизел? #Crazy Аз, че съм заплес - заплес съм, ма.... И аз му викам - "Отидох и казах, че искам дизел от евтиния". Скъпия е алпин, още не е толкова студено да мина на зимно гориво.

# 811
  • София

Тя на балотаж няма никаква функция Rolling Eyes Обясни, ако все пак има нещо, за което аз не се сещам Confused

# 812
  • В Космоса
Ааа, не знам, даже сега питах, след дъжд качулка в една изборна тема. Ама като не ми харесват, а има такава опция по-логично е да я ползвам.

# 813
Аз бях голяма драма с шофирането. Имах кофти преживяване като бременна и изпитвах паника от коли и возене в тях, приемах да се возя с влак, автобус и маршрутка Crazy, даже като тръгнах да раждам, не исках да ме кара мъжът ми с колата, а исках той да кара зад маршрутката. Логиката беше, че щом е голямо, е по-безопасно.
Като родих детето, проблема ми се задълбочи още повече и според мъжът ми трябваше да преборя страха като започна да шофирам. През 2008 се записах, изкарах листовки без грешка, кормуването мина, изпита издържах, след 6 месеца отидох на БЧК. Всички документи бяха у дома и отлежаваха доста дълго време. Подадох си книжката, като си сменях личната карта по настояване на мъжът ми - той дойде с мен тогава. Взех я и пак нищо не правех. От няколко години съм активен шофьор и се чудя, защо съм се правила на луда и аз, а си мъчех и детето по автобуси, пеш, дъжд, сняг, въобще отвратителна работа.
Хора, шофирайте, това е такава свобода, че всеки трябва да го може.

# 814
# 815
  • Варна
Чух мама по телефона ей сега. Плаче от болки в краката.  Sad Пак е на болкоуспокояващи.
Пак ще ходи при личната лекарка. Не ѝ е помогнала досега по повода и не я праща на специалист, да се разбере защо болят. Прати я само на осциометрия-всичко е наред.
И аз натам съм тръгнала с болежката. Това лято го разбрах. Ама мама каза, че краката започнали да я болят към 50-те. Мен само единият крак ме боли при натоварване, но то е ясно.
Но сега почивам, болка няма. Лятото, когато беше силната болка, бях далече, а сега да отида и да кажа на лекаря, че ме е боляло...След два часа на крак, обаче, започва неприятното усещане.

# 816

Тя на балотаж няма никаква функция Rolling Eyes Обясни, ако все пак има нещо, за което аз не се сещам Confused
Мислих, мислих, но не успях да измисля смисъла в тази опция и за това не я използвах...

# 817
  • някъде ... тук ...
Пропуснах гласуването с чиста съвест. Винаги съм гласувала досега, гласувах и мин. седмица, но днес - не.

Белинде, свършИ. Не можах да те прочета по-рано. Всичко ометоха мъжете  Crazy

Имам книжка от 18 годищна. Обаче дойдох студентка в Сф - ни кола, ни пари за кола. Прокарах след като родих дребния. Трудно свикнах, защото ме беше страх. Сега не мобе да ме свали човек - голяма свобода е.

# 818
  • София
Аз пък и сега не карам твърде много. Дразни ме висенето в задръствания, агресивните шофьори...За дестинации център и отвъд център предпочитам градския транспорт, твърдо. Само в много студено време съм влюбена в колата и като се мушна вътре насред виелицата си гушкам волана и си галя таблото любовно, и никъде не мърдам без нея Mr. Green

# 819
В нашия град придвижването с градския транспорт и таксита ме устройва, не ми тежи. Не е удобен за каране - тесни улици, много коли, няма къде да се паркира по центъра. Като сложим и редовния брой идиоти и ми се отщява.... Но за пътуване извън града и сега с къщата си е наложително, просто няма как...

# 820
  • Пазете Гор
Колата е като любовта - дава криле, ама иска и грижи.

# 821
И аз не съм пропускала да гласувам на избори, но днес не отидох. До сега винаги съм знаела за кого искам да си дам гласа, но на тези президентски избори одарих на камък.

# 822
  • В Космоса
Ето една статия, в която се обяснява за смисъла на НПН, макар, че вече няма значение...

http://terminal3.bg/ne-podkrepam-nikogo-antisistemnoto-reshenie/

# 823

Общи условия

Активация на акаунт